angie.jpgEgy brit drogéria lánc, a Superdrug megkérdezett háromezer embert, kit tartanak az elmúlt tíz év legmeghatározóbb stílusikonjának. A Cocoperez információja szerint a győztes Angelina Jolie lett. Steve Jebson, az üzlet kereskedelmi igazgatója így fogalmazott: Angelina Jolie nem hagyományos módon  szép, ám erős egyénisége szinte sugárzóvá teszi, ami persze egyedülálló külsővel párosul, és mindettől kiemelkedő egyéniség a szépség világában. Érdekes, hogy sokan tökéletes ajkait emlegetik, ám a brit nők talán mégis inkább gyönyörű, fényes hajzuhatagát, és tökéletes, vörös szőnyegre termett alakját irigylik.

Jennifer Aniston különösen mérges lehet, mert éppen ő lett a megkérdezettek szerint a második helyezett. A harmadik Kylie Minogue, Catherine Zeta-Jones a negyedik. Az ötödik helyezést Cheryl Cole kapta.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr241631806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása