Nu Skin Galvanic Spa tapasztalat

 2014.03.15. 10:13

Régóta kacérkodom a Nu Skin géppel, mert jókat hallottam róla, és nemcsak a nemzetközi MLM képviselőitől. Mivel ma, Magyarországon nehéz úgy közlekedni, hogy legalább két Nu Skin ügynökkel és mellé két mániákus fogyasztóval ne kerüljön kapcsolatba az ember.

A cég bizniszmodelljét nem teljesen látom át, de működik, az tuti, mert a tetején nagyon sokat keresnek. A nu skin bőrápoló gépeket, krémeket, és egészségmegőrző, húsz évet fiatalító bogyókat árul. Nagyon furcsa maszlaggal van bekenve a történet, a marketing edge meg az, hogy az átlagember nem érti, úgy érzi, valami szépségipari szabadkőműves társaság része lesz, ha kapcsolódik a rendszerhez. Sok gazdag csaj szekrénye dugig van Nu Skin termékekkel, amiket aztán sosem vesz be.

A supplementjeiket is jónak mondják (fogyásra például tényleg használ), de sosem vennék be semmit, amit nem magam állítok össze, úgyhogy ez offos.

Három hónapja találkoztam egy lánnyal (na jó 50 körüli nővel), akit két éve láttam. Szépen lefogyott, és az arca szürkéből szép ragyogóra váltott. Kérdeztem, WTF? Mondta, Nu Skin. A szokásos elhaló, titkolózó hangon: Á, többet most még úgysem árulhatok el - hangsúllyal, mint minden Nu Skin ügynök, akiből valami értelmeset próbálsz kihúzni az egésszel kapcsolatban.

Még nincsenek azon a szinten... Még csak alapoznak.... Nem muszáj mindenkinek csatlakozni, csak, aki kész rá...

Viszont a külleme határozottan meggyőző volt. Beadtam a derekam, vettem egy ilyen gadgetet.

Nem a Nu Skintől, nincs nekem erre 100 rugóm, szépen az ebayen kerestem egy használtat 28-ért, valamennyi géllel. Az ötlet az volt, ha nem válik be,  felrakom az ebayre vissza, aztán 5 ezerért kipróbáltam (gél nélkük kábé ennyiek a használtak), és csókolom.

Kétszer 2 percet foglalkoztam a dologgal, de már úgy fest, nem megy vissza az ebayre.

Mit is csinál a gadget?

Állítólag ez egy egyszerű galvánárammal működő készülék, ami két fázisban tisztítja a bőrt, majd bele pushingolja a hatóanyagot. A nonsense az benne, hogy csak piszkosul drága nu skin géllel használható, mert azoknak van valami negatív meg pozitív töltése. Szétgoogle-öztem az agyam, hogy megtudjam, mi teszi meg helyette, de eddig semmi. Vannak alternatív, kicsit olcsóbb gélek, amiket mindenféle sufnikból árulnak a tengeren túlon, de azok sem valami olcsók. Saját krémmel természetesen nem használhatók, és a rossebb tudja, mitől lesz egy gél negatív meg pozitív.

A hatás viszont nagyszerű. Azt nem tudom, hogy ráncokat vasal-e, de elképesztően hidratál. És én már azt tudom, hogy a nagyon erős hidratálásra kár lenne legyinteni. Heti 2-3 alkalom, tényleg nem sok idő, pár perc, és hidratált leszel egész életedben. Tényleg nagyon látszik, ha előző este tolod. Úgyhogy most gél rendelés. Korántsem a Nu Skintől, hanem Ebay vagy Amazon, mert a szekták nem az eseteim, de ezt nagyon kitalálták, hogy lehet egy 80 éve használt bevált kozmetikai kütyüből ekkora megabizniszt csinálni. Hogy nekem sosem jut ilyesmi az eszembe!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr375861249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belzebubó 2014.03.15. 10:34:07

Guinot Double Ionisation Anti-rides Gel-lel tolom fel eve. Ennek is van toltese, mert tenyleg csak az jo de ezt a profi galvanaramos gepekhez hasznaljak a Guinot szalonokban. Van ebayen is de Guinot kozmetikakban is kapsz. Mindenkeppen ionos toltesu kell.

arisztotela 2014.03.15. 10:36:08

@belzebubó: király, köszi:))).
Van géped?

belzebubó 2014.03.15. 10:44:46

Persze. Ezzel a gellel tolom. Minden MLM-et gyulolok, ajandekba kaptam de tenyleg nagyon hatasos.

arisztotela 2014.03.15. 10:49:00

@belzebubó: megnéztem, de ez csa egy gél. Ez negatív vagy pozitív? Mit használsz mellé a másik beállítással?

belzebubó 2014.03.15. 11:23:05

Tisztitozselet nem hasznalok. Csak ezt a hidratalot. Ionozalt vizzel spriccelem mert eleg suru zsele. Surubb mint a Nuskin. Csak ionizalt viz jo. Az amit ittal. A kozmetikus profi gepe is ezen az elven mukodik es ezt a zselet ahhoz a kezeleshez hasznaljak.

Thor vagyok 2014.03.16. 05:29:30

Zseniális :) Ez lesz az én cuccom, én mindig a dehidratáltsággal küzdök. (Persze tudom, nem ártana inni is.)

arisztotela 2014.03.16. 10:52:34

@Thor vagyok: pláne ott, ahol vagy, a sivatagban!

Thor vagyok 2014.03.16. 11:33:18

@DuBarry: Jaja. De meg itt is vert izzadok, hogy napi 1 l fole vigyem. Masfelnel mar tapsolok magamnak.

arisztotela 2014.03.16. 12:20:46

@Thor vagyok: megnyugtatlak, mire az arcbőrön meglátszik, az 2-3 liter:).

Thor vagyok 2014.03.16. 12:23:30

@DuBarry: Gondolom. Ahogy azt is, hogy ha viszont nincs meg a masfel se, az _azonnal_ meglatszik :)
süti beállítások módosítása