Ez a Thermage

 2009.11.22. 19:43

 

 

Az tetszik a thermage-ban, hogy az ígéret szerint fogja a bőrt és egyenletesen összesűríti, tehát nem itt-ott levágnak belőle, mint a sebészek, magyarul olyan lesz, mint új korában volt, és ezt minden testtájon megcsinálják. Régebben azt hittem, a plasztikai sebészet megoldja az öregedés problémáját, de amióta Los Angelesben jártam, ahol minden máodik nő képén az eredetileg függőlegesen álló ráncok horizontálisan voulnak a fül felé, rájöttem, hogy a nagyon szerencséseken kívül mindenki pont úgy néz ki, mint egy stoppolt zokni néhány facelift után.

Szóval a Thrmage lényege, hogy egy gép rádiofrekvenciát bocsát ki, ami a bőrben elkezdia kollagén termelést élénkíteni, utána pár hónap alatt a megnyúlt kollagénrostok visszasűrűsödnek, és feszes lesz a kezelt testtájék. Odamész, utána mehetsz dolgozni, úgyis csak pár hét múlva lesz az első látványos változás. Hatvan fölött nem lehet, mert akkorra állítólag már leáll a kollagén termelés (brr, akkor mi lesz), és nincs mit stimulálni. A feszes pofa, comb, has 3-5 évig kitart, utána ismételhető.

Címkék: thermage fcelift

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr91544544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása