A szépség angyala

 2009.11.16. 22:14

A néhai Erno Laszlóban az az izgalmas, hogy termékeit használja Madonna, és anno ezeket használta Marilyn. Amerikában nagy kultusza van: Garbo és Hepburn is csak ezzel kentek a legenda szerint. A századeleji kozmetológus ugyanolyan aurával bír, mint Joseph Pilates, vagy Kneipp, miszerint találmányuk, módszerük kiállta az idő próbáját. Az erdélyi származású László Ernő mielőtt New Yorkba emigrált, hatalmas sztár volt a korabeli Budapesten, Stefánia nagyhercegnő ragyás képét ragyátlanította, aztán Gombaszögi Frida színésznő pisztollyal megsebesített arcát hegtelenítette csodakencéjével, majd New Yorkot is bevette.

A termékekben nemcsak az ijesztő, hogy rém drágák (18-80 ezer forintig), hanem az is, hogy egy elég bonyolult mese van a használatuk köré kerítve, amitől kissé megriad az ember.De jók a termékek, a Douglasban kaphatók, érdemes kipróbálni őket, mert nem átlagkozmetikumok.

Címkék: madonna monroe laszlo erno hepburn garbo

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr691530563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása