Homlok, botox, plasztika

 2012.05.24. 11:49
nicole's forehead like 'flatscreen tv'

Szerintem sokan azt gondolják, hogy a botox az valami előjáték a komolyabb plasztikai beavatkozások előtt. Hát nem. Ott kezdődik a történet, hogy a homlok már egész fiatalon ráncosodni kezdhet azoknak, akik a szemöldöküket nagyon használják érzelmek kifejezésére. A szemek közti homlokránc, az úgynevezett Y már huszonévesen is zavarhat valakit. Ezért aztán sosem elég korán botoxoztatni. Ma már külföldön trend, hogy akár huszonöt évesen elkezdik. Mivel ez csak az elmúlt tíz évben terjedt el, nem tudni, milyen hosszú távú gondokat okozhat.

A botox idegméreg, ami lebénítja az izmokat. Pont emiatt csak mimikai ráncok eltüntetésére alkalmas. Vagyis a homlok és a szem ráncaira jó, ez utóbbiból csak a szarkalábakra, vagyis a hosszú, mély redőkre, amelyek a szem külső zugából a homlok felé haladnak. a szem alatti szarkalábakba nem jó, azok ugyanis nem a nevetéstől alakulnak ki, tehát nincs izom alattuk, ami bénítható. Az arc alsó részén levő szottyadtságra: marionett ráncok (az a  nevetőránc az arc oldalán), száj melletti szottyadtság, és orr-száj redő kezelésére teljesen használhatatlan. Egyesek szerint az állandó botoxoztatás jó, mert megelőző, mások szerint nem, mert elhalnak a lebénított izmok pár év alatt.

A botox nem váltja ki a plasztikát, a plasztika nem váltja ki a botoxot. Egy felvarrt arcú nőnek is botoxoztatni kell, mert a homlok ráncait plasztikával nem lehet simítani. Viszont hiába botoxoztat valaki, ha előreesett az arca. Ezért van az, hogy mondjuk Madonna megcsináltatta a faceliftet, a browliftet (homlokplasztika), de folyamatosan botoxoztat és töltet, mert teljes simaságot csak így ér el.

Nekem szép a homlokom, nem ráncos, elsősorban azért, mert alacsony és keskeny, kissé neanderthali. Ami régen zavart, most előnyömre válik, másodsorban szerintem a gua sha teszi a radír mellett. Egy gyönyörű, magas homlok szép nagy ráncfelület tud lenni. Ennek ellenére botoxszal szebb lenne, az ugyanis ad egy fiatalos feszülést a homloknak (lásd Kidman), még fényesebb is a botoxtól a bőr.

Az arctorna egyébként a homlokra elég jó. Az arctorna azokon a helyeken nem jó, ahol zsír van a bőr alatt, mert azt lefogyasztja, ergo szottyadtságot okoz. A homlok nem zsíros felület, így ott az izmok erősítése előnyös lehet.  Íme egy face Yoga gyakorlat homlokra, ami kiválthatja a botoxot. Ezt a nőt nagyon nem bírom, de az arcán jól látszik, hogy homlokra például jó, amit csinál. Nem szoktam csinálni.

Összefoglalva: homlokhoz kell egy browlift (a haj alatt az egész bőrt keresztbe átvágják, és meghúzzák felefelé, plusz botox, plusz kémiai hámlasztás, plusz ha nagyon erős az Y, mehet bele hialurinsav töltés is. Jennifer Lopez mondjuk ettől ilyen tökéletes homlokú 43 évesen. Akinek ez sok, az jógáztassa, az is oké.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr734543477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicómicó 2012.05.24. 21:59:37

Kidman botoxa rémes.
Nagy homlok, nagy gond. Sajnos érintett vagyok. Az erős mimika+aggódás nyomot hagyott rajtam. Egyelőre kompenzálok a frufruval, de muszáj lesz tornáztatni.

Scala 2012.05.25. 03:35:38

Érdekes nekem tetszik Kidman homloka! :-D Más nem tetszik rajta, de ott jó.
Nekem is van ott javítani való, de legalább a szemöldök közti ránc jóval halványabb, amióta van szemüvegem.

Ez a botox is olyan, mint a progeszteron kezelés vagy az IVF és arra irányuló hormonkezelés: nem látjuk a kifutását, azokat a hosszútávú hatásokat, amelyek alapján rátekintésünk lenne. A fogamzásgátlókis talán ide atrtozik, ott kezd kiderülni már ez-az. hatvan év.
Addig inkább az ukrán néni kefés módszere (tegnapelőtt megmutattam a videót a férjemnek, szerinte tök jó!), és a néninek sokkal jobb kisugárzása van, mint a műtött nyugatiaknak (Kylie, Carla Bruni).

Speaking of which: Carla Bruni Marokkóban pihen, egy hete talán (ott szokott rehabilitálódni plasztika után...) és a francia társasági sajtó finom utalásokat tesz arra, hogy válnak.
Ha egyszer okos lenne, nem most válik el, a gyerek még nincs egy éves, plusz az egészről kiderül, amit nagyjából úgyis tudunk, hogy kamuházasság.
süti beállítások módosítása