Sok videót végignéztem már a Youtube-on a szépségápolásról, és van egy-két beauty blogger, akit érdemes követni.

Meglepő módon a kedvencem egy huszonéves fiú, a Sublime Agent. Szépségtrükköket, termékteszteket, fontos problémákat érint. Teljesen mániákus a külsejével kapcsolatban, Iszonyú hiú, iszonyú precíz, igényes, és könyörtelen.Tehetséges előadó, jó nézni, bár néha túl részletes. Sok jó ötletet szedtem tőle, például a csukamájolajat. Ha ő egy termékre azt mondja, hogy jó, az akkor jó. 23 évesen súlyosan drága és éretteknek való cuccokra költ. Hihetetlen a gyerek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr844478342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2012.05.02. 11:28:48

Jó fej! De ő is túl bátor, nagyon sok terméket használ vagy próbál. Nekem az a jó, ha egyfajta szériából van minden, és nincs varia évekig.:-)

A srác amúgy fogyhatna, mert egy kerek, 23 éves arcon, ami le van alapozva persze, hogy nulla a bőrhiba! :-D

Scala 2012.05.02. 19:22:55

@DuBarry: Ilcsi (abból mindent, kivéve aminek romlott a minősége pl. muskotályos krém) + szibériai cédrus fenyőmag olaj. :-)
Most, hogy sokat kenem magam, néha Solanie testre.

Nem valami haut de gamme, tudom, de fontos, hogy ne legyek tőle ekcémás. 10 éve ugyanazzal nyomom tehát.
süti beállítások módosítása