http://static.nana.hu/db/01/65/99576-kituntetettek-bi-d0001216582e156c397d1.jpgAnnyit lehet tudni, hogy múlt csütörtökön rosszul lett Détár Enikő Győrben, Budapestre hozták, és kórházba került. Az RTL közleményt adott ki, hogy egyetlen újság sem írhatja le, hogy a színésznő beteg. A sajtójog szerint tényleg nem, mert ha igaz is, egy betegség ténye, akkor is perkálnia kell a bulvárlapoknak a közlés miatt. Ehhez képest a mai Blikk  címlapon hozza megint az összeomlást.

Enikőről informátoroktól annyit tudok, hogy maximalista, ezért is néz így ki, folyamatosan edz, ezt-azt javíttatott magán. Így nem véletlen, hogy a karrierjét veszélyeztető hangszálciszta műtét kiborította. Ám a házassága körül is lehet valami gond.

Annak idején volt egy válási hisztijük Rékasival a Storyban 2005-ben, akkor megvádolták őket, hogy csak reklámfogás volt, de ez nem valószínű. Egy húsz évnél is hosszabb házasság mindenképpen megterhelő lehet mindkét fél számára.Mindkét gyereke születése után mély depresszióba esett, Albert Györgyi könyvében meg is vallotta, hogy a lányát egy hónapig nem is akarta látni.

A Barátok közt berkeiben azt pletykálták, hogy Rékasi és Farkasházy Réka között forrt a levegő, és tulajdonképpen ezért kellet a lánynak távoznia a sorozatból. Akkoriban Enikő egy közeli ismerőse azt mondta, Rékasi biztosan nem lépett félre, nem az a típus, de más tekintetben nem könnyű vele együtt élni. Ez is okozhatta, hogy Détár már harmadszor került padlóra házasságuk során.

Címkék: enikő détár

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr141724654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása