Miért jó nyers húst enni?

 2009.11.15. 13:30

A képen látható farkasember: Aajonus Vonderplanitz egy nagyon érdekes diétát talált ki.  Kicsit gusztustalan, ezért nincsenek celebkövetői. Ami különlegessé teszi a Primer Diet nevű rendszert, hogy Vonderplanitz áttételes rákból gyógyította ki magát a segítségével.

A diétát kipróbáltam, és állítom, a legjobb az összes közül. Hogy miért? Mert egész nap úgy érzed, hogy tökéletesen könnyű a gyomrod, mégis energikusabb vagy mint minden más étrendnél. Nyoma sincs az ebéd utáni levertségnek, és lefogysz nyúzottság nélkül.

A Primal Diet alapvetően egy nyerskoszt diéta, azzal a különlegességgel, hogy nyers húst is kell enni. Aajonus azt mondja, a vegetáriánus kaja azért nem jó, mert állati fehérje és zsíradék igenis kell az embernek az egészséges táplálkozáshoz, csak nem megfőzve, mert a hő tönkreteszi az enzimeket és a vitaminokat az ételben.

Aajonus minden húst megeszik nyersen, nemcsak a mások számára fogyasztható pármai sonkát (az szárított, nem füstölt, főtt, ezért engedélyezi a rendszer), vagy tatárbifszteket. Pasztőrözés nélküli tejterméket is ajánlatos enni szerinte. Gabonát tilos (mert azt főzni kell), krumplit, rizst sem szabad, csak zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket, nyers vagy szárított húst.

Azért nem eszem így, bár még mindig jó érzéssel gondolok vissza a könnyű érzésre, a gyomorégés teljes hiányára és a könnyed fogyásra, mert a dolog iszonyú drága (serranóival és házitúróval költséges jól lakni), és pár hét után rá sem bírsz nézni a tatárbifsztekre.

Címkék: diéta primer vonderplanitz

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr921526630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása