Hurley-Clinton nem románc

 2014.02.06. 16:54

Volt-e egy évig Liz Hurley Clinton szeretője vagy sem? 

Mert ez az állítás: mármint hogy Clinton berendelte magához Washingtonba Hurley-t Los Angelesből, akinek a számát Tom Sizemore-tól, Liz exétől szerezte meg. És utána egy évig talákozgattak az elnöki lakosztályban, és különgéppel szállította a csajt oda-vissza.

Seizmore jött elő most a sztorival vagy tíz évvel később (vagy tizenöt, nem írja senki le normálisan) 

Hurley tegnap azt tweetelte, hogy az egész kacsa.

Nagyon vicces. Két ember, akinek mindenki megvolt a másik nemből, aki csak lehetett, összetalálkozott, de nem, egymást véletlenül kihagyták.

Nyilván teljesen igaz a sztori, de miért érdekes? És miért most?

Egy olyan embernél, a Lewinsky ügyet is megúszta, vajon miért van jelentősége, hogy kavart-e egy sztárral vagy sem? Tudni lehet, hogy Sharon Stone-nal és Streisand-del is viszonya volt, akkor ez most mi?

Minden valószínűség szerint a Hillary politikai ambícióit célbavevők arra hajtanak, hogy az már azért a demokrata érzelmű szavazótábornak is sok lesz, ha kiderül, tényleg a szomnszéd szobában hentergett az elnök Hurley-vel, miközben Hillary aludni próbált. Seizmore-t meg valaki megvehette kilóra politikai szempontok alapján.

Nem örülök a sztorinak, bár szép pár. Viszont jó lenne már egy női amerikai elnök, és Hillary akár milyen fura alak, igazán sokat melózott ezért a címért. 

Igaz, a Lewinsky ügy idején ki kellett volna dobni Clintont. Most több esélye lenne az elnökségre.

 



Címkék: Clinton Liz Hurley

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr945801869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mici˙ 2014.02.17. 22:46:51

Némrég láttam egy ábrát, hogy a Lewinsky ügy alatt fura mód, Hilary és Bill is népszerűségük csúcsán volt, innen nézve, jobb hogy nem vált el.
Egyébként, ha Hillarynak összejön, akkor előállhatna egy olyan helyzet, hogy egy időben lenne női elnök az USÁban, női kancellár Németo-ban és, ha végül a Lagarde lesz a befutó, akkor még az EU Commission elnöke is nő lesz

arisztotela 2014.02.17. 22:52:18

@mici˙: nem tudo, szerintem Hillary egyedül is népszerű maradt volna talán. De nem lesz elnök, nagyon csodálkoznék. Obamával elhajlottak, most tuti valami öreg fehér faszi lesz.

mici˙ 2014.02.18. 12:21:31

@DuBarry: mondjuk a Lagarde is meglepetés lenne, mert Merkel nemrég a Junkert biztosította a támogatásáról.
kár, jót tenne az EU-nak egy erős, high-profile női vezető

arisztotela 2014.02.18. 14:13:38

@mici˙: márpedig Angela dönt:). Ügyesebben legyűrte Uropot, mint a nagy előd diktátor.
süti beállítások módosítása