Nem tetszett magának fehér gatyában Sarah Blakely, mivel átlátszot a bugyija vonala. Fogott egy harisnyát, levágta a szárát, felvette a nadrágot, és így már jó volt. Aztán elkezdte nagy tételben gyártani a cuccot, ami nem más, mint egy nagyon vékony anyagú alakformáló, majd kiderült, hogy egyik barátnőjének a barátnője Gwyneth Paltrow, aki a Spanxot egy-két helyen dicsérgette a médiában, és szó volt róla az Oprah shoban is, majd Sarah Blakely negyvenegy évesen miliárdos lett. Saját erőből, nem örökölt, nem kapott férjtől, egyedül csinálta. A dolog érdekessége, hogy nem reklámozott szinte sehol, ami egy termék bevezetésénél szinte egyedülálló. Minden nő kövér kicsit, vagy azt hiszi, és a korábbi alakformálók túl vastagok és bumfordik voltak. Az ötlet nagyszerű, hogy igazából nem kell betonszerű anyag ahhoz, hogy összefogja a hasat meg a feneket. És ami nagyon kell, az marketing nélkül is eladja magát. így lesz egy ügyes eladólányból multimilliárdos. Ha jól sejtem, minden amerikai nő Spanxot hord.

Spanx founder Sara Blakely

Címkék: milliárdos forbes spanx

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr1004382163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2012.04.14. 10:33:05

Így igaz, mindenki azt hord. És igazuk van!
Nem ártana egy olyan országban élnem, ahol a nőknek nem kell a melltartón, fehérneműn spórolni, mert a gázszámla akkor hogyan lesz kifizetve. Na de ezt inkább most hagyjuk.
Az alakformáló cuccok jók! És 2000. óta egyre jobb termékek vannak a piacon, a Conturelle melltartók is állati jól ki vannak találva.
süti beállítások módosítása