Az indiai konyha egyik kedvenc fűszere a görögszéna. Fillérekért kapható és akadnak, akik ezzel növelik házilag a mellüket (a mellnövesztő kapszulák egyik kedvelt alapanyaga). A görögszénát azonban nem ajánlom mellnövelésre.

A görögszéna alapvetően a tejszaporító hormonhoz hasonló fitohormont tartalmaz, tehát azáltal növeli a mellet, hogy a mellben található receptorok közül azokhoz kapcsolódik, amelyek a laktáló hormont veszik fel a szervezetből, amikor van (szoptatás idején ugyebár), amikor nincs, jöhet a fitohormon. A szoptatós nőknek nagy a melle, a görögszénát szedőknek is nő. Csakhogy.. A görögszéna nagyon nagy étvágyat csinál, és a természetes módon mellet növelni kívánó biobarbiknak minden vágya, hogy szép soványak, és nagymellűek legyenek, nem pedig az, hogy jó kövérek, és nagymellűek, hiszen mi sem egyszerűbb, mint hízással mellet növelni, azt minden hülye tud. Ráadásul a görögszéna puffaszt kegyetlenül. A végeredmény tehát nagy mennyiségű (napi min. 3-4 dkg.) görögszéna fogyasztásával: puffadt, kövér, kicsit nagyobb mellű nő. Plusz, a görögszéna módosítja a testszagot, nem mondom, hogy büdös, de fura, és amint nem szedi az egyed, a mell visszamegy oda, ahol volt. Jobb a pueraria mirifica sokkal. De az majd egy másik poszt. Mert azzal sem árt vigyázni!

http://www.facebook.com/Chezdubarry

File:Fenugreek-methi-seeds.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr844349922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2012.04.15. 15:17:54

Fúj! Akkor inkább legyen izmosan vékony, de lapos!
Azért ezekkel a fitohormonokkal a ciklust is szépen fel lehet borítani.

arisztotela 2012.04.15. 17:30:22

@Scala: a pueraria mirificával simán:). Ha annyit szed valaki, amennyit a forgalmazó ír, és amennyitől tényleg jelentős kosárméret növekedés van, hát simán teljesen felborul. Hetekig tart, azton kimarad, stb. Ezért nem szedek csak icipicit,nekem felborította az ajánlott mennyiség.
süti beállítások módosítása