Daróczi összefoglaló

 2010.04.22. 09:30

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/00/78/67/cikk_2007867/liptai_cikkbe2.jpgMára eléggé eldurvult a helyzet Daróczi halálával kapcsolatban. A következőket arták meg a hetik és a napik: A Story elmerengett a melegség témáján, egy szóval sem írva, hogy Daróczi meleg lett volna, sőt hoztak egy kamu nőt arc és név nélkül, aki állítólag Daróczi első szerelme volt. Ezzel azt próbálták támogatni, hogy múlt héten még a csodás Claudia szerelemről áradoztak, közben viszont a Bors azt írta, hogy Daróczi minden héten egy melegbárban ült. A Hot egyértelműen pr kamunak gondolja a liptai sztorit. Nem tudom, ezzel a maszatolással sikerül-e elérni, hogy az emberek még higgyenek a Claudia szerelemben, de nem hiszem. A Bors és a Blikk szerint D.D. halálát egy zűrös pénzügy okozhatta. Van aki gyilkosságra gondol (Terry Black majd mesél erről a Frizbiben), más viszont csak az eladósodásra. Azt lehet tudni, hogy D.D. sok pénzt adott Hubert nevű barátjának, aki megtalálta a holttestet. Étteremre. Hubert nem beszél, a rendőrség nem gyötri, pedig lehet, hogy eltüntetett dolgokat, mire kiértek. 

Ki fog derülni szép lassan, hogy halt meg, de Claudia ebből valószínűleg sose mászik ki, főleg, ha nem mondja el őszintén, mi volt ez az egész, mennyit tudott.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr921941909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niurka_törölt 2010.04.22. 19:18:09

Viszont, ha valóban Hubert és a pénz áll a halála mögött, akkor nem biztos, hogy Klaudia meg mer szólalni. A melegséget megint ciki neki bevállalnia.

Scala 2010.04.22. 19:43:07

@Niurka: Hülye bulvár p. Mint a házasága, a válása, kiderül ez is egy nagy szarhalom. Ennyire képes. És persze őt hagyják békén...
Mindegy is, a képességei és adottságai alapján egy igen átlagos lakótelepi elvált anyuka.

arisztotela 2010.04.22. 20:44:44

@Niurka: Kénytelen lesz, különben meg fogják utálni a népek, és neki fontos hogy szeressék. A Mokkás beszédet nagyon elbaszta, mert utólag kiderült, hogy hazudott. Vagy kimászik ebből, vagy bugyiboltot nyithat Mónikáé mellett.

arisztotela 2010.04.22. 20:45:48

@Scala: pont ezért szeretik, mert átlagos, olyan mint a tömeg. Az, hogy panelproli imidzse van, eddig csak használt a hírnevének.

cicómicó 2010.04.22. 22:21:50

@DuBarry: A Mokkás beszéd miért lett elcseszve? (Talán arra gondolsz, hogy a halál után két nappal mi a francnak ad interjút? Mert ha igen, akkor ez szerintem sem volt sajnálatra méltó.(Sógornőm nagyon bírja a búráját, és azt mondta, hogy Klaudia ezek után kizárt, hogy nyilatkozna. Én azt mondtam, hogy 2 hónapon belül megvan az interjú. Nos, 2 nap lett belőle.)

Ez a pr-szerelem kinek volt jó szerintetek?

Liptayt én a kezdetek kezdetén csíptem (gondolatam végre egy nő, akiben van spiritusz, tömör-gyönyör, stb.) de aztán rohadt unalmas lett, hogy minden megnyilvánulásba belevitte roppant közönséges módon a bujaságot, a kéjelgést, kellette magát, és minden megszólalása olyan ribancos lett. Alapvetően tényleg van benne valami tramplis, a kifinomult elegancia (bár a lehetősége adva lenne a körülötte lévő stylistgárda miatt) hiányzik belőle. A Gesztesi házasság most nem ide tartozik, de az is egy külön bejegyzésért kiált.
Én a Daróczis lamournál kiakadtam egyrészt azon, hogy Daróczi csak 38 éves (simán 45-nek kinézett), és, hogy semmi összhang nem volt közöttük. A nyilatkozatokban Daróczin látszott, hogy feszeng, kényelmetlenül érzi magát, de akkor meg minek kellett ország-világnak telekürtölni, hogy együtt vannak. (Naplós riport, fotósorozat a Maldív-szigeteki nyaralásról.)

Két héten belül újra nyilatkozni fog Klaudia a Naplóban, és előad egy újabb verziót a kapcsolatukról.

arisztotela 2010.04.22. 23:12:25

@cicómicó: Csak mert azt mondta, a Mokkában, hogy eljegyezte őt D, a rendőrségi kihallgatásokon meg kiderült h DD otthagyta őt két héttel a halála előtt.
Nem tudom, h PR kapcsolat volt-e, nem biztos. Hajlok rá, hogy D kihasználta Claut, aki valamiért bírta, és nem vette észre, milyen zűrbe került. A Maldívra a Story vitte őket.
Daróczinak mire volt ez jó? Talán nem bírta, hogy lecsúszott a fontos ember szerepből, vágyott a rivaldára.

cicómicó 2010.04.22. 23:24:48

@DuBarry: A rendőrség kit hallgatott ki? Tudomásom szerint nem volt bűncselekmény gyanuja. Ha meg volt kihallgatás, ki mondta jkv-be, hogy szakítottak?

Nekem Daróczin nem látszott, hogy annyira bírta volna a rivaldafényt. Ha nagyon akarta volna, akkor pl. egy vacsorás műsorba már rég bekerült volna.

cicómicó 2010.04.22. 23:27:09

+ azt hiszem önként hagyta ott a kormányszóvivőséget,tehát még az MSZP éra idején neki még lehetősége lett volna maradni.

arisztotela 2010.04.22. 23:38:57

@cicómicó: nem gyanúsítottként több barátját kihallgatták, azokat, akikkel aznap smsezett vagy beszélt. Claudiát azért nem, mert vele nem beszélt a halála előtt. A közigazgatási eljárás során is vannak kihallgatások, ha pedig valaki tanú, az köteles igazat mondani. Minek hazudtak volna?

arisztotela 2010.04.22. 23:40:00

@cicómicó: A Gyurcsány embere volt, vele együtt ment el, és mire C-vel összeállt, lehetett tudni, hogy az MSZp-nek annyi.

Rocko- 2010.04.22. 23:56:12

" de Claudia ebből valószínűleg sose mászik ki, főleg, ha nem mondja el őszintén, mi volt ez az egész, mennyit tudott."
semmit?

cicómicó 2010.04.23. 00:06:58

@Rocko-: Ez is egy lehetőség, hogy szerencsétlen nő tényleg nem akart belefolyni D. viselt dolgaiba, örült, hogy van egy pasi, aki körülrajongja és imádja őt.

Niurka_törölt 2010.04.23. 00:14:08

Ez az egész csak akkor fog kiderülni, ha valaki a magyarországi "melegkörből" hajlandó beszélni. Ha majd elegen cseszegetik Hubertet, kikezdi a sajtó, megjelenik a neve, étterme neve az újságokban, lehet, hogy elmondja DD meleg volt és "meghasonult".

Rocko- 2010.04.23. 01:01:11

@cicómicó: inkább arra kartam célozni, h Mrs. Lipton nem egy észlény, vagy nem árultak el neki dolgokat vagy maga se vette észre.

Scala 2010.04.23. 02:43:12

Errő lemaradtam, hogy DD két héttel a gázcső előtt kirakta volna vörös démonát! Ez tuti?

Mondjuk ha nem beszélt / kommunikált vele aznap, vagy a héten, az elég beszédes.
@Rocko-: Amilyen hülye, szerintem is beleesett a csapdába, elhitette magával, kritika nélkül, ostoba liba.

A Hubert vonal lesz a kulcs, nagyon nem beszélnek róla... + sztem Kóka, Gyurcsány valamilyen szinten érintett. A temetésen nem stimmeltek. Jó, ennek nem csak DD az oka. :-DDD
@cicómicó: sztem is feszengett, LK meg ömlengett mellette, két percet bírtam az éttermi beszélgetésből, egyszerűen nem bírtam végignézni a Mokkás öszeomlást, mert már az örömködés része lefárasztott...

Eljegyzés: ciki, ha így van, hogy nem volt már köztük semmi!

Panelproli: igazad van, DuBarry! Teljesen az előnyére használja a kinézetét, ez a szint,én próbálom tudomásul venni. De remélem a bulvárhoz dörgölözés, és a következetlen hülyesége most háttébe vonulásra készteti. Mert tényleg nem egy észlény.

Am. jóslatom: még év végén, legkésőbb jövőre összemelegedik a Gesztesivel. Újra.

cicómicó 2010.04.23. 09:24:00

@Scala: Az ex-férjhez visszatérésre én is nagyban fogadnék.

Niurka_törölt 2010.04.23. 15:36:36

@Scala: az a duma, amit Gyurcsány a temetésen lenyomott, én sértőnek éreztem (suvickolja a cipőt), mondjuk Gy. egy pszichopata idióta, érzéketlen és fingja sincs, hogy illik viselkedni, fogalmazni, de tuti tudta, hogy DD meleg, azért is domborította a csóró vonalat. Sajnos Batiz kemény kézzel fogja a DD-ről szóló híreket, így semmi sem fog kiderülni (így derül ki a meleg vonal), értitek, kettős csavar... :))) (de hülye vagyok)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.04.23. 16:45:34

Batiz: "démon"
Claudia: "démon"

De mi az a démon, amiről beszélnek, amivel küzdött DD?

Ilyen nincs. Az egy konkrétság: meleg volt, és ezt nem bírta feldolgozni cigányként, hívőként.

Tessék ebbe belegondolni, milyen meghasonulás ez! A cigányságon belül mennyire kivetik a melegeket, katolikus körben pedig egyenesen abnormális dolognak tartatik.

A baj az, h az igazság valóban nem biztos, h valaha kiderül, mert Batiz keményen uralma alatt tartja a kimenő infókat. Hogy miképpen csinálja, nem tudom, de kemény szerződések állhatnak mögötte.

Az megvan, h a mai napig nem tudni, hogyan került H. Hubert a lakásba? Kapu kulcsa nem volt, DD nem engedte be, és semelyik lakó nem tudja, hogyan jutott be.
Azért én nagyon sajnálom ezt a jobbsorsra érdemes, tehetséges embert. Kár, h a rossz oldalra állt, kár, h nem bírta feldolgozni az életét.

Üdv.

Niurka_törölt 2010.04.23. 21:16:11

@malacz69【ツ】az oroszlánszínű: pont ezt fejtegettem eddig. Aztán, ha Hubert besokall, mert már mindenki őt gyanúsítja gyilkossággal, kénytelen lesz megszólalni. Vagy Batizék odalökik nyilatkozni, cserébe nem kell megadnia az összes zsét.

discretio 2010.04.23. 21:17:03

Gondolom szegény szerencsétlen Daróczi pénzt kért Gyurcsánytól is, csak Fletó nem ért rá , mert kicsit már kínos volt nekki a Joci, Klaudia végképp rájött, hogy nem tud megosztozni Huberrel a Jocin, így az lett belőle, hogy Choli fia halott és ő fiztheti az adósságot.

brokeness 2010.04.23. 21:49:57

Majdnem azt írtam, hogy ennek a szemét 8-10 évnek az allegórikus alakja volt D.,de helyesbítettem, hisz a sorsa egy cseppet sem patetikus.Inkább tökéletes szimbóluma a XXI.sz.-i magyar gondolkodásmódnak(a politika s beletartozik)Igazad van, Cicómicó,a mélypont Gyurcsány regnálása volt.Azé a kisstílű alaké, aki képtelen volt nagy formátumú politikusként gondolkodni, élni.Aki mindvégig a pirroszi győzelmekre hajtott, ám a csatát végül elvesztette.Idő kell, amíg a dolgok a helyükre kerülnek, a hazugság nem lesz egyenlő az igazsággal, az üresség a tartalommal, s a korrupció nem a karrier csúcsát jelenti.
Az biztos ,hogy nagy káosz lehetett szegény Daróczi lelkében,s személyiségfejlődésének nem tettek jót a Gyurcsány mellett eltöltött évek.Sajnálom szegényt.
Klaudia pedig ebben a történetben nem a hunyó, hanem a balek szerepét tölti be.Az érzelmei valódinak tűnnek, de az is kivehető, hogy dróton rángatják.

atila68 (törölt) 2010.04.24. 09:43:28

Ki az a Daróczi?
Nem mintha nem tudnám de miért kell ezen rugózni?

KayBlack 2010.04.24. 16:29:14

Basszus,Én nagyon lemaradtam.:)Csak annyit tudtam,hogy öngyilkos lett aztán kész.Még azt is csak innen tudom,h a Klaudia nyilatkozott.Úgyh kész kavarc számomra amiket leírtatok!:D

Niurka_törölt 2010.04.24. 20:17:08

@discretio: megnézném azoknak a listáját, akiknek Fletó valaha is adott pénzt.

Bebé 2010.04.24. 23:46:22

Zűrös pénzügy. :(

Scala 2010.04.25. 01:54:02

@Niurka: Na igen. :-D
A 'démon' kifejezést meg utálom, egyenmaszlag, magyar irodalmi műre, ha használják kritikában, ajánlásban a 'küzd a démonaival kifejezést', azonnal elobom...
pl: Spiegelmann Laura: Édeskevés

Niurka_törölt 2010.04.25. 03:09:37

@Scala: mint amikor azt mondják, hogy "problémái vannak az alkohollal". Ha valaki alkesz semmi problémája az alkohollal, letolja gond nélkül.

Scala 2010.04.25. 03:36:33

@Niurka: Pontosan! :-))) Én is megmosolygom ezt a hímezést-hámozást. Egyszer egy iskolai szociológus vagy pszi mondta a köztévében egy diákra, vagy többre, 'problémája van a droggal'. Oké, hogy így píszí, de olyan fura volt!
Btk: kábító hatású anyag, bódítószer, kábítószer. és -függő, vagy -élvező.
Nem szeretem a pongyolaságot.:-)

Scala 2010.04.25. 03:37:15

jav. bódító szer, bódító hatású anyag

Bebé 2010.04.25. 10:31:39

@Scala: ez a píci sok mindent tönkre tesz. emberek amúgy is nehezen értik egymást. Plusz persze kibaszott álszent.

Bebé 2010.04.25. 10:33:52

@Niurka: 20:17:08: Bojtár B. E., Vörös T., Orosz Józsi stb. Tehát akinek csak érdekében áll.

szubjektiv 2010.04.25. 12:57:37

@Niurka: Gyurcsány egy ripacs, de legalábis nem idegen tőle a ripacskodás, a temetésen is hozta ezt a formáját.
Amit a cipőkról mondott, az szánalmas és méltatlan volt, őt minősíti.
Daróczi apjátől meg nagyon gáz volt, hogy a fia temetésének napján a frizbi felvételére megy. Akkor már inkább a kisírt szemű "menyasszony" a mokkában.

Scala 2010.04.25. 13:19:47

@Bebé: Pontosan így érzem! Szószerint ezt gondolom! :-) + életidegen. Egy franciának próbálnák magyarázni, leesne az álluk! :-D Itt meg átnyomják (félig), ha nem idomulsz hátbaszúrnak, meg nem vagy szalonképes. De legalább elkerül a gyomorfekély. ;-)

Scala 2010.04.25. 13:26:01

@szubjektiv: Így igaz, buta ripacs. Semmi egyedi nincs benne, semmi intelligencia, semmi ami méltóvá tenné egyáltalán a figyelmemre.
Elképesztő, szédületes hogy lenyomták mindenkinek a torkán! (Okait tudom, nem vagyok naív!) Sokan megkajálták, akik imádnak dörgölőzni, pl.
Áááá. Mindegy. Nincs igazság a földön, tudomásul kell vennem.

Most úgyis személyes tökéletlenségemen gyötrődök, szarok mindenre, sajna tisztán látom a jövőnekt is. :-( Az önkritikának újra divatba kell(ene) jönnie ebben az országban. Oldaltól függetlenül, pls.
Vagy tényleg megérettünk az armageddonra, és jöjjön, mainek jönnie kell. :-)

Niurka_törölt 2010.04.25. 15:36:29

csak azért szeretnék sokáig élni, hogy "ezeket" lássam a fiumei úton (elnézést, mező imre úton)

Scala 2010.04.25. 16:39:28

Hasonló motivációk nálam is... + elérjek, mindent, amit meg kell élnekm ebben az életben. Tuodm, hogy sok, orbáni fordulattal 'minden idegszálammal érzem'. :-)

Niurka_törölt 2010.04.26. 19:14:32

@Scala: hát, amilyen fejszerkezetek "beszivárogtak" a fideszbe, engem a politika szele lassan még tovább sodor......:))
süti beállítások módosítása