Két angyal jó formában

 2010.04.20. 09:52


Cheryl Ladd és Jaclyn Smith két ex-Charlie angyala együtt fotózkodott. Ladd 58, Smith 64 éves! Mondjuk ritka gyönyörű nő volt mindkettő fiatalon, de azért szerencséjük van a sebészükkel is, szegény Farrah Fawcett nem tudta megőrizni a szépségét. Ladd Fawcettet követte a sorozatban, még nálunk is adtak pár részt vele, de már nem ment úgy, mint előtte.

Címkék: charlie angyalai

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr871936502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.04.20. 14:23:13

Ladd nem tetszett, Sarah sokkal szebb vlt, nem tudtam elfogadni. :-) J. Smith állati jól fest!!!
A szép nők akkoriban igazán szépek voltak, ma csak rájuk fogják, pedig sokkal átlagosabbak.
Szvsz.

arisztotela 2010.04.20. 14:43:55

@Scala: Igen, mert a hetvenes években még nem volt szilikon, így nem lehetett senkikből barbit szabatni, bár a plasztikai sebészek dolgoztak, de néhány évtizede még csak az igazán szép nőket foglalkoztatták. Nekem is sokkal szebb volt mondjuk Nastassia kinski vagy Isabelle Adjani fiatalon, Audrey Hepburnről vagy Grace Kellyről nem is beszélve, mint a mai sztárok. Csak azt hittem azért van, mert már öreg vagyok, de akkor szerinted is:).

Scala 2010.04.20. 16:27:45

@DuBarry: Nem azért van! Abszolút egyetértek. Objektív tény! :-)))
Állítólag nagyon nis volt abban a generációban a kínálat bomba nőkből. Valahogy a nagymamáink és anyáink közötti időben... vagy rájuk is érvényes, nem tudom, de a Marie-Claire-ben olvastam még évekkel ezelőtt, magyar vonatkozásban (is).
És azt is megfigyeltem - de lehet a hülye csőfarmer és tornacipő divat miatt van + vasalt frizura, hogy - egy teljes gimnazista osztály ment egy hónapja a villamoskocsiban valami házibulira, jól szituált, de nem agyonkényeztett diákok - na szóval, hogy az én osztályomban is több volt a kiemelkedően szép csaj, ezekhez képest.

/Zárójelben: magyarhonban a karakternélküliség sztem abszolút előny, nem a karizma avagy a gigászi ambíció visz előre. Kontraszelekció rulez!
Pedig én imádom a harmónikus kisugárzású, nem tépázott önbizalmú embereket... mégha rossz passzban vannak is. Mint most én, egy picit. :-))))))))))

arisztotela 2010.04.20. 16:43:23

@Scala: Szerintem az, hogy a tinilányoktól nem vagy elájulva már generációs dolog, a saját korosztályát mindenki "részletesebben látja". Nekem is szinte minden tinilány egyforma: kicsit túl nagy orr, puha, alaktalan arc, hülye ruhák, és úgy emlékszem, az osztályomban gyönyörű lányok voltak:). Optikai csalódás, hogy kb. 10-15 évet tudunk befogni vonásokban, az annál fiatalabbak vagy idősebbek már masszaszerűek, mint mondjuk a négerek vagy kínaiak, akik egyformának tűnnek:).

Scala 2010.04.20. 16:49:17

@DuBarry: Nagyon érdekes, ezen nem gondolkodtam, de azt hiszem igazad lehet, azzal, hogy húsz év. Gyerekkorban. Azok a DuBarry által etalonnak kinevezett hölgyek húsz évvel öregebb formájukban is tetszhetnek.

De a felnőtt látásmódban igazat adok! Érdekes. :-)))

Niurka_törölt 2010.04.20. 16:57:14

Régen - ahogy Scala is írta - nem volt plasztika (legalábbis ennyire intezíven nem), ezért kellettek a szép lányok. Ma elég egy bevállalós lány, aztán faragnak belőle jó nőt (Kim Kardashian). Manapság bunkók, ostobák a fiatalok, van net, tv, plázák, stb. Régen mindenki olvasott, focizott réten, sokkal izmosabbak voltak, többet voltak levegőn, az infót csak könyvekből lehetett összeszedni. Ma kétféle tini van, a ropi, aki már olyan korán éhezni kezd (mert persze az alakformálást nem sporttal képzelik, hanem éhezéssel), hogy a csípője egy fiúénál is keskenyebb, illetve akkora a combja, mint az én alkarom, vagy a dagadt. Hatalmas bálna testek, kamionseggek, elefántcombok, megfejelve a skinny jeansből kilógó muffin-top-pal (illetve az már inkább pie-top). Az értelem látszik egy arcon, ha belül üres, akkor üres lesz kívül is. Legfeljebb vastag sminkkel formáznak rajta.

Niurka_törölt 2010.04.20. 16:57:57

Ja, egyébként Ladd olyan semmilyen, nekem is J. Smith tetszett, de mostanra úgy kifeszítették a bőrét, hogy már nincsenek arcvonásai.

arisztotela 2010.04.20. 17:01:31

@Niurka: Jaj, mit akarsz már egy 64 éves csajtól, kurva jól néz ki, de nem lehet olyan, mint 25 évesen a sorozatban:).

arisztotela 2010.04.20. 17:10:46

@Niurka: egyébként az izmosságban sem értünk egyet. A szépség az arányosságon múlik, ha egy aránytalan felépítésű ember izmosodik, ugyanúgy ronda marad. Nézd meg ezt a szegény Tracy Andersont, semmi nincs a helyén rajta, hiába szépek az izmai, ronda nő maradt, ez Madonnára is igaz, akit imádok, de szép sose volt. Halle Berry meg mindenhol arányos, finom alakú, és valahol olvastam, hogy vigyáz a tornával, mert eltorzítja, ha sokat edz.

Scala 2010.04.20. 17:15:56

@Niurka: de legalább a szemöldöke nem lett csodálkozó! :-D
Jó a sebésze, egyetértek, bár tény, hogy látszik a húzás.
A tinik nagy része valóban olyan, mint a két leírt csoport, csak azt nem értem, hogy a túlsúlyt meddig cipeli? És miért? Oké, hogy szar kaják, ülés, evés... de nincs ebben valami önkényeztetés, valami babaháj, valami védekezés? Mint amikor molesztálnak egy kislányt, nem Kínában, hanem fejlett országban: 1. anorexia; 2. jelentős kikerekedés, védőháj. Én is hajlamos voltam (vagyok?) az érzelmi túlevésre, de soha nem voltam dagadt, mert nm bírta a szervezetem, egyszerűen megálljt parancsolt: ekcéma, gyomorrontás stb. És akkor szépen összeszedtem magam, több-kevesebb sikerrel. Ez inkább egyetem alatt volt, amúgy, nem tiniként. Bár már írtam nektek, az én alakom ugyanúgy reagál 16 éves korom óta: egy jó diéta mellett, sporttal maga a tökély, négy nap kihagyás, na jó három hét, és puhul...
Tudom, hogy a zsírpárna nem tűnik el, csak kiürül, de szerencsémre, nem is képződött vészesen sok.
Klimaxkor kell majd vigyáznom, szerintem. A szüléstől nem félek, gondolom a felső határomat nagyjából felszedem + a gyerek, víz.
Bár most spleenes önsajnálatban vagyok, nem akarok semmit. Rájöttem hogy az életben annyira kell akarni, és én elfáradtam, sose úgy alakul, ahogy tervezem.
Három miniszterelnök-helyettes, és nem kerültem be! :-DDDDDDD

@DuBarry:

Scala 2010.04.20. 17:17:47

@DuBarry: Utóbbival egyetértek. Tracy megint csinlom, de elkezdett idegesíteni, hogy olyan kurvára gnóm!

Scala 2010.04.20. 17:20:16

kieg. saját magamat: vagy mindegyik tini kórosan hormonzavaros (a betegség szintjét elérve), és az endokrinológia a legtutibb szakirány egy orvosnak. Azt még nőknek is el tudom képzelni. Mert sztem amúgy az orvosi szakma nem mindegyikén kellene, hogy legyenek.

arisztotela 2010.04.20. 17:21:07

@Scala: Lehet, hogy ösztrogén-dominancia:). Szedj Ligetszépe kapszulát, ártani nem árthat.

Scala 2010.04.20. 17:24:02

@DuBarry: oké. De ez nem a gyerektelenségre gyógyír, ugye? Mert azt nem tartom poroblémának, per pill., :-D

arisztotela 2010.04.20. 17:27:44

@Scala: Nem azt mondtam, hogy szüljél:). Csak a legtöbb nő ösztrogén domináns, attól depis, mert a jelenlegi étrend, meg indusztrializáció nem kedvez a progeszteron szintnek, a Ligetszépe amúgy nem fitohormon, csak rendet tart a hormonszintben. De ha általában nincs PMS-ed, akkor más lehet a gond.

Scala 2010.04.20. 18:40:42

@DuBarry: Értem! De PMS is szokott lenni, homeopátia a megoldás rá és a sport. Sajnos túl későn ismertem meg ezeket a lehetőségeket, bírtam volna, ha korábban.
És igen, a ciklustól van a depi is. Csak a kifejezést nem ismertem. De illik rám, ösztrogén-domináns! :-)

cicómicó 2010.04.20. 19:29:22

@Scala: @DuBarry: Fú, lányok, annyira tartalmassá tettétek ezt a bejegyzést, hogy csak kapkodom a fejem. Tényleg köszi. Annyi plusz tartalom van benne, hogy hirtelen nem tudok mire kommentelni.

cicómicó 2010.04.20. 20:45:59

Dubarry arcbefogadási elmélete nagyon igaz lehet. Mára már én is olyan "bezzeg az én időmben-ező" lettem, aki a mai tini korosztályt szapulja. Innen látom, hogy megöregedtem. Reggel egy általános (!) iskola mellett szállok fel a buszra. Tehát max 15 éves lányok tömkelege cigizik és kávézik. A többség alacsony, tömzsi, csípőfarmerban jár, kibuggyanó hájjal, agyonsminkelve és rém közönségesek.
@Scala: Kitartás, fel a fejjel!
@Niurka: Ezzel most nagyon egyertértek.

arisztotela 2010.04.20. 20:56:01

@Scala: a sporttal a tesztoszteront növeled, ami enyhít az ösztrogén dominancián, de a progeszteront nem viszi fel.
A mai nőkben azért nincs elég progeszteron, mert egyrészt sokkal több szénhidrátot eszünk, mint kéne, másrészt a munkahelyi stressz, ami nagyanyáinkat elkerülte, cortisolt termel, ami valamilyen módon elapasztja a progeszteron termelést. Ha van elég tesztoszteron, az jó, mert ellensúlyozza az ösztrogént, nő a libidó, elmúlik a depi, tettrekész az ember, de nem tökéletes az egyensúly.
Különben az a vicces, hogy valszeg bennem is a tesztoszteron egyenlítette ki az ösztrogént a ligetszépe előtt, mert bagyjából oké voltam, de amióta szedem a libidóm a béka segge alá esett, és ez azt mutatja, hogy lement a tesztoszteron. Ennek nem örülök, viszont amire elkezdtem szedni, az bejött, kurva jól alszom még teliholdkor is, és nem stesszelek, bármi hülyeség történik is (pedig történik)

Rocko- 2010.04.20. 21:00:24

@Scala: naja, ők is öregednek. illik tudomásul venni.

cicómicó 2010.04.20. 21:07:50

@DuBarry: A leírtak alapján az én tesztoszteronom is erősen leesett. De akkor mitől szőrösebb a lábam az átlagnál?

arisztotela 2010.04.20. 21:10:23

@cicómicó: nézd meg a nagyszüleidet:). A szőrösség nem feltétlenül hormonális, ahogy a mellméret sem, ezek a génekben vannak. Nekem kicsik a melleim, és ha rám nézett a férjem, már terhes voltam:).

cicómicó 2010.04.20. 21:16:45

@DuBarry: Sajnos már nem tudom chekkolni, de szerintem nem volt rájuk jellemző. A melleim nagyok, a lábam szőrös, korábban a nődoki is diagnosztizálta a PCO szindrómát, ami összefügghet a hirsutizmussal (szőrösödéssel) is.
Ha jól emlékszem korábban írtál valamit a gyűrűsujj és férfihormon összefüggésről. Hogy van ez pontosan?

cicómicó 2010.04.20. 21:42:55

@DuBarry: Pedig szerintem a Te oldalaidon olvastam.
Esetleg Scala vagy Niurka?

Rocko- 2010.04.20. 22:19:54

@DuBarry: "Szerintem az, hogy a tinilányoktól nem vagy elájulva már generációs dolog, a saját korosztályát mindenki "részletesebben látja"."
meg benne van egyfajta _jajj ezek a mai fiatalok_ mentalitás is. nem éppen ok nélkül, hiszem mindig rosszabnak éli meg az idősebb generáció az őket követőket.

arisztotela 2010.04.20. 23:08:33

@Rocko-: Nem hinném, a többiek szidták a tiniket, én csak elismerem, hogy egyformának tűnnek:). De nem idegesítenek, mivel tinédzser fiaim vannak, és a csajok, akiket hoznak, tök édesek, nekem ez a generáció kedvesebb, mint mondjuk a 25 évesek, akikhez nincs közöm, de szerintem ők sem rosszabbak, mint én voltam. Nem vagyok konzervatív, és nem sírom vissza a régi időket.

Scala 2010.04.20. 23:44:05

@cicómicó: @DuBarry: Hölgyek, Pedig Niurka volt! :-)))

Összefoglalva - nagyon megragadt bennem - ha egy nőnek a gyűrűsujja hosszabb, mint a mutatóujja, az magas tesztostern szintre utal, az átlagnál magasabbra. A méhben eltöltött idő alatt többet "szívott magába". Nagy eséllyel fiút szül majd.

És ehhez tegyük hozzá, hogy engem fiúnak is várt anyu, szóval stimmt.

DuBarrynak igaza van: haj minősége, mellek és szőrösödés gének, korántsem homonzavar!

Ez a libido fent-tettrekész-no depi igaz, de valóban csak a PMSre, mert nem véletlenül a szerotonin a kulcs, tartós hangulatzavar esetén.
A sikeres női ügyvédeknél nekem tuti kevesebb a tesztoszteronom + az orvosok többsge szerint tök jó, de nekem sok bajom volt belőle: igen alacsony a vérnyomásom 80-90/60, állva kevesebb. Nyáron meg is vagyok halva 'természetes' nem temperált helyen, fővárosi betonsugárzásban. Most rengeteget kell olvasnom, megtanulni a fasz módosítgatásokat, Red Bull-al kb. normálisan érzem magam.

Scala 2010.04.20. 23:46:17

@DuBarry: Én meg objektíven megállapítottam, hogy több szép lányt láttam, mint ma. De biztosan torzít a közeg is, ahol mintát veszek a mai tinikről. :-)

Rocko- 2010.04.21. 07:34:30

@Scala: a többi se jobb imho.

@DuBarry: áhhám.

cicómicó 2010.04.21. 09:20:26

@Scala: Köszike. Tehát ha hosszabb a gyűrűsujj, mint a mutatóújj, akkor több a pasihormon bennem. Azt hiszem megyek és tisztázom a progeszteron, tesztoszteron, ösztrogén szavak pontos jelentését, mert összekavarodtam.
Tegnapelőtt született a második unokaöcsim (immáron négyszeres nagynéni lettem!!!!), és már sógornőm várandóssága alatt sem értettem pl. az Rh-összeférhetetlenség problematikáját. De ennek is utánajárok pontosan.

arisztotela 2010.04.21. 11:51:55

@cicómicó: Nekem tök rövid a gyűrűs, de szerintem évekig tele voltam tesztoval, mert karrier nő vagyok, meg magas volt a libidóm:). Bár a csípő, derék arány inkább nőies rajtam, ami nem erre utal.

cicómicó 2010.04.21. 11:59:26

@DuBarry: Most már össze vagyok kavarodva. Ha kicsi a libidó, nem vagyok karrierista, szőrös a lábam, de nagy a mellem, megvan a mell-derék-csípő arány, a gyűrűsujjam hosszabb, mint a mutatóujj, és nem érzem jól magam a bőrömben, akkor melyik hormon dominál bennem?

arisztotela 2010.04.21. 12:04:38

@cicómicó: kivagy a menstruáció előtt?

cicómicó 2010.04.21. 12:14:05

@DuBarry: Hasfeszülést, fejfájást, pattanásokat leszámítva nem. :)

arisztotela 2010.04.21. 12:21:34

@cicómicó: hát nem tudom, lehet, hogy ez endokrinológusért kiált, nem diagnosztizálnálak innen messziről:).
Azért Scalának igaza van, a fáradékonyság, melankólia nem csak hormonális lehet, hanem vérszegénység, alacsony vérnyomás. Emlékszem, amikor nagymamám depis volt, B12 injekciókat kapott (lehet, ez a niacin?), úgyhogy Scalára hallgass. Nekem is nulla a vérnyomásom, amióta élek, az sem kedvez a tettrekészségnek.
Kivizsgáltathatnád magad. Semmibe se kerül.
Amiben nem hiszek, az a candida, és a sav-lúg egyensúlyban is csak mérsékelten.

Scala 2010.04.21. 15:30:57

@cicómicó: niacin = B3 vitamin; idegrendszerre tök jó pl., a homeopátia sok alkatba sorolja a nőket, PMS tünetek nagyon beszédesek, én natruim chloratum alkat vagyok, te tuti nem, gyógyszertárban lehet kapni könyvet, BOIRON támogatja, Homeopátia a mindennapokban, vagy Homeopátia s sport (utóbbi jobban sikerült könyv, de előbbiben jobban leírták a PMS alkatokat) ha lenne időm bemásolnám neked, nagyon érdekes.
A vitaminhiány okozhat hangulatzavart, az tuti. Váradi T. könyvben van részletesen leírva a depressziónál.
@DuBarry: Candidaban én sem hiszek, lúgosításban viszont igen. :-) Az nekem tökre fekszik!

Scala 2010.04.21. 15:37:15

Niacin: "A niacin (INN), nikotinsav (IUPAC: nicotinic acid) vagy B3-vitamin egy olyan vízben oldódó vitamin, melynek jelentős szerepe van a sejtek energia-háztartásában és a DNS-lánc kijavításában. A legújabb kutatások szerint a niacin egy természetes koleszterinszint-szabályozó anyag. A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben Acidum nicotinicum néven hivatalos."
+
"Értágító hatású, emellett, hosszabb ideig, nagy adagokban alkalmazva fokozza a koleszterin kiválasztását, csökkenti az LDL termelést és a koleszterinszintézist. Csökkenti a lipolízist és ebből adódóan a reészterifikációra kerülő szabadzsírsav szintet."

Ha vérszegény vagy, nagy eséllyel magas az LDL koleszterin szint (a 'káros koleszterin')is, legalábbis nálam az volt.
Menj el egy teljes vérképre + kérj szérum vas és pajzsmirigy homonszint mérést! Amikor híztam és nehezen ment minden, alulműködésem volt. Amit természetesen nem külső hormonpótlással hoztam helyre, hanem okosan term.gyógyászattal. Ma már egy ovos sem akarna hormont adni nekem! :-)

cicómicó 2010.04.21. 15:46:24

@Scala: Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást. A vérkép időszerű. A koleszterinszintem familiáris okokból tuti magas. Már 18 évesen az volt, mikor még léböjtözni is képes voltam+leálltam a húsevéssel.

Scala 2010.04.21. 16:25:54

@DuBarry: Igen, de mivel rosszul voltam tőle nem szedtem, csak pár napig. A piacon létező mind3-at kipróbáltam, mert a laktózérzékenységre fogták, hátha attól nem jó. Persze nem vagyok laktózérzékeny, de hátha... Végkövetkeztetés: nem szabad túl nagy hivatástudattal rendelkező, de korlátolt nőkhöz járni kezelésre.
A TSH szintem a mai napig alacsoynabb, mint kéne, a T4 szintem viszont kompenzál, létrehozva egy belső egyensúlyt, amelybe kimondottan káros lenne beav. Ezt kb. szószerinti változatban a háziorvosom és a nőgyógyászom is mondta.
@cicómicó: Koleszterin és családi okok: dettó! Fiatalon már rossz lelet: dettó! Húsmentes diéta melletti rossz lelet: dettó! :-D

arisztotela 2010.04.21. 16:38:21

@Scala: csak röviden, ha előtte való nap minden hónapban hisztéruás őrjöngést rendez a nő, válni akar, éls költözni, az milyen típus? (görcsölni sose görcsöltem nagyon, kis mellfeszülés, puffadás, még karikásabb szemek, de ennyi, futni is tudok).

arisztotela 2010.04.21. 16:40:40

@Scala: de figyelj, ez a koleszterin izé nem okoz panaszt, nem? Ettől nem lehet tavaszi fáradt Cicó.

cicómicó 2010.04.21. 17:53:12

@Scala: Na most a "dettó" mire vonatkozik?
@DuBarry: Nem tavaszi fáradt vagyok. Hosszú folyamat vezetett odáig, hogy kedvetlen lettem. Lelkem mélyén tudom mire lenne szükségem igazából, mi hozna rendbe. (Prűd vagyok, hogy leírjam :))

arisztotela 2010.04.21. 18:00:16

@cicómicó: Akkor értem:). Azon egy blig sem segíthet:).

Rocko- 2010.04.21. 22:43:44

@DuBarry: "nem diagnosztizálnálak innen messziről:)."
ehehem egyik srácnak a fórumos aláírása jutott eszembe. :D
_nem vagyok nőgyógyász, de ránézhetek._ :DDD

Scala 2010.04.21. 23:21:55

@Rocko-: a srác, hülye :-DDD
@DuBarry: nem ettől fáradt, Cicó, de már leírta! :-
)
Sztem Lachesis Mutus alkat:
"A menzesz előtti napokon ingerlékenység, türelmetlenség, féltékenység lép fel. Az érintett alvása rossz, későn tud elaludni, rosszat álmodik. A visszeres vagy aranyeres panaszok rosszabbodnak. A menzesz bindulásakor minden panasz megszűnik." 15 CH higításban, 1-2x 5 golyó amikor közeledik. Sajna 2007-ben itthon még nem volt törzskönyvezve.
esetleg
Sepia Officinalis:
"A menzesz előtti napokon ingerlékennyé válik, a feszültségek miatt könnyen robban. Takarítási vágy jelentkezik. A vigasztalást nem igényli, sőt elutasíthatja, nem kívánja a társaságot, keresi az egyedüllétet." 15 CH, napi 1x5 golyó
Amelyik jellemzőbb.:-)

@cicómicó:
a dettó, hogy én is mint Te!
Te ez lehetsz: Lycopodium: "A menzesz előtti napokon erősödik az alhasi puffadás, és az illető ingerlékenyebbé, utasítgatóvá válik. Kívánja a csokoládét." 15 CH, napi 1x5 golyó
PMS herpeszre és emlőpanaszokra is vannak szerek, de azt most nem írom ide. Vettem külön is ilyen szereket, de az alkati szedésétől full tünetmentes lette, szóval azt nem szedem.

cicómicó 2010.04.21. 23:29:59

@Scala: A három típusba sorolás honnan ered? Ez valami homepopátáiás cucc adagolása?
A Sepiás és Lycopodiumos leírás igaz, de sajnos ciklustól függetlenül. :)

Scala 2010.04.21. 23:34:12

@cicómicó: Igen, homeopátia! Még van három vagy kettő másik típus, de az nem illik az általatok leírtra.
Ha igaz, akkor az az alkati szered, nekem is a Natrium Chloratum, 200-as higításban kaptam én, van magasabb is, egyszer kell havonta elszopogatni 5 golyót. Legalábbsi nekem. De ezt csak orvos állapíthatja meg. Mármint az alkati szert.
Nekem bevált, sőt már egyre kisebb higítás is kifejti a hatását (kis higítás inkább a testet, nagy a lelket gyógyítja jobban).

arisztotela 2010.04.21. 23:52:00

@Scala: ez a mutus leszek, mert takarítási vágy kizárva, viszont a csoki dolog megzavart a harmadikban:).

Niurka_törölt 2010.04.22. 00:59:55

@DuBarry: bocsánat, de nem volt "gépidőm". Szóval azt várom egy 64 évestől, hogy legyen ráncos, lássam a régi szép vonásait, illetve ha már mindenképpen csináltat valamit az arcán, akkor az maradjon kultúrált keretek között (ez itt sok nekem).

Niurka_törölt 2010.04.22. 01:02:09

A tiniket nem utálom (nekem a huszonéves is tini, bocsánat), csak leírtam, hogy egyformák, illetve ostobák (és ne kelljen minden alkalommal elmagyaráznom, hogy nem arra az üdítő kivételre gondolok, aki olvas, tanul, kedves, csinos,helyes, sportol, hanem a nagy bégető masszára, aki a ZP előtt a bokorban részegen lepippant minden fiút, vagy bent a pultnál meg lehet ujjazni) (szörnyűlködni lehet, de ezt ismerős és rokon fiatal fiúk mesélték)

Scala 2010.04.22. 01:21:11

@Niurka: Áááááá. Akkor én most szörnyülködök!!! :-(

Rocko- 2010.04.22. 07:22:40

@Scala: és vicces. :)

@Niurka: "aki a ZP előtt a bokorban részegen lepippant minden fiút, vagy bent a pultnál meg lehet ujjazni"
van ilyen opció? :D

Niurka_törölt 2010.04.22. 14:44:15

@Rocko-: bizony, bizony. Egyébként megint ezerrel dübörög a ZP, menj le, próbáld ki :)), bár a tiniket már igyekeznek kiszorítani

Rocko- 2010.04.22. 23:46:25

@Niurka: ó a francba. azt hittem végre csinálhatok valami törvénysértőt. :D
amúgy mindennap arra megyek el, mostanság estefelé jövök arra haza, tán be is ugrok, hátha akad egy húsos száj. :D

Niurka_törölt 2010.04.22. 23:59:46

@Rocko-: nem vagy korszerű, egy olyan pasi, aki romantikusan húsos szájakról álmodozik, annak nem való a ZP. Ott keményen nyomják a kiscsajok, fizetsz egy piát, aztán irány a bokor, és ne szemből, mert lehánynak. :((

Rocko- 2010.04.23. 00:57:44

@Niurka: tom, csak vicceltem. nagyon nem az én a világom az, és már meg se próbálom valamilyen szinten magamévá tenni.

Scala 2010.04.23. 02:31:32

@Niurka: Ennyire durván megy? Kész vagyok milyen a világ... :-(
süti beállítások módosítása