22valentines-day-poster.jpg

Most hétvégén mutatják csak be a Valentine's Day című sztároktól roskadozó mozit, de már elhatározták, hogy elkészítik a folytatást. A Julia Roberts, Jessica Alba, Jessica Biel, Anne Hathaway és más szupersztárokkal készült film rendezője Garry Marshall, aki egy-két kasszasikert már tető alá hozott, például a Pretty Womant, a Princess Diary 1-2-t, vagy a Frankie and Johnny-t (Krumplirózsák, brrr.), de volt neki melléfogása is, pl. a Georgia Rule (Anya, lánya, unokája) vagy a Raising Helen. ami nálunk nem is ment. Ha úgy jár, mint  a Nine, nagy melléfogás lenne a folytatás, márpedig a musical bukása óta tudjuk, hogy a nagy sztárok, és a hatalmas sajtókampány sem mentenek meg egy rossz filmet.

A címe jó: egyszerű, nyálas nagyon amerikai, az ilyesmi be szokott jönni odaát.

Címkék: day valentines

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr681744035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.02.10. 18:06:12

Nálunk csak holnap lehet megnézni, és ha találok rá partnert meg fogom... de a férjem a Nine-t s ezt határozottan elutasította. :-D
süti beállítások módosítása