Valószínűleg Hollywoodban egyetlen eredeti orr sincsen. Pedig néhányan jobban jártak volna, ha nem nyúlnak hozzá.

Angelina erotikusabban nézett ki erősebb orrával, egzotikus, nőies arca volt, most éteri, viszont ahogy múlnak az évek, esik szét az arca a sok műtéttől, pedig kora szerint még nem kéne.

Lil Kimnek igazán nem volt szép orra, de ezt a fajta néger orrot piszok nehéz jól megcsinálni. Elég lett volna egy pillantást vetnie a Jackson klán egyedeire, és hagynia az egészet a fenébe. Csúnyából csúnyát sok pénzért.

Victoria Beckham minden szexissége ment az orrával. Ilyen természetellenes gomb orrot művészet csinálni.

Gwyneth Paltrownak szép volt és az is maradt az orra. Tök fölösleges volt hozzá nyúlni, de nem is ártott. Ugyanez a helyzet katie Holmes-szal, jó volt az orra, most is az csak kicsit kisebb.

Julia Robertsen nem tudtam, mi olyan zavaró évek óta. Nem tudom, melyik film után készült ez a penge orr, de gyanítom, hogy az Álljon meg a nászmenet körül, mert a Notting Hillben már volt valami fura rajta.

Jordan, Halle Berry és Megan Fox seholsem lenne a régi orrával, hármuknak volt a legjobb orvosa, a legmeggyőzőbb végeredménnyel. És Berry már negyvenes, mégsem esett ki az orra az arcából, mint Kidmané vagy Michelle Pfeifferé.

Aniston annyira nem a szabályos vonásai miatt helyes, hogy alig lehet rajta látni a műtétek nyomát, pedig vannak.

 











Címkék: jolie aniston berry

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr701735100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.02.08. 18:53:09

Ez egy nagyon jó post! Csak azért nem írtam rá kommentet, mert mindennel egyetértek.
És igaz, Angie is alakítatott magán.
süti beállítások módosítása