Egy hónappal ezelőtt került be Posh az American Idol zsürijéba, azóta egyfolytában kritizálják a lapok a szereplését. Csúnya, sovány, buta nőnek tartják a kritikusok, aki érdemben nem tud hozzászólni a produkciókhoz, maximum a szereplők ruháját elemezgetik. A tegnap esti adásban ráadásul flörtölni kezdett egy 27 éves versenyzővel, akinek azt javasolta, menjen modellnek, olyan jól néz ki. A tegnapi adásban Victoria a rettenetes feltűzött hajával talán az arcát akarta kisimítani egy kicsit. Talán kihúzta kicsit ezzel a ráncait, de nagyon előnytelen volt a frizura.

 
Beckham


Beckham

Címkék: beckham victoria

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr511724653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.02.03. 11:47:02

Ne elég természetes... nem kiegyensúlyozott ő sajna. és csikorgat éjjel, az alsó fogain látni.
Egyébként nem olyan öreg, hogy ráncos legyen, de tényleg facelist hatása van ennek a fejtorzító frizurának.
Vavyan Fable ír a Mesemaraton 2-ben erről, a főhősnőt kínainak nézi a főhős egy jó darabig a brutál szoros copfja miatt. :-D

Scala 2010.02.03. 11:47:41

jav. facelift hatása

arisztotela 2010.02.03. 12:45:48

Croydon facelift-nek írta a mail ezt a frizurát:)
süti beállítások módosítása