Képek a Párizsi Divathétről

 2010.01.26. 10:04
 
John Galliano for Christian Dior Haute Couture
John Galliano for Christian Dior Haute Couture
John Galliano for Christian Dior Haute Couture
John Galliano for Christian Dior
John Galliano for Christian Dior
 

 

 
Giorgio Armani'
Giorgio Armani'
Giorgio Armani

 

 
Chanel
Lara Stone for Chanel
Chanel

Dior, Giorgo Armani és a Chanel ház mutatták be új kollekcióikat a Párizsi Divathét első két napján. A Daily Mail tudósítása szerint a helyszínek megválasztásában igen, a ruhákon nem látszott, hogy a világ éppen gazdasági válsággal küzd. Galliano ruháit a lovasok világa ihlette meg, és fantasztikus kalapjai keltették a legnagyobb feltűnést. Az Armani vonal pedig egy éteri, lebegő stílust mutatott be, amelyet Giorgio a koraesti holdfelkelte látványából merített, mint elmondta. A Chanel ruhák a különös hajviselettel fellépő modelleken a "neon barokk" stílust követik, és Lagerfeld állítólag megálmodta, majd hajnalban vetette papírra a tervek alapjait.

Címkék: chanel dior armani

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr101702960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.01.27. 12:06:27

A Diorban semmi tavaszias... legalábbis ezek a képek... de a későbbieken már ott van. A strukturált szoknyák és a csipks, világos ruhák jöttek be nagyon.

Chanel nagyon szép, kivéve a cipő s a harisnya. Nekem az egész amúgy kicsit öreges, és nem a stílusom ez a 'lebernyeges' vonulat.

Armani túl amerikaias. Vörös szőnyegen: Courtney Cox, Kate Hudson, Jen Aniston stb. fogják hordani ezerrel.

(A teljes kollekciókat megnéztem, nem csak az itteni képekről írok.)

arisztotela 2010.01.27. 12:23:58

@Scala: Nekem a Dior tetszik, a Chanel mindig öreges szokott lenni,
Aniston pedig szerintem mindig baromi jól néz ki ha Armaniban, ha nem, sokkal jobban, mint Cox, aki hiába szebb szerintem (vagy legalábbis volt), van benne valami vénkisasszonyos.

Scala 2010.01.27. 17:13:15

@DuBarry: Cox tényleg olyan. :-DDD Viszont szimpatikusabb Anistonnál. Okosabb és tud viselkedni. Jen-Jen lehet a görcsös akarás miatt, de olcsó lett, ami a varázsára ment... Ettől függetlenül nagyonn bírom, hogy 15 éve tartja az alakját, pedig ő dundi fajta + a stílusa erőlködésmentes. De a máz már nem téveszt meg; szegényke alól kihúzták a talajt.

Számomra totál vénlány (tudom nem teljesen ugyanaz, mint a vénkisasszony) kategória Anne Hatheway.
süti beállítások módosítása