Johnny Deppel lép le Angelina?

 2010.01.25. 21:55

Angelina Jolie, Johnny DeppHollywoodi spekulációk szerint nem hülyeség, hogy Brad Pitt már kevés Jolie-nak, szakítani fognak, és valószínű, hogy Johnny Depp lesz a következő nagy falat. A karrierjét tudatosan építő Jolie már nem valószínű, hogy többet ki tudna hozni jelenlegi kapcsolatából, ami a hírnevét illeti, ezért szüksége lesz egy másik pasira, aki mellett még többet fognak beszélni róla, és még több dollár gurul majd a kasszába. A The Tourist című filmet forgatják együtt. Csak 2011-ben kerül majd moziba, de addig fogadjunk, hogy összejönnek. Depp intellektuálisabb és agyafúrtabb Brad Pittnél, de egy olyan csaj, mint Angelina Jolie őt is fel tudja majd használni sötét céljaira.

Címkék: angelina jolie

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr741702181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.01.26. 17:10:18

Fú, hát ez érdekes elmélet...
Depp intelektusa Pittéhez képest? Hm... Lehet, hogy több van neki... Fene tudja, nekem Depp csak filmekben jön be.
Nem bírom 'az életben', nem szimpatikus, túl hippis, túl cigányos, túl zsidós. Pláne amikor Vanessa Paradis-val együtt.
Pénz: Brad lehet lassan kikopik a színészkedésből, de a lassan, azért lassant jelent... + filmes cége is van, egyéb vállalkozások... ingatlanok... Mindegy ez nekem így magas.

Szerintem ez jól hangzik, lehet lesz is ez meg az, de hogy tartósan nem alkotnak majd egy párt, azaz három héten túl, abban biztos vagyok.

Bár nem szeretem Vanessa Paradist, de nem kívánnék neki ilyet. A hírverés mindenesetre mindenkinek jól jön majd.

tothmari 2010.01.29. 21:01:14

Marhaság. Angelina soha többet nem fog már meg senkit. Egy gyerekkel sikerült, de ennyivel nem fog. És fiatalabb se lesz.
süti beállítások módosítása