DNP Random Things

Hálaadás óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt a baseballütővel felesége által elkalapált Tiger Woods. Azóta mindenki csak találgat, merre járhat. Egyesek szerint úgy megsérült, hogy plasztikai sebészeti beavatkozást igényelt, mások tudni vélik, hogy az utolsó szeretővel, Rachel Uchitellel bolyong valahol.

A Radaronline szerint most biztosan egy Missisipi állambeli klinikán szexelvonókúrán vesz részt. Ezen hat hetes kezelést ajánlanak különböző függőségek enyhítésére. Tigernek csoportterápián, személyes pszichoterápián kell részt vennie, és enyhítik a szégyen rettenetes érzetét is a függőkben. Ha elfogadjuk, hogy a szexfüggés betegség, nem lehet könnyű a gyógyítása, hiszen a teljesn megvonás nem szerepel a lehetőségek között, mint például a drogosok vagy alkoholisták esetében. Ügyes pszichiáter az, aki egy férfit odagyóyít, hogy azután csak a feleségével akarjon hetente háromszor szexelni (már ha egészséges akar lenni).

Címkék: tiger woods

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr381676264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása