Ismerős szemtanúk szerint ma mondták ki Liptai és Gesztesi válását a III. kerületi bíróságon. A tárgyaláson csak Gesztesi volt jelen. A holnapi újságokban benne lesz! Kérdés, közös megegyezéssel történt-e a dolog, vagy valamelyik félnek vannak még követelései.A válás ténye cáfolja azokat a híreket, amelyek szerint az egész szakítás csak médiageg volt, azt viszont nem igazolja, hogy Claudi valóban Daróczival jár. A róluk megjelent állítólagos paparazzo képeken látszik, hogy beállítottak voltak. Kérdés, kinek milyen haszna származhat ebből az álkapcsolatból?

http://static.nana.hu/db/0B/11/40281-liptai-claudia-gesztesi-karoly-02-g-d00013B11efd9d081bcc5.jpg

Címkék: liptai gesztesi

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr711675378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2010.01.15. 20:43:04

Ne már,most akkor lassan véget ér a Gesztesi - Liptai Claudia nevével fémjelzett celeb szappanopera ? Pedig már kezdtem élvezni a műsort :D
süti beállítások módosítása