Most az a helyzet, hogy Conan O'Brian a Jay Leno ügy (ezt nem részletezném, legyen Amerika belső problémája) miatt felmondott az NBC-nél, pár estényi showja van már csak hátra, ezért nagyon nézik, ötven százalékkal felment a ratingje. Ugyanabban az idősávban megy a Letterman műsor, és ennek készítői joggal  paráznak, hogy leesik a nézettség, pampogni fognak a hirdetők.

Ezért aztán tegnap este Kiefer Sutherland otthonkába bújt, és elég gyengén előadta Davidnek, hogy elvesztett egy focis fogadást, ami miatt kénytelen volt női holmiban megjelenni Lettermannál. Nagyon kicsit sem volt hihető a történet, és vicces sem. Akkor már sokkal jobb volt, amikor Letterman pár millió nézőnek elmesélte, hogyan csalta meg a feleségét, és hogyan próbálta volt szeretője pasija megzsarolni az üggyel. Na az vicces volt.

Címkék: kiefer sutherland

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr361673416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása