Úgy hívják, hogy Nicola Formichetti, és a művésznő nagyon sokat köszönhet neki. A multikulturális neveltetésű stylist találja ki Lady Gaga extrém jelmezeit. A 32 éves srác most New York. London és Tokyo között ingázik, de azt mondja, London indította be a kreativitását a kilencvenes években. Azon kívül, hogy Gagát kitalálja, ő a művészeti szerkesztője a Dazed and Confused magazinnak, a Japán Vogue Homme divatszerkesztője, és állandóan dolgozik stylistként a Dolce & Gabbanával, Alexander McQueennel és az Uniqlóval. Érdekes módon, idegesíti őt, hogy a divat világa összefonódott a celebekkel, és Gagán kívül semmilyen hírességgel nem akar dolgozni. A félig japán, félig olasz fiú Kelet és Nyugat találkozásának tartja önmagát.

http://bhanks.encblogs.com/wp-content/uploads/2009/08/081809-lady-gaga.jpg

Címkék: lady gaga

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr751673130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajniy 2010.01.15. 21:26:25

Ezen a képen nagyon jól néz ki a Gaga, kár hogy szénné van retusálva... Nekem amúgy tetszik a imázs, amit ez a Nicola kitalált a nőnek, majd idővel az emberek is megszokják, mint anno Madonnát.
süti beállítások módosítása