8 csodás haj 2010-re

 2010.01.10. 10:01

 Az Allure szedett össze néhány új hajstílust, a legtöbb csak harmincon alul mutat, de néhányat idősebbek is kipróbálhatnak. A legújabb bejegyzésemben pedig férfifrizurák találhatók, ha valakit az érdekel.

1. Féloldalas, lágyan befelé szárítva. Ezt a hajat hordta Michelle Pfeiffer a Sebhelyesarcúban, és elképesztően törékeny és szexis külsőt ad.

2. Fehér hajráf. Elég szokatlan, inkább fekete vagy színes volt a divat eddig, de megfelelő ruhával nagyon üde, tiszta látvány.

3. Hajhosszíbbítás bátran. A nagyon hosszú haj csak egy-egy alkalomra kényelmes, akkor viszont lenyűgöző. Póthajjal megoldható, ha kell is hozzá némi gyakorlat.

4. Szép középbarna választása. Divat a barna, Britney, Nicole Richie és Robin Wright is átfestette, hogy több korosztályt is említsünk. Csak ne legyen túl sötét. Hogy fényes, életteli legyen, érdemes fodrásszal csináltatni, mert a túl sötét öregít, a világos krumplihéjhatású lehet.

5. Természetes hullámok. Ez a frizura nagyon egyszerű, hajmosás után előrehajolva, alulról kell szárítani a hajat, kézzel kicsit felfelé tologatva. Nem szabad kifésülni. Harmincöt fölött ritkán áll jól bárkinek, de meg lehet próbálni, ha nem röhögnek a szomszédok, mehet.

6. Nagyon szőke. csak fodrásszal! Nem mindegy, hogy fehér, sárgás vagy rózsaszín az arcbőr, a fehérhez jó a platina, a sárgáshoz hamvas, a rózsaszíneshez arany árnyalat kell, ez otthon nem fog összejönni. ha megfelelő a szőke, minden korosztálynak előnyös lehet.

7. Hullámos lófarok. Azért mert a tükörből nem látszik, érdemes foglalkozni a lófarok végével is.

8. Középen feltűzött. Catherine Deneuve hordta így fiatalon, nagyon előnyös tud lenni fiatal archoz.

Create A Rounded Blowout
Try a White Headband
Get Centered
Be a Radiant Brunette
Create Major Volume
Extend Yourself
Wave Your Ponytail
 
Pull Hair Halfway Back
 

Címkék: haj

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr901660631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

páva vagyok hagyjatok repülni 2010.01.10. 13:33:52

Nagyon állat képek és tippek. :)
Már csak egy poszt kéne arról, hogy milyen eszközökkel érdemes ezeknek nekifutni. Vhogy sosem találom az ideális fésűt/szárítót...

balvik 2010.01.10. 14:05:38

egy érdekes oldal: www.hairnet6.com
Állítólag egy új közösségi oldal indul fodrászoknak.
A versenyen nem kötelező elindulni, de itt különféle tippeket oszthattok meg egymással a divattal kapcsolatban

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2010.01.10. 15:45:42

mindegyik szörnyű (talán a másodikat kivéve), idő és pénzpocsékolás

suo tempore 2010.01.10. 16:15:19

ez mind tökegyszerű hosszú haj, több képen is teljesem ugyanaz, némelyik kicsit bondorítva, hátrafogva, más csajon...

hát nem dobtam magam hanyatt

tothmari 2010.01.10. 17:03:51

Ezek közül egyedül csak az áll jól a 35 felettieknek, amire te azt mondtad, hogy nem. Az öregebb arcnak ugyanis ami nem áll jól az épphogy az egyenes, lenyalt haj. A megemelt tövű, lágy hullámos frizura viszont előnyös nekik.
A négerhajra kitalált hajvasalós frizura ugyanis csak néhány kivételes esetben előnyös bárkinek. Mindig is a dús hatású frizura volt előnyös mindenkinek, csak az utolsó 10 év valahol félresiklott.
süti beállítások módosítása