A tegnapi New York Timesban jelent meg egy cikk arról, hogy a manhattani 34. utcai H&M kukái tele vannak vadonatúj pólókkal, műanyag fogasokkal. Az eladatlan árut az áruház kidobta, nagyrészét szétvagdosva, hogy senki se tudja használni a cuccot, ha megtalálja.

Nem tudom, hány millió dolláros hirdetési szerződést bonthatott fel idén a svéd áruházlánc a NY Timesszal, hogy ezt a képébe kapta, de valami nagy gubanc lehetett, hogy így eláztatták.

Egész Amerika őrjöng, hogy mennyire szemetek a svédek, hogy nem adják a rászorulóknak az eladatlan holmit, amit már a leárazások idején sem sikerült elsózni. New Yorkban hideg van, a város harmada nagyon szegény, a ruháscégek pedig dobálják ki az árut. Ugyanígy a Walmart is hasonlóan bukott le, ám a Walmart mindig is nagyon gonosz, kizsákmányoló cégnek számított, a H&M jófej imidzse viszont nehezen fogja kiheverni ezt a blamázst. A cég azóta "vizsgálatot indított", és kijelentette, hogy nem jellemző az üzletpolitikájukra az utcai kukákba dobálás. http://www.livincool.com/wp-content/uploads/2009/03/730px-hm-logosvg.png

Címkék: h&m

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr931653038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása