5 haj 5 perc alatt

 2010.01.05. 14:35

 

0428-diane-kruger_bd.jpg

0712-rachel-mcadams-hair_bd.jpg

0408-america_ferrera_bd.jpg

1118-jennie-garth_bd.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem mostál hajat, sehogy sem áll? Vagy éppen most mostad meg, azért kezelhetetlen? Elleshetsz a sztároktól öt egyszerű, percek alatt kész frizurát, amelyet minden reménytelen hajszituációban elő lehet kapni.

 1. Diane Kruger: Alul összefogott lófarok csatokkal oldalt díszítve, ha fényes vagy díszes a csatt, még izgalmasabb a megoldás.

2. Rachel McAdams: féloldalas kis csatokkal rögzített félig feltűzött frizura, a legreménytelenebb hajból is elegáns stílust varázsol.

3. America Ferrara: felül tupírozott haj, hátul egy franciacsattal rögzítve. Vigyázat, nagyon hosszúkás vagy nagyon kerek arcúaknak idétlenül áll.

4. Jenny Garth: egy nagy virágos csattal egyok oldalon feltűzött félhosszú haj. Jenny Garthnak kicsit be is van sütve alul, de ez nem kötelező.

1015-kate-beckinsale-updo_bd.jpg5. Kate Beckinsale: tupírozott, magas lófarok összecsavarva, alul csattal rögzítve, hogy a csavarás ne jöjjön szét.

Címkék: diane kate beckinsale kruget

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr401648734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása