Gonosz dolog a lapzárta, ha valami történik utána, hülye marad a magazin, amelyik ír egy magyar vagy külföldi sztárról. De nem is kell a nyomda ördöge, a külföldiekkel kapcsolatban a magyar hetilapok amúgyis folyton kamuznak, hiszen Hollywood messze van, nem lesz per a dologból. Az eheti sztármagazinokban volt egy-két óriási blöff.

1. Charlie Sheen a feleségével kibékült az ünnepek idején, és szilveszter előtt együtt bulizak. Ez áll féloldalas képpel a Storyban. Képük ugye nem lehetett a 2009-es karácsonyról-szilveszterről, mert jóval korábban nyomdába mentek, de hogy miért épp a nem túl népszerű Sheent vakarták elő egy béna kamubulioldalra, az ég sem tudja. Mindenesetre kellemetlen, hogy karácsonykor késes-börtönös buli volt Sheenéknél, így a kamu elég feltűnővé vált a szerdai megjelenés idejére.

Bruce Willis, Emma Heming, Demi Moore, Rumer Willis, Kids

2. Még ugyanezen a kamu bulioldalon a Story elhintette, hogy Bruce Willis felesége mostanában nem iszik, mert valószínűleg terhes. Ennek annyi az alapja, hogy Willis nemrég kijelentette, nem zárja ki, hogy még gyereket vállal az új asszonnyal, de sehol szó sem volt terhességről. A Story ezen felül Jennifer Lopezt is teherbe ejtette a héten, igaz, kérdőjellel.

3. A Hot magazin szerint Brad Pitt megint iszik. Ennek ugyan semmi nyoma sincsen egyetlen amerikai magazinban vagy weblapon sem, egyszerűen fogták Pitt legújabb, amúgy elég szörnyű, szakállas képeit, és alkesz-sztorit kerítettek köré.

4. Jennifer Lopez anyja árulja lánya szexvideóját egy latin-amerikai tévécsatornának - állítja Best. Ennek sincs nyoma sehol a külföldi lapokban. Az ötlet amúgyis baromság: J. Lo nem latin amerikai, hanem az Egyesült Államok sztárja, ott lehetne ilyesmivel keresni. Annyi igaz a dologból, hogy a sztár nem bírja az anyját elviselni, ritkán találkoznak, és volt férje, aki a szexvideót valójában előhalászta, arról is őriz felvételt, ahogy J. Lo csúnyán veszekszik az anyjával.

5. Brittany Murphy anorexiás volt, ezért halt meg. Valóban voltak ilyen találgatások, de mire a Best nyomdában volt, egész biztosan állítva, hogy ők ismerik a haláleset minden körülményét, réges rég nyilatkozott a halottkém arról, hogy Brittany teljesen normális testsúllyal halt meg. http://images.theage.com.au/ftage/ffximage/2008/06/03/sheen_mueller_lead_narrowweb__300x312,0.jpg

Címkék: charlie jennifer bruce willis lopez sheen

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr931637831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása