Bár láttam már olyan nőt, akinek túl hosszú volt a természetes szempillája, de csak egyet, azért általánosságban elmondható, hogy a sűrű, hosszú, és fekete pillák mindenkinek nagyon jól állnak. Nem véletlen, hogy vörös szőnyegen nem látni műszempilla nélküli egyedet. Mondjuk J. Lo, ha anélkül fotózzák, olyan, mintha meztelen lenne.

A műszempilla viszont macera, én nem is nagyon bírom, olyan, ha fent van, mint zokniban aludni (nem mintha valaha aludtam volna zokniban, úrinő ilyent nem tesz). Szóval, jó lenne beszerezni valami rendes szempillanövesztőt.

Nálunk még nincs, de Amerika közel van, nyilván kiküldik csomagban is, ha muszáj, de melyik a jó?

A Brooke Shields által reklámozott Latisse tényleg növeszti a pillát a civil fórumozók szerint is. Mint tudjuk, ez egy zöldhályog gyógyszerből lett továbbfejlesztve, amikor észrevették, hogy a kezelt glaukomásoknak kinőtt a pillája. Ez a legdrasztikusabban növesztő szer. A túlnövesztés hátulütője lehet, hogy esetenként már nyírni kell a pillákat, plusz nem egyenletesen nőnek, tehát a rendezett rövid, ritka pillákból egy hülye bozontot állíthatunk elő. A Latisse a bőrt is elszínezheti, sőt az íriszt is, és ez kékszeműeknél nem jó hír. A szer elhagyásával a pillák viszacsoffadnak, a megváltozott szemszín marad. Ráadásul ezt nem lehet rendelni, mert csak receptre írják: kell hozzá egy amerikai nagynéni.

Van egy Lilash nevá szer is, megvehető mondjuk az Ebay-en, ebben állítólag csak gyógynövények vannak  (gyógynövénytől is meg lehet halni, gondoljunk csak a nadragulyára, de azért jól hangzik), kevésbé növeli a pillát, de azért növeli, és nem olyan agresszív cucc, mint a Latisse. Valamivel olcsóbb, és nem kell, hogy orvos írja fel, mint a Latisse-t.

És ott van még a RiVitalash, amelyben úgynevezett "funkcionális kozmetikai összetevők" vannak, vagyis nem drogok, de nem is gyógynövények. Ez is növeszt, vastagít, de nem sötétít. Ha valaki nem hajlandó spirált használni, annak a Latisse ajánlott, ám ha csak egy szebben festhető, hosszabb pillakészletre vágyunk, megteszi a másik kettő is.

http://drdima.files.wordpress.com/2009/06/lety-12-week-latisse-lighting-fix.jpg

Címkék: szempilla növesztők latisse

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr201627959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása