Lindsay PriceLindsay Price nem igazán természetes szépség az operált orrával, de van az arcában valami érdekes gonoszság. Éppen annyira vulgáris csak, amennyire kell. Ritka, hogy egy nőnek mindez az arcából sugározzon, ne a testéből. Úgy látszik, sorozatszínészként jól meg is lehet élni ebből az adottságból.

Sminkjével rá is játszik erre a ravaszságra: a fekete szemceruza a sötét hajú démonok alapkelléke, sminkjének többi összetevője csak mellékszereplő. Ha a szemére sok világos színt, és barnás rúzst használna, nézhetne ki ő is szent szűznek, mint mondjuk Anne Hathaway, de nyilván nem akar.

Az ivillage írta le a sminkjét, megint elnagyolva, kicsit rájavítottam.

Matt alapozóra még mattabb átlátszó porpúder kerül, hogy lefixálja az alapot festés előtt. Körecsettel barackszínű pirosítóval dobjuk fel az arcszínt, de csak semmi csillogás! A korrektorozás előtt egy rendes fekete szemceruzával a pillák vonalán belül alul és felül is erős kontúrt húzunk, a külső zugban kissé vastagabban, erősebben. A felső szemhéj barnával árnyékolt, bár Lindsay esetében ez mindegy, mert a mongoloid vonások miatt nem látszika  felső szemhéja. Ezután rengeteg réteg spirál következzen. A szemöldök barna szemöldökfestékkel át lett húzva (por, nem ceruza). Utána korrektor került a karikákra, ajakra, és jöhet a rózsaszínes nude rúzs. Plusz szájfény, hogy valami azért csillogjon is.

Címkék: lindsay price

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr191628091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása