Charlie Sheent még tűri a neje

 2009.12.27. 15:00
DNP Random Things

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiger Woodsnak kicsit nyugisabb karácsonya lehetett, mert szerencséjére már nem az ő rendszeres félrekefélése, hanem Charlie Sheen feleségverése került a bulvárérdeklődés középpontjában.

Hogy mi történt valójában, még kétséges.

Ami biztos, hogy 25-én hívta a rendőröket Brooke Mueller, hogy férje, Charlie bántalmazza. Sheent bezárták pár órára, de aztán kiengedték óvadék fejében.

Aztán kiderült, hogy a feleség részegebb volt, mint Sheen, és bár lehet, hogy fojtogatta őt a férje, de ki tudja, nem önvédelemből tette-e ezt.

Későbbi hír volt, hogy tulajdonképpen egy próba különélés közben töltötték együtt a karácsonyt, nem is csoda, hogy utálják egymást.

Azóta állítólag Brooke kérte, hogy rendeljenek el távoltartást, de rögtön jött az új hír, hogy nem  is válnak.

A dologban csak az az undorító, hogy pont ilyen botrányok közepette vált el Sheen Denise Richardstól, aki gyönyörű nőből egy fáradt gebe lett mellette. És egy másik barátnője is feljelentette már bántalmazás miatt. Mint minden bántalmazó, Sheen buzgón nyilatkozza, hogy ő nem hibás. Csak a nők meg a körülmények. Szerencsétlen Mueller ikreket szült ennek az elmebetegnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr481626178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása