Grace Kelly luxusbörtöne

 2009.12.13. 23:14

Múlt hónapban lett volna nyolcvanéves minden idők egyik leggyönyörűbb színésznője, Grace Kelly. Most jelent meg egy új életrajz az autóbalesetben meghalt hercegnőről. A szerző, Donald Spoto jó barátja volt, aki egy-két bennfentes titkot is kiszellőztet az ikonról. Leírja, hogy a törékeny Kelly egy utálatos sportember apuka miatt egész életében próbált megfelelni a férfiaknak, és bár rendes ír katolikus lány volt, sok szeretője akadt a monacói herceg előtt. Gary Cooper, Cary Grant, Hitchcock és James Stewart valószínűsíthető.

Nagy kaland volt számára, hogy európai hercegnővé vált, ám a házassága hamarosan luxusbörtönné vált, évekig látszatkapcsolatban élt Rainier herceggel. Bár korábban gyűlölte Hollywoodot, később nagyon visszavágyott oda. Csak gyerekei nevelése maradt számára, szomorú asszonyként halt meg ötvenöt évesen.

Címkék: grace kelly

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr901595440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása