Hatalmas médiahisztériát csapnak Lady gaga körül. A játék lényege, hogy fel lehet-e nevelni egy Madonna típusú sztárt mesterségesen. Mivel sok Alexander McQueen és jó napszeművegek is vannak a dologban, engem egyáltalán nem zavar a történt, sőt komolyan érdekel, meddig jut el a dolog. A kamaszlányok egyelőre nagyon lelkesek, de az ízlésük forgandó.

Gaga a kampányhajrában a januári Elle címlapjára is felkerült, ami egy komoly divat glossy és nem a helyi Bravo magazin. Mondjuk az első Vanity Fair címlap jelenti majd az overall megasztárságot, de nem hiszem, hogy sokat kell vári rá. Addig is Gaga, aki divatikon, és divatlapba is való elmondta az Elle-ben, hogy pár év múlva egy támasz férjet akar, meg gyerekeket, és hogy rosszul tűri a stresszt, és ha sok a meló, olya mint egy terhes asszony, csillagokat lát és szédül. A harmincöt pluszos Elle olvasónak ez a szöveg biztos vonzóbb, mint a farokkal photoshopolt képek, amikkel a fiatalabbakat sikerült megvadítani.

Címkék: elle gaga

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr151569599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2009.12.02. 21:56:35

ezután a szöveg után kíváncsi vagyok hány éves vagy ;-)
süti beállítások módosítása