Sikeresebbek lehetnének a magyar politikusnők, ha betartanák az alapvető stílusszabályokat, és elérnék a Young and Hip üzemmódot, amit ma már néhány kis változtatással meg lehet valósítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szili Katalinnak gyakrabban kellene járnia fodrászhoz a lenövések elkerülése végett, valószínűleg nagyon gyorsan nő a haja le, mert erős, vastag szálú, épp ezért lágyítani kellene. Több több, meleg színárnyalatú smink jót tenne neki, a Mac márkát ajánlom szívből neki, ezen kívül valamivel hosszabbra növeszthetné a haját, és lágyabb esésű anyagokat viseljen. A rózsaszín rúzs és a melír előnyös, ám kevésbé szigorú, szélesebb tincsű beavatkozás jobb lenne.

 

Lévai Katalin remek alapanyag, fiatalos, lágy vonásaokkal, ám nem tudja, hogy a fémkeretes szemüveg plusz öt évet ad az arcához, és a narancssárga rúzs plusz kettőt. hajhossza, satírja, rendben van, az apró gyöngy a fülben azonban minden csak nem Young and Hip.

Dávid Ibolya szigorú kosztümök helyett laza kötésű vékonyabb kardigánt, több selymet viselhetne, és hiányzik róla valami nagyméretű, feltűnő bizsu, nemesfémet nem ajánlok, az öregít. Haja túl tömör, esése nem fiatalos, ezen hajfénnyel segíthet.

Végül Lendvai Ildikó frizurája túl szimmetrikus, féloldalas frufrut ajánlok, ez egyszínű, sötét haj az ő esetében, aki nem kifejezett mediterrán alkat, nagyon előnytelen. Vörös, réz fokozatos melírral ezen segíthetne, öltözködését pedig a Dávid Ibolyánál leírt módon kellene fiatalítani. Megfontolandó, hogy porcelánhéjjal tökéletesítse mosolyát.

Sminkelése sem tökéletes, nem földszíneket, hanem lilás, rózsaszínes árnyalatokat kellene használnia.

 

Címkék: szili dávid ibolya lévai katalin lendvai ildikó

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr121560648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása