Arctorna

 2013.05.04. 11:08

Ez a kedvenc  arctorna videóm, már mutattam. Azért érdekes, mert mutatja, hogy mire jó ez. Érdemes beletekerni a nőkbe. Minél öregebbek, annál jobbat tesz nekik. Végén Eva Fraser nyolcvan, az első nő 68. Az ötvenesek is nagyon jók, de a két fiatal nő vagy koránál vagy idősebbnek látszik. Szóval legalábbis 35 alatt szerintem korai.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr835280633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mici˙ 2013.05.06. 12:08:00

Szerintem a fiatal arctornás nők azért néznek ki öregebbnek, mert ezek a tipikus dugatlan picsák.

Ettől függetlenül az arctornát nem próbálnám ki magamon még, de egy masszázs azért egészen más, nem?

arisztotela 2013.05.06. 13:01:40

@mici˙: hát nekem az a második, szőke nem tűnik baszatlannak, csak olyan férfias az arca az izmoktól, az elsőnek meg nagyon erős a száj-orr ránca, ettől negyvennek látszik, nem 32-nek.
A masszázs nem csinál ráncot, viszonta zsírt valamennyire kihajtja az arcból, idősebb korban, ha nem vagy 100 kiló, már amúgy is kimegy, és szépen simítja a bőrt rajta, viszont fiatalon nem érdemes levékonyítani az arcot szerintem.
süti beállítások módosítása