Meg Ryan és Tim Robbins?

 2010.02.06. 19:22

 

 

Hope For Haiti Now: A Global Benefit For Earthquake Relief held in Los Angeles

A Star Magazine kitalálta, hogy Johnny Depp és Angelina kavarnak (ezt én is elhiszem), meg azt is, hogy Meg Ryan és Tim Robbins évek óta titkos kapcsolatot tart fent Susan Sarandon háta mögött. Az IQ forgatásán kezdődött 1994-ben, és azóta is tart laza szeretői viszonyuk. Na ezt viszont nem hiszem el. Meg Ryan elkeseredett, ronda nő lett azóta, hogy Russell Crowe-nak nem kellett, Tim Robbins meg egy gyanús pasi. Célzásokat olvastam arról, hogy egy két arcú nárcisztikus, aki azért kezd idősebb nőkkel, hogy gyötörhesse őket. Ahhoz meg Ryan nem elég öreg.

Címkék: meg ryan robbins

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr831734768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.02.07. 14:24:36

Meg Ryan: teljesen egyetértek.
Tim Robbins, simán el tudom képzelni, hogy olyan, amilyennek leírod. Meg Ryan jobban tette volna, ha Matthew Perryvel kavar. Egy időben azt is pletykálták... :-D

Angie és Depp... hááát. :-)

arisztotela 2010.02.07. 19:58:48

@Scala: Meg Ryanről egyszer olvastam, hogy a Koltay fotózta a When a Man Loves a Woman-ben, és elviselhetetlenül hiú volt, és allűrös. Túl nagy sztár lett a semmire annak idején. Ezerket az amerikai kis édeseket sosem értettem. Ha valaki szép, mint Zeta-Jones vagy Angelina, az világos, de hogy Meg Ryan vagy Julia hogy lett akkora a sztár, amekkora volt, azt nem értem.
süti beállítások módosítása