Blake Lively And Ben Afleck Get Close On Set

 

 

Ben Affleck and Jennifer Garner Happy Together!

Jennifer Garner igazi jó lány, egész nap a gyerekekkel rohangászik smink nélkül, Semmi erotikus vagy huncut nincs az egész nőben. Nem is értem, miért vette el Ben Affleck, annyira más típus, mint Jennifer Lopez volt. Állítólag unja is Affleck rendesen. A gonosz pletykák szerint újra inni és partizni kezdett, a cigire is visszaszokott, és mivel a melles Blake Lively-val forgat, hát vele flörtöl. Affleck 2001-ben volt már rehaben, és a Sundance-on vodkázni látták. Ez a kettő biztos, meg hogy Garnrer unalmas egy nő lehet. A Blake Lively szál lehet puszta promó is.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr311733581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.02.06. 17:15:43

Na szóval Afflecekt egy akkora nullának tartom, hogy csak na. Garner meg lefogyott a második gyerek után is, de iszonyat szürke egér lett, amióta Affleckkel... vagy azelőtt is az volt és csak a sorozatban mutatott jól, fene tudja: a lényeg: én szerencsejáték függésről hallottam, és némi ital. Simán el tudom képzelni, hogy unja a családot... És szeretne egy fiú gyereket. Viszont Garner nem szeretne még egyszer bálnává hízni. Amúgy nem lenne szükségszerű az olyan mértékű gyarapodás, amit produkált...

Scala 2010.02.06. 17:20:44

Ja és Jen Garner elkpésztően szarul néz ki, pláne az az ing és fekete bőrkabát kombináció a képen... :-(

arisztotela 2010.02.06. 18:50:30

@Scala: Azért Affleckben van valami aranyos Németh Kristófos báj:).
Garner nekem is túl fiús.
süti beállítások módosítása