A nők semmivel sem elégedettek magukkal kapcsolatban, miért pont odalent lenne más a helyzet. Évtizedek óta próbálnak javítani legintimebb testrészükön, sokszor kárt okozva ezzel. Íme a top 6 muff hülyeség. (forrás: Alternet)

1. Intim dezodor. Már a hetvenes években küzdött a női nem azért, hogy tökéletes illatfelhőben tartsa a vagináját. Nem véletlen, hogy akkor, amikor a hippimozgalom hatására aki reggel elment otthonról (legalábbis a fejlett nyugaton), az nem tudta, hány édes numera vár rá a nap során. Piacra dobták a Hexachlorophene nevű intim dezodort, ami fertőtlenítő hatású volt, és elvett minden intim szagot. Viszont mérgező volt, bőrön keresztül felszívódva is. Amikor 1972-ben véletlenül ezt a szert keverték egy babahintőporba Franciaországban, az 36 kisbaba halálát okozta!

2. Irrigálás. Évekkel ezelőtt még a nőgyógyászok is ajánlották az irrigálást, fogamzásgátlásra, szexuálisan terjedő betegségek elkerülésére, és viszketés ellen. Lehet is kapni ügyes szerkezeteket, amelyekkel vizet vagy valamilyen tisztító, ph-egyensúlyt helyreállító folyadékot lehet bejuttatni a legintimebb női részekbe egy pumpával. Ez ugyan adhat egy tisztaságérzetet, ám valójában éppenhogy felborítja a természetes baktérium-gomba egyensúlyt a vaginában, gyulladást okozhat, sőt meddőséget is.

3. Vaginafiatalítás. Szülés után általában tágabb lesz a női nemi szerv, és rossz esetben (főleg nem megfelelő méretű pénisszel bíró partner esetén), ez gondot okozhat. Nálunk is bátran végeznek az orvosok intimoperációkal, amellyel beszűkítik szegény nőket. Csak azzal nem számol a páciens, hogy ez hegesedéssel gyógyulhat, elveszhet a vagina érzékenysége. Ma már lézerrel is odanyúlnak, de nem sokkal biztonságosabb a beavatkozás úgy sem. Megfelelő szexuális partnerrel egyébként a női nemiszerv csodálatosan képes alkalmazkodni a férfiéhez műtét nélkül is.

4. Kisajak operáció. Kizárólag esztétikai megfontolásból roncsoltatják a nők a kisajkukat, mintha lenne egy eszményi, Playboy-standard, aminek minden nemi szervnek meg kellene felelnie. Nem sokkal jobb, mint a női körülmetélés, legfeljebb kulturáltabb körülmények között hajtják végre.

5. Vaginacukorka. Sok nő azt képzeli, hogy csak akkor részesíti partnere orális szexben, ha tökéletes ízű odalent. Ezért képes egy mentolos kis cukorkát odatenni, ami talán megfelel a partner ízlésének, viszont elősegíti a gombásodást.

6. Színezők. Igen, Amerikában árulnak krémeket, tablettákat, amelyek azt ígérik, hogy használójuk nemiszerve szép rózsaszín lesz. Mivel a sötét muff öregnek, elhasználtnak hathat, fehérítővel festékkel mennek neki a szerkezetnek. Nagy károkatremélhetőleg nem okozva ezzel.

 

Címkék: vagina

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr911728600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.02.04. 14:16:47

Bhööö.
és aztán meg vagyunk sértve, hogy a férfiak hülyére veszik a női nemet, és lelki károkat okoznak.
Mondjuk az irrigálás nagyon ritkán sztem oké.

/A mentol meg sztem nem is jó ízű. A homeopátia miatt (alkati szer) nem ehetek olyat, de az az érdekes, hogy sosem szerettem./

automatonaliza · http://automatonaliza.freeblog.hu 2010.02.04. 14:39:08

"A női hüvely bejáratához közel nagy sűrűségben elhelyezkedő idegvégződések kellemes érzést képesek biztosítani a nemi élet alatt, ha úgy izgatják, ahogy azt az adott nő élvezi." - de ez nem a hüvelyben van! A G-pont létét több kutató megkérdőjelezi, ráadásul az egy mirigy. Ha tele lenne idegvégződéssel a hüvelyünk, a menstruációt folyamatosan éreznénk. Ez az egyetlen szervünk, amit lehet operálni érzéstelenítés nélkül. Tehát operációkor semmilyen idegvégződés nem sérülhet belül, legfeljebb a G-pont, ami lehet, hogy nincs is.

arisztotela 2010.02.04. 14:51:33

@automatonaliza: Nem vagyok orvos, de ha jól sejtem, az egész falat szűkítik, nemcsak a hüvely bejáratát.

foreigner · http://foreigner.blog.hu 2010.02.04. 17:44:51

@automatonaliza: Nincs ideg a hüvelybejáratnál??? Atyaég! Ez akkora butaság, hogy el sem hiszem, hogy komolyan írtad.
Egyébként Te a Bartholin-mirigyről beszélsz, nem a G-pontról, az ugyanis nem mirigy.

@Scala: Aki hisz a homeopátiában, ne csodálkozzon, ha a pasik nem tartják egyenrangúnak.

brokeness 2010.02.04. 20:55:36

@foreigner: A brit királyi család, élén II. Lizzel a homeopatiát részesíti előnyben a hagyományos orvoslással szemben.Ehhez képest a királynő több mint egyenrangú.-))

arisztotela 2010.02.04. 21:08:38

@brokeness: vannak bizonyos dolgok, amire jó, nyilván vakbélgyulladás esetén inkább a műtét ajánlott:), de egyes krónikus betegségek esetén a hagyományos gyógyszerek nem használhatók.

brokeness 2010.02.04. 21:54:13

@DuBarry: persze.Mindent a maga helyén. Van egy-két homeopátiás szer, ami nálam szinte teljesen kiváltotta a szintetikus gyógyszereket.(laborleletek igazolják, szóval mérhető a dolog) Azért természetesen nem vagyok elvakult.

Niurka_törölt 2010.02.04. 23:35:09

Homeopátia-rajongóknak ajánlom az idevágó South Park részt (Miss Információ, cherokee hajtampon)

Egyébként pedig az intimpiercing is nagy merénylet.
süti beállítások módosítása