Jessica Alba eltűnt mellei

 2010.01.08. 01:24
 

 

Tegnap sokkolta rajongóit Jessica Alba, amikor a megszokottnál jóval kisebb mellekkel jelent meg a People Choise Awardson Los Angelesben. Az egykor kerekded sztár amúgyis nagyon lefogyott gyermeke születése óta, de valószínűleg implantátumaitól is megsza

 
 
Jessica Alba poses in the press room during the People's Choice Awards 2010

badult.

Címkék: jessica alba

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr901655752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2010.09.27. 20:38:55

"de valószínűleg implantátumaitól is megszabadult."

És honnan veszed hogy volt neki? Csak kérdezem...

arisztotela 2010.09.27. 21:16:30

@camtok: a középső képen látszik. a saját mell nem ennyire nyakban van.

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2010.09.30. 18:38:27

@DuBarry: Mi? Hogy nyakban van? :O Mi van? :D

Nem hallottál még a kosaras ruhákról? ;) Azok is megemelik, akárcsak a push up melltartók.

Az igaz, hogy ezeken a képeken tényleg igen szembeötlő a különbség, de azt ne feledjük el, hogy a középső képen kb. 4 hónapos terhesen van. A terhesség pedig mellnövekedéssel jár, már a korai stádiumban is. És a biológia egy makacs dolog :)

Szal a lényeg, hogy kicsit utánajártam már a dolognak (:D), az a képe 2008.02.01.-én készült a Szem premierjén. És akkor már jól látszott a terhessége:

gallery.jessicaalba.net/displayimage.php?album=953&pos=59

gallery.jessicaalba.net/displayimage.php?album=953&pos=22

Na mind1, nem kötöszködni akarok én, csak fura volt, hogy csak te írsz műcicikről az egész neten.

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2010.09.30. 21:52:18

@DuBarry: jó, akkor hogy csak ti ketten :D

És ez is mit bizonyít? Egy 24 éves nőnek (akkor annyi volt) nem állhatnak így a keblei? Most le kéne folyniuk hónalj alatt vagy mi? :D Ugyan már...Ennyire még az exemé is tartotta magát :) (Igaz, ő csak 22 volt :D)

De ahogy látom az oldalból, nagyon lelkes az illető hogy besározzon mindenkit, de ezek a találgatásai elég szánalmasak sztem :) Legalábbis ez biztos.

Ja, még vmi: van ez az oldal, ami erre a bejegyzésre (is) hivatkozik:

www.angelfire.com/ma4/texasrules/

Mi az első mondat?

DISCLAIMER: This site is merely the opinion of the author.

Nincs több kérdésem, bíró úr :D

Ne értsd félre, ha valóban kiderülne hogy megműtette magát fel tudnám én dolgozni, attól még nyugodtan aludnék (:D), hiszen ami tény az tény, de ami feltételezés az csak feltételezés. Szal meg lehetne engem győzni, csak ahhoz több kellene ;)

Scala 2010.10.01. 00:01:28

@DuBarry: Ez a legjobb bizonyíték. Az a fekvős kép.
@camtok: nem, nem áll így, a term. mell "befolyik a hónalj alá", felé.
A besározás meg mellément, ez egy blog és celebekről ír. Sosem értem miért sérti valakinek az érzékenységét, ha sztárokról Lévai Anikónál pikírtebb és egyedibb stílusban ír valaki...
sztem ne gyere, ha nem tetszik.
A másik, hogy egy teljes blogot leminősíteni, mert nem értenek veled egyet, és a vér nem száll le az agyunkba női mell láttán... hát te tudod.

Scala 2010.10.01. 00:02:28

jav. a vér nem száll le az agyunkból, sorry!

arisztotela 2010.10.01. 11:05:29

@Scala: A legjobb bizonyíték a lapos kép. A fekvőn nagy mellei vannak, az új vörös szőnyegeseken kicsik. A természetes, normális nagy mellekből egy fiatal nő miért műttetne kicsiket? Egyszerű a magyarázat, implantátuma volt, és valamiért kiszedette (mint Jennifer Conelly, Victoria Beckham .s sokan mások). Általában azért szedetik ki, mert nem mindenki bírja. Ha hajlamos a kapszuláris kontraktúrára a szervezete, akkor nem tud implantátummal élni, kénytelen megszabadulni tőle.

arisztotela 2010.10.01. 11:09:46

@Scala: bocs, az előbbi nem is neked szólt, hanem az Alba-védőnek.

arisztotela 2010.10.01. 11:13:25

@camtok: Még annyit, hogy érdemes írni az ilyen dolgokról, mert nagyon sok nő azt hiszi, ezek a sztárok tökéletes testtel születtek, pedig gyakorlatilag mindegyik rommá van műtve és retusálva. Ezzel nincs baj, másképp nem tudnának érvényesülni Hollywoodban, még a legkifinomultabbak, a jó színészek, mint Hellen Mirren vagy Meryl Streep is csináltatnak ezt-azt. Tök jó a plasztika, nem kell csúnyának lenni, ha valaki nem akar, de akkor legalább tudja, milyen beavatkozástól mire számíthat. Elárulom, egyetlen szép mellű sztáré sem természetes, legfeljebb megcsináltatta mielőtt híres lett, így nem feltűnő a változás. Pl. Bündchen.

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2010.10.01. 17:20:10

@Scala: "nem, nem áll így, a term. mell "befolyik a hónalj alá", felé."

Nézd, ha nő vagy, és a tied "folyik", én arról nem tehetek, ez a te bajod :D De magadból ne indulj már ki légyszives.

Ha pasi vagy, akkor hadd kérdezzem már meg, hogy volt már barátnőd? És ha igen, hány? Hány női mellet fogtál már meg életedben? Csakmert mintha téves képzeteid lennének. Mint említettem, nekem volt már olyan barátnőm, akinek "állt" ennyire. Pedig biztos nem volt soha pénze plasztikai sebészre, mivel 2 műszakban dolgozik betanított munkásként :) Ja, és én vhogy nem hinném, hogy akkor ő lenne az egyetlen kivétel a világon, akinek ilyen feszes lenne.

Szal igenis állhat így egy mell. Nem mondom, ha nagyobb lenne, az már feltűnő lenne, mert a nagy cicikre már valóban jobban hat a gravitáció, de Jessicáé messze nem éri el azt a nagyságot, hogy "gyanús" legyen a dolog :) Szvsz.

"Sosem értem miért sérti valakinek az érzékenységét, ha sztárokról Lévai Anikónál pikírtebb és egyedibb stílusban ír valaki..."

Az ártó szándék miatt. Mert csak találgat de ezzel nem veszi észre hogy mennyit árthat. ÉS itt most nemcsak Jessica domborulatairól van szó. Az előbbi mondatot általánosságban értsd.

Képzelem, vmi ronda pattanásos, 150 kg-os nő lehet, aki irigységében és frusztráltságában ezt a módszert választotta, hogy márpedig ő csakazért is bebizonyítja, hogy mindenki csúnya, nemcsak ő :)

"sztem ne gyere, ha nem tetszik.
A másik, hogy egy teljes blogot leminősíteni, mert nem értenek veled egyet,"

Mint már írtam, itt nem arról van szó hogy kinek van igaza és kinek nem. Tőlem mindenki azt hisz amit akar.

Csak nem szeretem az ilyen megalapozatlna "publikációkat", mint ezt, ahol a műtét mellett szóló legkomolyabb érv egy fekvő fürdőruhás kép. lol

Ja, éshogy idézzem magam, "De ahogy látom az oldalból, nagyon lelkes az illető hogy besározzon mindenkit, de ezek a találgatásai elég szánalmasak sztem :) Legalábbis ez biztos." Tehát én csak erről a postjáról beszélek, mert csak ezt olvastam el. Nyilván vannak olyan postjai is amelyekről vitatkozni sem érdemes, de ebben a konkrét esetben ez csak egy merész és minden alapot nélkülőző hipotézis. Legalábbis így, ebben a formában.

Másrészt meg hadd döntsem már én el, hogy merre szörfölök a neten, jó? Nem is értem mire jó ez a betámadó stílus. De akkor mostmár megfordítanám a kérést: sztem meg te ne gyere, ha nem tetszik, hogy vki másnak vmi nem tetszik és ezt szóvá is meri tenni.

Na de inkább ne vesszünk össze, nekem nem célom, szal peace ;)

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2010.10.01. 17:22:36

@DuBarry: "A legjobb bizonyíték a lapos kép. A fekvőn nagy mellei vannak, az új vörös szőnyegeseken kicsik."

Hádevazze, még te magad is írtad a blogban, hogy nagyon lefogyott a szülése óta. Akkor azt is tudhatnád, hogy van aki a fogyással együtt a keblei is visszahúzódnak. Ezt is nője válogatja.

"Még annyit, hogy érdemes írni az ilyen dolgokról, mert nagyon sok nő azt hiszi, ezek a sztárok tökéletes testtel születtek, pedig gyakorlatilag mindegyik rommá van műtve és retusálva."

És ezt megintcsak honnan tudod? Megint ezek a feltételezések... :S Vagy esetleg te magad is plasztikai sebész vagy Hollywoodban? :D Vagy az egyik asszzisztense, és így rendszeresen látod a várólistát? :)

Persze am bőven van igazság abban, amit most írtál, én is tudom hogy nagy divat a szilikon, de szvsz nagy hiba általánosítani és ezzel mindenkire ráhúzni a "műtött" jelzőt megalapozott vádak nélkül :)

Jessica esetében pl. a köv. esetekben hinném el hogy volt műtve:

1. bevallja. Ez lenne a legtisztább, de ez eddig nem történt meg.

2. az orvosa vallja be. De ezt is csak akkor tekinteném bizonyítéknak ha záros határidőn belül Jessica nem jelentené fel hitelrontásért :D Ez az opció persze amúgy is kizárt, tudom, márcsak az orvosi titoktartási kötelezettség miatt is.

3. ha egy olyan fotót látnék róla, ahol "kutyapózban" van leeresztett fejjel (nyugi, úgy értem, egyedül, csak a testtartás érzékeltetése miatt írom így :D), mert ezesetben látni lehetne a mellek alsó felénél azokat a természetellenes barázdákat, amelyek csak a szilikonos mellre jellemzőek.

4. egy olyan fotó, ami nem sokkal a műtét után készült. Hiszen ekkor pedig a vágási heg lenne látható.

De mivel egyik ponttal sem szembesültem még, se itt és most, se ezidáig bárhol is, így egyelőre inkább arrafelé húzok, hogy természetes mellei vannak :)

De ha ti meg inkább abban hisztek, hogy műmellű, hát higgyetek, a fene bánja, nekem nem fáj ;)

Szal még1x, world peace ;)

arisztotela 2010.10.01. 18:38:34

Camtoknak igaza van.
Jessica Alba mellei igaziak
Scala férfi
nem fogott mellet
Dubarry 150 kiló
Dubarry pattanásos.

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2010.10.01. 18:51:20

Hmmm, átolvastam az egészet és most kapcsoltam hogy lehet hogy lassan kezdünk elbeszélni egymás mellett.

Tehát, csakhogy tisztázzuk: amelyik oldal nem tetszik és amelyet negatív kritikákkal illettem, az az, amely a fürdőruhás képet tartalmazza. Nem ez, DuBarry korrekt volt, hiszen úgy írta a cikkjében hogy "valószínűleg". Tehát nem akart bizonygatni semmit (akkor még :D), csak megosztotta velünk személyes véleményét. Ezzel pedig semmi baj sincs.

Az persze már egy más kérdés, hogy azóta mintha egyértelműbb lenne az álláspontja :) No de sebaj, legalább vitatkoztunk egy jót :D

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2010.10.01. 19:00:23

@DuBarry: "Scala férfi
nem fogott mellet
Dubarry 150 kiló
Dubarry pattanásos. "

Hoppá. Amikor elkezdtem a hsz-t írni ez még nem volt látható. Ha valóban megbántottalak akkor bocsánat, de ha nem és csak duzzogsz, akkor azt kell mondjam, hogy nem értem mire jó ez...nem győztél meg, ennyi történt. És? ;)

cicómicó 2010.10.01. 22:18:21

@DuBarry: Csúcs vagy a 150 kilód és a ragyáid ellenére. Most megyek én is kinyomom a pattanásaimat és leszervezem a holnapi randim Scalával.

Scala 2010.10.01. 22:38:15

@camtok: Az itteniek már tudják, meleg pasi vagyok. Sistergek. Nők sosem rúgtak nálam labdába, és Návai Anikót is rosszul írtam. :-)
süti beállítások módosítása