A korrektorok Cadillacje

 2009.11.13. 16:28

A korrektorok egyetlen hibájába sem esik bele az Yves Saint Laurent Touche Eclat-je: tehát fed, nem ül a ráncokba és nem szívódik be. A pár éve elterjedt hülyeségek: a korrektor legyen sárga, ha lila a szemed alatti karika, vagy lazacszínű, ha zöldes - mára lecsengtek, és ezekbe a hibákba nem esik bele a Touche Eclat, szép, természetes színei vannak.

A mai sminkesek követelménye csak a tartós fedés, és külön jó, ha a bőr színére hasonlít a korrektoré, nem fonnyadt sóskaárnyalatú. Ez a korrektor nagyszerűen eltünteti a karikákat, és órákig nem kell újrakenni, és nem képez fehér maszatot a szem alatt.

Az is kényelmessé teszi, hogy pumpás, így adagolható, mennyi kerüljön az ecsetre. Drága, 12 ezer forint körül van, de az is bizonyítja, hogy fényévekkel van a többi előtt, hogy így is több fogy el belőle világszerte, mint a többiből. 20 másodpercenként vesznek egyet állítólag! Ha valakinek nem telik rá, érdemes kipróbálni a Miss Sporty folyékony korrektorát, ami nagyon olcsó, mégis meglepő módon egész tűrhető, viszont pár óra alatt beszívja a bőr. A Touche Eclatról még annyit, hogy jó, ha van egy árnyalattal sötétebb a karikák külső felére, és egy világos a belső részére, úgy tökéletes a színhatás.

Címkék: korrektor saint yves laurent touche eclat

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr661522812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.01.16. 04:16:42

Szia,
nekem csak egy volt, az utolsó mondatot tehát nem próbáltam, de nem fed, és nagy csalódás.
Azóta is megmosolygom az Elle-t ahol ezt nyomják.

YSL sminkből volt sok, rúzs pl. szárít. Nem is veszek semmi tőlük három éve.
Egyébként élvezem a blogod, read onlyban átvettem. :-)

Dior korrektorom volt 2008-ban, jobb, mint YSL. ost egy dr. Hauschka van, krémmel kell higítani, de egy pár hete alig használok sminket, ez mindig hangulatfüggő nálam, és most éppen nem vagyok hangulatban.

Scala 2010.01.16. 04:18:40

ost = Most
Sztem a legjobb sminkek a Chanelé, ha már luxus...

Nem tudom változott-e a Touche clat, nekem 2003-ban volt.

arisztotela 2010.01.16. 08:47:45

@Scala: Nem kenődik, de nekem meg 2003-ban nem volt, az akkori Diornál jobb, akkor azt használtam, közte meg Shisedót, nekem az YSL a legjobb, de tényleg ízlés dolga:) Akinek meg nem olyan karikás a szeme, mint nekem, nem kell ezzel bajlódnia:).

Scala 2010.01.16. 16:09:06

@DuBarry: Pedig karikás, ám! :-)

2008-ban volt Dior, valami sans défauts vagy ilyesmi nevű, szivacsos aplikátorral.

A DM-es Alverde korrektort próbáltam utána, azonos kiszerelés, arra allergiás lettem. Van egy stiftem is onnan, fel se bontottam.
Mostanában világosabb alapozót használok oda.
És meghozta a blog a kedvem a sminkeléshez. :-)
süti beállítások módosítása