Rob the Cradle

 2014.06.04. 12:07

A cím azt jelenti, hogy kirabolni a bölcsőt, pontosabban kiüríteni a bölcsőt. Arra a jelenségre használják, amikor egy idős nő együtt van egy fiatal férfival. Akár csak szexuális együttlét, akár kapcsolat céljából. Nagyon régi jelenség, és nagyon régen ellenzi a társadalom. Azért, mert ebből a nemi aktusból (vagy folyamatból nem lesz gyerek, üres lesz a bölcső). Mivel az idős nő már nem tud vagy akar szülni (ez már úgy 40 fölött számít, amikor még esetleg szülőképes, de nem arról szól a viszony, nem családalapítás a célja). A társadalom érdeke az utódnemzés elősegítése, és ezért valószínűleg jól teszi, ha tabuként kezeli ezeket a kapcsolatokat.

De attól még léteznek. vagy csak benn a szekrényben, vagy nyíltan. ma sokan élnek 10-20 évvel fiatalabb férfival, ill. idősebb nővel. És nem arról van szó, hogy kötelezővé kéne ezeket tenni! De vannak!

Szerintem annak, hogy mégiscsak egyre gyakoribbak ezek a kapcsolatok, több oka van. Egyrészt a nők vagyonosodnak, nem szorulnak rá a patriarchális családmodellre. Egyre több a csonka család, amiből enyhén gerontós fiúgyerekek származnak. És sok a praktikus fiatalember, aki nem akar családot, mert nincs rá energiája vagy pénze, ezért nem tud olyan fiatal nőt lekötni, aki viszont akar. És annál, hogy valami nagyon gyenge eresztés fiatal nővel beérje, jobbnak látja idősebbel kezdeni. Sokkal több férfi kedveli az idősebb nőket, mint aki be meri vallani.

A narráció még ma is az kell, hogy legyen: nagyon odavan értem a kiscsaj, a nő 30-35-40-45 fölött nem nő, mert ezt várja el a férfitársaság körülötte. Belekezd esetleg korosztályos vagy fiatalabb nővel való kapcsolatba, de a végén egy idősebbel köt ki, az az otthonos érzés, vagy anyakomplexus vagy más faktor miatt. Ez pont olyan, mint, amikor valaki egyszerűen undorodik az idősebb nőktől, mert a fiatalokat szereti, hiába látja be, hogy ez jut neki, szenvedni fog, és mindig másra vágyik.

A férfiaknak alapvetően nagyobb szükségük van a szexre, mint a nőknek. Sokkal több a szexet nem kívánó nő, mint férfi. Ezért hiába van több nő bizonyos kor fölött, a női nemiszervre nagyobb az igény, mint a férfire. Ezt sajnos senki nem tudatosítja a mai fiatalokban, sem a nőkben, sem a férfiakban, így a társadalom teljesen mást sugall. Ami nem jó, mert kognitív disszonancia jön létre: egészséges férfi vagyok, mégsem tudom, mit kezdjek a vágyammal, pedig járna, mert mindenki ezt mondja. Ez a férfinak rosszabb, mint a nőnek, aki tudja, hogy hányan akarnak tőle valamit, de kussol, mert nem ezt tartják az emberek realitásnak, vagy devalválja magában az őt megkörnyékezőket: nem akar senki tőlem semmit, mert a Zoli, a hentes, a szomszéd Lacika meg a Pisti nem számít.

Az idősebb nő és a fiatal férfi szexuálisan sajnos jobban passzol. ha egy idősebb nő szereti a szexet, akkor egy korabeli férfi általában nem tudja és akarja kielégíteni, már nem igényli annyira, erősebb inger kéne neki (fiatal nő), a fiatal férfinak viszont a hatalmas szexigénye miatt tökéletesen megfelel egy nem annyira tökéletes test. Na ez az, amit soha senki nem mer kimondani, mert még mindig patriarchátus van: minden 70 éves férfinek 25 éves nő jár. Ami szexuálisan a nő szempontjából a teljes zsákutca, de a női szexualitás, mint vezérlő motívum még nagyon sokáig lesz elfojtva.

Az egész probléma legborzalmasabb lecsapódása, ami manapság Ázsiában megy: férfiak erőszakolnak fiatal lányokat és ölnek meg. Ez azért van, mert nincsenek nők, elabortálják, csecsemőként megölik a lánygyerekeket, mert nem telik a családnak hozományra. ugyanez van Kínában, ott is rengeteg a szexéhes fiatal férfi a jóval kevesebb nő mellett, ebből még lehet, hogy nagyon nagy problémák lesznek. Így végképp nem tudják a hagyományos, patriarchális elveket követni, ezért az agresszió kerül előtérbe. Európában, Amerikában persze más a helyzet, de itt meg egyre inkább a nőuralom felé tartunk, ezért egyre agresszívebbek a nőellenes hangok. Az itteni nőuralomnak az az oka, hogy jelenleg a férfias értékeknek: innováció, testi erő, nincs igazi kereslete. A technika már előrébb jár, mint amit az emberiség fel tud dolgozni, nyugodtan lassulhat, a testi erőt meg mindennel lehet már pótolni, jelenleg háború sincsen, ami a férfiak igaz terepe. A férfiaknak meg kell találniuk a helyüket az új társadalomban. És ez nem a nők agressziója miatt van, mint sokan hangoztatják. Olyan ez, mint a bevándorlók: dolgoztatták őket, ettől ellepték a nyugati világot. A nőket elkezdték a világháború után kiengedni a munkaerőpiacra, és onnantól nincs megállás.  

Szaporodási szempontból sem állnak jól a férfiak: ahhoz, hogy 10 nő teherbe essen, bőven elég egy alfahím, de mi lesz a többivel?

A férfiak nagy része nem alfahím. Nyilván minden kigyúrt testű, egyetemi diplomás, évi 20 millió fölött kereső férfi azzal van, akivel akar, és váltogathatja őket.  De ez nagyon alacsony hányad. A többi meg úgy boldogul, ahogy tud, de azok, akik nem hajlandóak elfogadni bétahím és az alatti helyzetüket a táplálékláncban, agresszióval fognak erre reagálni: nekem ez meg ez jár, nem kapom meg, ezért a nők (főleg az idősebbek) a hibásak. Rájuk projektálja a saját nyomorát. Inkább dögöljenek meg, minthogy a látványukkal arra emlékeztetnek, hogy nem tudok ágyba vinni minden héten egy új huszonéves bombázót. 

Viszont sok bétahím elismeri, hogy ő esetleg szereti az idősebb nőt, vagy nem annyira, de megelégszik vele, sőt hálás, hogy bizonyos (főleg szexuális igényeit) kielégíti.

Mert meggyőződésem, hogy a férfiak egy része csak szexre haj, és azért megy bele hosszú kapcsolatokban, mert úgy biztosítottabbnak látja a megfelelő adagot, amit egyéjszakás ügyekkel egyszerűen nem tudnának összehozni. 

Ja, és nincs fiatalabb pasim, nem is vágyom rá, csak idegesít a hazugság, hogy ilyen ne létezne.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr956270280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arisztotela 2014.06.06. 15:06:22

@mici˙: Leóról megírta a bulvár, travoltáról is, de amíg nem vallják be, a közönség bemegy a filmjeikre. Clooney nem biztos, hogy meleg sztem:))).

Nem tudják irányítani, de kint bizonyíték kell. Travolta csókolózós képe után jöttek ki ezzel, leo meg valami faszival él, amit szintén lefotóztak talán.

mici˙ 2014.06.06. 15:19:20

@DuBarry: szóval elég, ha az ujjuk mögé bújnak, csak bújjanak valahova. :))

Clooney-t én sem látom melegnek, csak mindenfelé ezt rebesgetik.

@jana-ina: ja, Bullock kb. annyira volt szexi, mint egy adóbevallás, de ezen a téren is kezd javulni. azért sauerkrautból sose lesz bővérű latina, de szerintem határozottan javult

jana-ina 2014.06.06. 15:44:17

@Holle anyó: ha meghámozod egész finom! :D

jana-ina 2014.06.06. 15:55:30

@DuBarry: ja akkor képzeld el a titkos nácikat, akik nem tudnak mit kezdeni a dologgal. Teljesen skiccoid helyzet. Még a köztársasági elnöknek is fogadnia kellett ÉS még jó pofát is vágni az egészhez. Végülis sok lóvèt mozgat meg a fazon a következő évi fesztiválon. Ez olyan mint Brüno a redneckek-nél. Tényleg Brüno is fake osztrák!

veriocs 2014.06.06. 17:00:29

@jana-ina: Még egyet aztán befejezem a szép nőkről való ömlengésem, de imádom őket! :-) Szóval nekem nem Gizitől vagyok ki, hogy létezik olyan szuper nő, Bullock melett, hanem tőle, pláne, hogy ő is elmúlt már 40. www.fansshare.com/gallery/photos/11011292/heather-graham/?displaying

A fiatal szép nők annyira számomra nem érdekesek, mert fiatalon könnyű, de 40 után...

jana-ina 2014.06.06. 19:43:45

@DuBarry: Lerent nagyon elkapta a gépszíj. Jó mit akarunk, majdnem 80 éves. De! Ha elképzeljük, hogy bekerül egy kórházba és le kell raknia a parókát, kivenni a protkót, letörölni a make up-ot akkor belőle sem marad semmi a divából, hanem ő is egy kis veréb lesz, aki egy nappal sem néz ki fiatalabbnak mint ami. Ami végülis nem baj. Tényleg mindent fikázunk....na nem csinál semmit á lá Bardot az a baj, ha csinál akkor az, ha meg meghal fiatalon, akkor azt mondjuk jaaa így könnyű idol-nak maradni. Az, hogy még mindig lehet téma a kor, az még mindig azt jelenti, hogy a női kor a társadalom számára betegség, ahogy azt a latin mondás Seneca-tól vagy Ovidiustól (mist nem emlékszem) tartja.

jana-ina 2014.06.06. 19:51:12

@DuBarry: basszus már szemüveggel sem tudok hiba nélkül leírni pàr sort és én pofàzok a korról. Ja, és most csinálok egy pole dance boot camp-et. Nagyon jó, már csak ez hiányzott a nőciskedéshez. Na ennyit meg a magam elfogadásáról.

P. S. Ezt még egyszer átolvasom, az elütések miatt...ha marad benne, felakasztom magam a fogselymemre.

Holle anyó 2014.06.06. 23:46:54

@veriocs: A férjem is 6 évvel fiatalabb volt nálam és mégis mindenki azt hitte, hogy legalább egy tizessel idősebb, mint én.

Holle anyó 2014.06.07. 00:00:17

@jana-ina: Nagyon egyetértek.
Szép ember. Androgün. :)
Gyönyörű. (A szakálla igazi volt?)
Énekelni mondjuk nem tud, de sebaj.
Mekkora baromság ez a "szakállas nő" kifejezés, amit ráragasztottak....
Meg ez a sok haszonleső politikus, egyházi főméltóság, amelyik parolázva nyalta a seggét, hogy megkaphassa a liberális minősítést, ami a mai "értékrend" (hahahaha) szerint biztosítja a segge alatt a székét.
Gusztustalanok voltak....

arisztotela 2014.06.07. 00:06:08

@jana-ina: biztos szerencsés vagy, de nagyon béna öregemberek is vannak, és azokat már hiába tanítod:).
Viccet félretéve, egy nálam15-tel kevesebb már pontosan tudja, hogy kell csinálni:))), ha nem, sose fogja. Bizonyos kor után a rob the cradle sajnos nem a 25 évesekről szól:))

jana-ina 2014.06.07. 09:47:40

@DuBarry: na most megint rátapintottal a jóra. Szerintem mondhatjuk, hogy egy szexre épülő kapcsolatban egy nő soha sem marad egy ágyban béna pasival - legyen az fiatal vagy öreg - míg egy férfi simán beválllalja a béna, lusta, idétlen, érdeklődés nélküli, stb. csajszit, csak legyen fiatal. Na ez az.

jana-ina 2014.06.07. 09:49:21

Ha nálad 15-tel kevesebb, akkor az még gimis :D

jana-ina 2014.06.07. 09:59:45

nosejobsurgerybeforeafter.com/best-plastic-surgery/

Egyik másik tényleg baromi ronda eredetileg. Ez nem ér....

jana-ina 2014.06.07. 10:25:27

Most megy valami mozis műsor a tv-ben és a Návai Anikó interjúvolja a Nicole Kidman-t. Ő miért nem beszél jól angolul 99 év Amerika után? (A kérdései is elég szarok de ez más tészta.)

arisztotela 2014.06.07. 10:30:59

@jana-ina: Blake Lively elég meglepő tényleg.
Szomorú, hogy 1920 óta egy szexidol sincs operálatlan orral:). Hepburn, Monroe, Kelly, stb. Jó, tudom, már megbeszéltük.

arisztotela 2014.06.07. 10:31:40

@jana-ina: azért ő már felnőtt volt, mire kiment. Ha nem tizenévesen kerülsz ki, sosem fogsz szépen beszélni.

jana-ina 2014.06.07. 10:39:39

@DuBarry: na jó de a vájvuggyudódhet-en azért lehetne csiszolni....meg neki aztán kéne egy nose job, de tényleg. Nem érdekes, ha egy könyvtárban dolgozik, de a híres emberek azt vehetik le, hogy de rondák ezek a magyarok. Én szeretem, ha gusztusos, ápolt emberek képviselik az országot.

jana-ina 2014.06.07. 10:40:56

@DuBarry: talán az orr komplixusuk miatt mennek sztárnak, hogy csak azért is megmutatom. Aztán van akinek bejön, van akinek nem. Jó, csak vicc volt

Holle anyó 2014.06.07. 19:28:04

@jana-ina: A legtöbbjüket nem is ismerem. Mindenkinek egyenorrot csináltak. Ráadásul a természet által alkotott eredeti orruk sokkal jobban illik a száj formájához és méretéhez.
Teljesen elvesztették az arcok a karakterüket.

Remélem, ez az őrület is elmúlik majd egyszer. Hamarosan a digitális technikával át lehet rajzolni a színész arcát. Akkor majd abbahagyják szegények.

jana-ina 2014.06.08. 11:56:09

Egyèbként szerintem Magyarországon a Zséda van nagyon jól megműtve. Jó lenne tudni ki csinálta.

2014.06.08. 14:16:33

@jana-ina: Aki itthon szépen műt az a Krasznai. Hargitai Bea mellét is ő csinálta.

jana-ina 2014.06.08. 20:26:31

@Lilienfeld: tényleg....nem is tudom mit szólnék ha fiam vagy a lányom beállítana egy nálam idősebb fazonnal..én valószínűleg nem sokat, de hogy a férjem agyonütné mind a kettőt....a férfiak nem olyan lazák, ha a saját gyerekről van szó. Nem? Ismerek egy fazont aki rá van kattanva a tinédzserekre de van egy lánya és annak még az osztálytársait is elhajtja. Micsoda képmutatás!

fleur_de_lys 2014.06.08. 21:27:17

Egyetlen olyan kapcsolatot láttam, ahol a nő _lényegesen_ idősebb volt a faszinál (a fickó a fia baráti társaságához tartozott), nagyon csúnya vége lett. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy a fickó egy ordenáré gennyláda legyen.

Most egy másik kapcsolatot van szerencsém a partvonalról szemlélni, kisebb korkülönbséggel, mint az előző. Érdekes módon, a fiú szülei tudták nagyon nehezen megemészteni, hogy a család kicsi szeme fénye egy olyan nőt választ, aki már nem fog neki gyereket szülni. Mondjuk a fickónak nem nagyon volt ilyen vágya, kutató, egy jól szituált, művelt, világlátott nő sokkal inkább megfelel a karrierje hátországának, mint egy lestrapált, karrierjét sirató, lehányt pólójú ifjú ara és x gyerek.

Lilienfeld 2014.06.09. 00:51:39

@DuBarry: www.dailymail.co.uk/femail/article-2649429/Some-guys-prefer-blondes-brunettes-I-like-old-ladies-Extreme-toyboy-31-takes-91-year-old-girlfriend-home-meet-mother.html
A csókának több barátnője vagy micsodája is van. Selyemfiú, aki reklámozza magát? Dailymail mennyire hiteles? Kb. mint a Bors meg a Blikk, vagy ezektől jobb azért?

sorskonyves 2014.06.09. 07:49:51

a heti Nők Lapjában is DB inspirálta cikk van Picassoról. Vedd bóknak :)

arisztotela 2014.06.09. 12:15:34

@sorskonyves: szerintem azért előfordul, hogy nem miattam jut eszébe embereknek néhány dolog:))). Bár kedvesek vagytok:))).

sorskonyves 2014.06.09. 12:52:23

@DuBarry: a szóhasználat és a következtetés volt - hogy is fogalmazzak - ismerős :)

arisztotela 2014.06.09. 12:58:27

@sorskonyves: nem olvastam holnap megnézem:).

Holle anyó 2014.06.09. 19:47:33

@Lilienfeld: Volt egyszer egy ügyem, több, mint 20 éve. Egy alig 30-as pasi albérletbe költözött egy özvegy nyanyához (62 éves volt akkor). De nem dolgozott, nem tudta fizetni az albérletet, viszont a jólszituált (berendezett kertes ház, tuti nyugdíj özvegyivel felturbózva) öreglány szeretője lett. Közben összeszűrte a levet ifjoncunk az öreglány néhány utcabeli, szintén jólszituált özvegy barátnőivel, akiknél alkalmi munkákat végzett némi pénzért.... meg mást is.
Mindenkinek házasságot ígért, szélhámoskodott, ha innen kirúgták, ment oda, már az egész utca a három öregasszonyon röhögött, akik szerelmesek voltak, tömték a pasit pénzzel, kajával, ruhával és persze mind szállást adtak neki.

Kb 5-6 évig ment ez, végül aztán a három öregasszony összeverekedett egy szép szombat délután az utca porában fetrengve és jól feljelentgették egymást. Az utcabeliek remekül szórakoztak.

Az egész büntetőeljárás során nem vették észre magukat, csak arról tudtak beszélni, valójában csak őket szereti a pasi, a másik kettővel csak azért nem szakít mert sajnálja őket.
Kivágott, virágos, combközépig érő ruhában jöttek
a tárgyalásra és az egyiknek pl. rózsíszín masni volt a hajában.
Nagyon sajnáltam őket. :(

Scala 2014.06.10. 01:09:41

@DuBarry: Na ugye, hogy meleg a DiCapro? Amikor szkálácska tolta nektek 3 éven át, csak hüppögtetek.
Johnny Deppről írtakkal annyira egyetértek! :-))) Nagyon tetszett.

Megdöbbentően fiatalok is hódolnak, egy éve, amióta visszatértem rekordok dőlnek. Azért nem kéne, mert öregítene! Hiú vagyok és ostoba, tudom. Sztem nincs megállás, aki vonzó, az 50-ig az marad, ha nem erőlködik és nem hízik el, még hatvanig is.

Scala 2014.06.10. 01:13:30

@DuBarry: Bullock közelről esik szét! Legalábbis a Disney filmben 4 éve látszott, amiben a beosztottjával kamu házasságra lép, a fickó neve nem jut eszembe, Scarlett Johansson levetett férje.
A többi leírt tök jól plasztikázott, egyetértek!

sorskonyves 2014.06.10. 14:02:28

@Scala: Igazad van, Bullock szemei közelről (pl. Gravity-ben igencsak) vakondszerűnek néznek ki.
Egyebként hello itt újra :)

arisztotela 2014.06.10. 15:37:09

@Scala: láttam, abban még elment, volt ez a két rendőrnős, abban vakond volt tényleg, de csak azért, mert a plasztikázott szemet erősen kell sminkelni sajnos, nézzétek meg madonnát smink nélkül, még a varratok is látszanak szinte. Jó sminkkel kurva jó még a Bullock, a már említett elbaszottak sminkkel sem.
Az baj, amikor naturálra próbálják venni (az fiatalos elvileg, persze)

jana-ina 2014.06.10. 21:22:20

@DuBarry: igen...az a gond, hogy akkor fiatalos az ember ha ilyen aqua e sapone féle kinézete van. Tehát a no make up make up. Viszont ez egy kor után nem megy tehát marad az erős smink ami öregít. Azt kell elérni, hoy azt gondolják, hogy "kár, hogy ilyen erős a sminkje" ami ugye blöff. Quid pro quo. Én ezt tolom. Általában bejön. Csak vigyázni kell a bőr felületével, konkrétan a mikro keresztráncokkal, mert azok árulkodnak.

Én nem szeretem a tömeg termékes cégeket mint pl. a L'Oreal (habár nekik van pénzük a kutatásokra, ennek ellenére elég gyengusok) de konkrétan nekik van egy alapozójuk, ami tényleg nem ül bele a pórusokba de mégis fed, asszem most úgy hívják Nutri Gold Foundation. Itthon nem lehet kapni, legalább is nem láttam.

Holle anyó 2014.06.10. 22:07:13

Borzasztó, hogy milyen csípős nyelvetek van. :)))))
Be sem merem írni, hogy elkezdtem szedni a kollagént napi 3X1000mg dózisban és vicc, de elmúltak a pofalemezemről a ráncok.
Mindenki mondja, hogy látszik, hogy a pünkösdi hosszú hétvégén jól kialudtam magam.

;)

Thor vagyok 2014.06.11. 10:42:21

@Holle anyó: van egy ilyen kollagén - MSM gél, a Herbaházban lehet kapni, kenni kell és az se rossz. Kár hogy nem lehet ide fotót feltenni, megmutatnám. Nekem a nazolabiálison kívül még mindig vigyorogni vagy grimaszolni kell ráncokhoz, de az is kevesebb lesz tőle. Néha meglep, de úgy látom, a nálam 20 évvel fiatalabb, ropogós, huszonéves húgomnak több van a szeme körül olyan ami ott van mozdulatlan arcnál is. Meggyőződésem, bárki bármit mond, hogy ez a sminkelésen is múlik. Én szinte soha életemben nem sminkeltem, max alkalomra, ill néha volt egy-egy fél-1 évem amikor rákaptam, ő meg vaskosan sminkel 16 éves kora óta. És ez a sok hálivúdi idősődő híresség - esküszöm egy átlagos nagymamának 90 körül se lesz olyan lepukkant arca, mint nekik 50 körül.

2014.06.11. 11:43:29

@jana-ina: Ezt mondtam mindig, vagy a segg, vagy az arc. Ingyen semmi sincs. Én a no makeupban hiszek egyébként. Azt a pasik is szeretik és nem öregít. Alkalomra spirál és rúzs. Az alapozó a legnagyobb baromság, amit ráncos nő tehet magával.

2014.06.11. 11:46:51

Én ezt ittam (két flakon) és szart se ért. Ráadásul tömény szirup íze volt, geil, utálom az édeset.

Thor vagyok 2014.06.11. 12:07:15

@Guadalupei Szűz: ohat pont ezt mondtam eggyel feljebb :)

Holle anyó 2014.06.11. 20:34:06

@Thor vagyok: Én mindig sminkelek, 16 éves korom óta. Anélkül úgy érzem magam, mintha nem lennék felöltözve.
Nem vagyok ráncos, apám 75 évesen sem volt az, rá ütöttem.
Szarkaláb sincs, inkább a szemem alatt vannak hajszálvékony ráncok, amik most kitöltődtek.
Ezen kívül van egy - az állam sajátos formájából eredő - vízszintesen fekvő "(" alakú ránc az állam és az alsóajkam között. Ez a ránc elég mély sajnos, de ez is majdnem kitelt a kollagéntől.

Holle anyó 2014.06.11. 22:21:25

Pharmekal Collagen 180 db 1000 mg-os kapszula van benne, 4500 ft volt az ára. A lányom rendelte a sport-webshopjából a saját cuccaival együtt, így nekem a szállítás ingyen volt.

Tény, hogy ügyesen kell nyelni, mert hatalmas a kapszula. Azt hittem folyósan nem tudnám letolni.

Vettem csukamájolajat is DB ajánlására kb. hat hete, azóta minden nap megnézem és elhatározom, hogy holnap megkóstolom.... De még nem jött össze. :)))

arisztotela 2014.06.13. 14:01:01

@Guadalupei Szűz: oké, elismerem, ebben van némi szerepe a blognak:)

fleur_de_lys 2014.06.15. 16:18:30

Úgy látszik, a Velvet szerkesztősége most már mindig ide jár ötletekért.... És nem csak a posztokat olvassák, de a kommenteket is átnyálazzák alaposan. :)

velvet.hu/celeb/2014/06/15/a_legjobban_sikerult_plasztikak/

Holle anyó 2014.06.17. 06:33:25

Én már kérnék valami részesedést a Velvettől.

sorskonyves 2014.06.17. 22:49:47

@Holle anyó: süllyedő hajó, kb. maguknak írnak mióta a díványt futtatja az index

mondjuk ha ilyen téma-szarkákat alkalmaznak, meg is érdemlik

Scala 2014.06.21. 11:38:23

@sorskonyves: de amilyen hülyék JLopezt és Jolie-t kihagyták.

Thor vagyok 2014.06.21. 16:06:45

Most talaltam ezt a blogot es kekre rohogom magam rajta, de olyan joool :) pl ez ide kapcsolodik: pinamkivan.blog.hu/2010/06/02/ferfiak_lapja_tarskereso_rovat

macskaszemu 2014.06.24. 17:02:35

most akkor a kollagén meg a sima étkezési zselé nem nagyjából ugyanaz? lelkesen nyeldeklem pár napja a zselét, azért kérdem. egyébként köszönöm a maca gyökér ötletet @DuBarry konkrétan és a szó legszorosabb értelmében megvátltoztatta az életemet, egy hét után cca +20% energia, imádom

Holle anyó 2014.06.24. 20:39:23

Elfogyott az édesgyökér kapszulám, lusta voltam venni.
Nem érzem jól magam nélküle, ezért rendeltem. Meg macát is, mert az is elfogyott.

Ezek nélkül puffadok (és puffogok/duzzogok).
:D

arisztotela 2014.06.24. 22:45:49

@macskaszemu: nem tudom, de szerintem nincs nagy különbség

2014.06.27. 14:07:06

@DuBarry: Érdekelne a véleményed a Demcsák-féle cirkuszról.

Holle anyó 2014.06.27. 21:35:13

@DuBarry: Az öncenzúrás internet kezd bejönni. :(

fleur_de_lys 2014.06.27. 23:53:43

@DuBarry:

Kár, mert szerintem mindenkit érdekelt volna. :(

2014.06.28. 11:49:21

@fleur_de_lys: Semmi olyat nem írt, amit a neten ne lehetne elolvasni.

Holle anyó 2014.06.28. 22:18:47

@Guadalupei Szűz: Még szerencse, hogy "nem járnak egy társaságba".

:)))))

Lilienfeld 2014.07.06. 17:43:29

Háy János: Kozmetikai költemény

A bőrnek már lőttek,
mondta a test
egykedvű őre.
Semmire nem megyünk
a méregdrága
francia kenőccsel.
Közelről szörnyű,
de nem néz ki jól
messziről se.
Hiába utazni
hosszú pihenőre,
nem reagálunk már
se vízre, se hőre.

Hát igen, a bőrnek,
már biztosan lőttek.
Mért hazudna a test
egykedvű őre.
Mi mégis a konyhában,
a hűtőnek dőlve
úgy teszünk, mint aki
először bukkant:
férfira és nőre.

Lehet, h stílusidegen és valszeg az első és utolsó versezet a blogon, de biztos megértitek, hogy _nem bírtam_ kihagyni :)

jana-ina 2014.09.16. 00:46:24

Húúú skacok! Most nézem a Fading Gigolo-t (kábé 1/3-nál vagyok, elég gyengus főleg a feka gyerekek miatt....fasznak kellett belerakni őket) na szóval a Sharon Stone köszönő viszonyban sincs a képeivel... ennyi pénzzel, ennyi lehetőséggel így kinézni! Nem gondoltam volna. Mi van eztel a nővel? Iszik? Vagy meth? Jó, tudom látszik, higy classy, meg ilyenek....de hogy lelakta magát!

jana-ina 2014.09.16. 01:51:43

Javítok....a film kezd jobb formátumot felvenni...Sharonunk még mindig nem hozza a formáját

arisztotela 2014.09.17. 16:13:05

@jana-ina: a no 55 eves. Kurva jol nez ki benne szerintem.
Maga a film remes, en is csak Stone miatt neztem meg. Bocs, Berlinben vok, nincs ekezetem. Torturo a gyasz, ilyen barom otletet, ki akar ilyen benakkal dugni penzert. Egy vicc

jana-ina 2014.09.17. 16:51:15

Szerintem nagyon lög az arcán minden....genetika. Classy mint mindíg nem kérdéses. Szerencsétlen Torturo-val mindig a balfaszokat játszatták, most csinált magának egy filmet, ahol sexy-nek kéne lennie. Szerintem a Vanessa viszont meseszép volt és annyira meggyőző. Én ís elvenném feleségül. Azonnal. Még nőként is jó lenne egy ilyen feleség esküszöm....

arisztotela 2014.09.20. 01:45:39

@jana-ina: na Vanessától pont irtózom, nőkön nem fogunk összeveszni, jana:)

2014.09.20. 15:30:14

@DuBarry: Nekem se jön be. Demcsák Zsuzsa "kalandja"?

arisztotela 2014.09.22. 12:33:16

@jana-ina: volt kaland, most faszi mással él, kivan, hogy feltúrták

2014.09.22. 13:15:55

@DuBarry: Azert eleg ketsegbeesettnek kell lenni, hogy Lukaccsal lefekudjon az ember.

mici˙ 2014.09.28. 18:43:58

@DuBarry: Szerinted Clooney miért parádézza végig egész Velencét az esküvőjével? Vajon a nőci vágyott királylányos nagy felhajtásra vagy hollywood most famous bachelorja akart nagyot villantani?

sorskonyves 2014.09.28. 18:58:45

@mici˙: politikai karrierhez egy kis limelight esetleg? Nagyon vékony a csaj.

arisztotela 2014.09.28. 20:39:51

Fogalmam sincs:))).
Szerintem inkább gyereket akar, ne haljon ki a neve (Hugh Grant is ötven fölött csinált gyereket), és ha már, akkor megadta a módját, de fura a pasi, meleg vagy aszex, nem tudom, de nem száz.

mici˙ 2014.09.28. 21:38:21

@DuBarry: nekem mindig is aszexuálisnak tűnt. szóval neked sincs teóriád, fura. :) teljesen érthetetlen nekem ez a világraszóló lakodalom.

@sorskonyves: nagyon vékony, nekem ez már inkább sovány. akár igazad is lehet, meglátjuk :)

2014.09.29. 00:38:29

@DuBarry: Eddig kemenyen ellenallt, most meg par honap utan elvesz egy bulvar szamara tok ismeretlen not. Es Brad Pittek sem voltak ott az eskuvon, Julia Roberts sem, pedig ezek mind nagy cimbik. Valami nem kerek ebben az egeszben.

2014.09.29. 00:39:02

@sorskonyves: En is a politikara szavazok.

sorskonyves 2014.09.30. 17:17:53

@Guadalupei Szűz: számomra a hölgy meggyőző, ha nem is celeb, van agya, papírja, melója, ez üdítő lehet a pincérnők után. A melegséget, az intimitást hiányolom, most láttam az esküvői képeiket a DM-en, nem érzékelem az átütő boldogságot, persze megtévesztő lehet ez így. De a nő hízzon, betegesen néz ki.

2014.09.30. 18:08:16

@sorskonyves: Ja, nem kell, hogy celeb legyen, csak Clooney reszerol furcsa, hiszen eddig nem igazan jelent meg ilyen kaliberu novel. Egyebkent nekem is nagyon hazugnak tunik az egesz kapcsolat. Bajvigyor, smuzolas, semmi erzelem.

mici˙ 2014.10.06. 16:44:09

@Guadalupei Szűz: de jól értesült ott minden kommentelő :))

www.origo.hu/kultura/20141004-a-diktatura-a-csaladban-kezdodik.html
ezt olvasta már valaki? a cikk alapján érdekes lehet

arisztotela 2014.10.06. 17:16:58

@mici˙: Nem, de a nőt ismerem kicsit:).
Nagyon nyomul

sorskonyves 2014.10.06. 18:34:36

@DuBarry: teljesen off. DB: passzív-agresszív, sajnáltatom magam-hazudozok-maipulálok-de link vagyok és a munka legkönnyebb végét fogom meg, azt sem végzem el-kolléga esetére van jótanácsod?

mici˙ 2014.10.06. 19:00:05

@DuBarry: hát végül is ez egy fonots téma, szóval nem árt a nyomulás. bennem csak az merült fel, hogy vajon a saját nyomorát írta ki, vagy a széles közönségnek fontos szocializációs problémákról ír

arisztotela 2014.10.06. 20:21:03

@sorskonyves: nincs, a manipuláció csak beszív, főleg, ha szembesíteni próbálod azzal, hogy átlátsz rajta. Bocs

mici˙ 2014.10.06. 21:07:59

@DuBarry: ja, rosszul fogalmaztam. az a cikkből is kiderült, hogy a saját életéről ír, csak ezt lehet túl személyesre venni, ahol az egyén tragédiáján szörnyülködik az olvasó. vagy lehet általánosabb jelenségekre rámutatni ezen keresztül.
node, akkor majd amikor otthon leszek bemegyek belenézek egy könyvesboltban

mici˙ 2014.10.06. 21:19:39

@sorskonyves: ez szinte mindenhol ilyen, vannak élősködők és vannak balekok. szerintem akkor csak tudsz kitörni, ha a balekséget ambiciózusságnak tudod eladni a főnököd felé.

azért talán próbáljátok meg egy excelben vezetni, hogy ki min dolgozik, milyen határidői vannak, egy-egy munkája kb. mennyi időt vesz igénybe. és ha áttolja rád a munkáját, akkor azt a táblázatban is jelöld sajátodként.

arisztotela 2014.10.06. 21:27:23

@mici˙: igazából ő egy nagy, erős, életes nő, nem tűnik reálisnak, hogy bántalmazták.

mici˙ 2014.10.06. 23:09:38

@DuBarry: az viszont nagyon ocsmány, ha egy kamusztroival meglovagolja, hogy végre kezd nem tabutéma lenni a családon belüli erőszak

2014.10.07. 09:04:08

@mici˙: A Péterfy klán tagja. Ahhoz képest, hogy kb. 45, kinéz vagy 60-nak.

sorskonyves 2014.10.07. 09:27:02

@mici˙: köszi, nem az én kollégám, hála az égnek. a csaláfon belüli erőszakról jutott eszembe, ugyanis előadta, hogy menekülnie kell otthonról a gyerekekkel. csak 1 nap múlva már az új lakásban üdvözölte az állítólagos bántalmazót. rengeteget hazudik az illető, kis és nagy dolgokban is. a melo vezetése nem megoldható, mert olyan munkaköre van, aminek nincs is leírása. a bántalmazással benyavalyogta magát, nem csinál semmit, és akik esdig megpróbálták a puhapöcs főnök figyelmét felhívni arra, hogy konkrétan nem csinál semmit, mind rosszul jártak. a főnök most nagyon férfinak érzi magát, hiszen megmentett egy szegény bántalmazott nőt, akit egyébiránt szívesen megdugna. a manipulátor hölgyemény meg már mindenki ellen beoltotta ezt a megmentőt, mindenki őt támadja, mindenki rá irigy, mindenki azert utalja,mjert gyerekei vannak. akiket a legmocskosabban hasznal, becipeli őket a munkahelyre, odaküldi őket a főnökbácsihoz, hogy játszanak vele, csapatepítésre magával rángatja őket és bár napi 1,5 doboz cigit szív és hetente vesz uj cipőt, azzal haknizik, hogy nincs mit ennie. közben kapja a fizetésemeléseket és ezzel párhuzamosan egyre kevesebbet dolgozik. a főnök meg ha lebukik, félrenéz. na ennyi, csak érdekes ez, mert a főnök nem egy buta valaki, most mégis az orránál meg a farkánál fogva vezeti egy no, aki semmilyen nyelven nem beszel, nincsen vegzettsege es relevans szakmai tapasztalata sem.

sorskonyves 2014.10.07. 10:21:09

@DuBarry: köszi, én is erre jutottam végül.

mici˙ 2014.10.11. 15:13:28

@DuBarry: tudsz valamit/van véleményed az Omorovicza kozmetikumokról? Tegnap hallottam először róla egy német nőcitől, azt mondja egy magyar arisztokrata család csinálja, és most ez a legmenőbb márka NEw Yorkban.

arisztotela 2014.10.16. 11:54:49

@mici˙: sosem próbáltam, de nagy a hype, tudom

mici˙ 2014.10.19. 19:13:25

@DuBarry: no, mindegy. valószínűleg én sem fogom kipróbálni. de érdekes, hogy a semmiből sikerült egy ekkora hype-ot keríteni köré. és nem a magyarországon világhíres kategóriában

arisztotela 2014.10.20. 14:00:02

@mici˙: nem új, pár éves sztori ez

mici˙ 2014.10.20. 23:09:27

@DuBarry: múlt pénteken hallottam róla először, de ez engem minősít :)
süti beállítások módosítása