Rob the Cradle

 2014.06.04. 12:07

A cím azt jelenti, hogy kirabolni a bölcsőt, pontosabban kiüríteni a bölcsőt. Arra a jelenségre használják, amikor egy idős nő együtt van egy fiatal férfival. Akár csak szexuális együttlét, akár kapcsolat céljából. Nagyon régi jelenség, és nagyon régen ellenzi a társadalom. Azért, mert ebből a nemi aktusból (vagy folyamatból nem lesz gyerek, üres lesz a bölcső). Mivel az idős nő már nem tud vagy akar szülni (ez már úgy 40 fölött számít, amikor még esetleg szülőképes, de nem arról szól a viszony, nem családalapítás a célja). A társadalom érdeke az utódnemzés elősegítése, és ezért valószínűleg jól teszi, ha tabuként kezeli ezeket a kapcsolatokat.

De attól még léteznek. vagy csak benn a szekrényben, vagy nyíltan. ma sokan élnek 10-20 évvel fiatalabb férfival, ill. idősebb nővel. És nem arról van szó, hogy kötelezővé kéne ezeket tenni! De vannak!

Szerintem annak, hogy mégiscsak egyre gyakoribbak ezek a kapcsolatok, több oka van. Egyrészt a nők vagyonosodnak, nem szorulnak rá a patriarchális családmodellre. Egyre több a csonka család, amiből enyhén gerontós fiúgyerekek származnak. És sok a praktikus fiatalember, aki nem akar családot, mert nincs rá energiája vagy pénze, ezért nem tud olyan fiatal nőt lekötni, aki viszont akar. És annál, hogy valami nagyon gyenge eresztés fiatal nővel beérje, jobbnak látja idősebbel kezdeni. Sokkal több férfi kedveli az idősebb nőket, mint aki be meri vallani.

A narráció még ma is az kell, hogy legyen: nagyon odavan értem a kiscsaj, a nő 30-35-40-45 fölött nem nő, mert ezt várja el a férfitársaság körülötte. Belekezd esetleg korosztályos vagy fiatalabb nővel való kapcsolatba, de a végén egy idősebbel köt ki, az az otthonos érzés, vagy anyakomplexus vagy más faktor miatt. Ez pont olyan, mint, amikor valaki egyszerűen undorodik az idősebb nőktől, mert a fiatalokat szereti, hiába látja be, hogy ez jut neki, szenvedni fog, és mindig másra vágyik.

A férfiaknak alapvetően nagyobb szükségük van a szexre, mint a nőknek. Sokkal több a szexet nem kívánó nő, mint férfi. Ezért hiába van több nő bizonyos kor fölött, a női nemiszervre nagyobb az igény, mint a férfire. Ezt sajnos senki nem tudatosítja a mai fiatalokban, sem a nőkben, sem a férfiakban, így a társadalom teljesen mást sugall. Ami nem jó, mert kognitív disszonancia jön létre: egészséges férfi vagyok, mégsem tudom, mit kezdjek a vágyammal, pedig járna, mert mindenki ezt mondja. Ez a férfinak rosszabb, mint a nőnek, aki tudja, hogy hányan akarnak tőle valamit, de kussol, mert nem ezt tartják az emberek realitásnak, vagy devalválja magában az őt megkörnyékezőket: nem akar senki tőlem semmit, mert a Zoli, a hentes, a szomszéd Lacika meg a Pisti nem számít.

Az idősebb nő és a fiatal férfi szexuálisan sajnos jobban passzol. ha egy idősebb nő szereti a szexet, akkor egy korabeli férfi általában nem tudja és akarja kielégíteni, már nem igényli annyira, erősebb inger kéne neki (fiatal nő), a fiatal férfinak viszont a hatalmas szexigénye miatt tökéletesen megfelel egy nem annyira tökéletes test. Na ez az, amit soha senki nem mer kimondani, mert még mindig patriarchátus van: minden 70 éves férfinek 25 éves nő jár. Ami szexuálisan a nő szempontjából a teljes zsákutca, de a női szexualitás, mint vezérlő motívum még nagyon sokáig lesz elfojtva.

Az egész probléma legborzalmasabb lecsapódása, ami manapság Ázsiában megy: férfiak erőszakolnak fiatal lányokat és ölnek meg. Ez azért van, mert nincsenek nők, elabortálják, csecsemőként megölik a lánygyerekeket, mert nem telik a családnak hozományra. ugyanez van Kínában, ott is rengeteg a szexéhes fiatal férfi a jóval kevesebb nő mellett, ebből még lehet, hogy nagyon nagy problémák lesznek. Így végképp nem tudják a hagyományos, patriarchális elveket követni, ezért az agresszió kerül előtérbe. Európában, Amerikában persze más a helyzet, de itt meg egyre inkább a nőuralom felé tartunk, ezért egyre agresszívebbek a nőellenes hangok. Az itteni nőuralomnak az az oka, hogy jelenleg a férfias értékeknek: innováció, testi erő, nincs igazi kereslete. A technika már előrébb jár, mint amit az emberiség fel tud dolgozni, nyugodtan lassulhat, a testi erőt meg mindennel lehet már pótolni, jelenleg háború sincsen, ami a férfiak igaz terepe. A férfiaknak meg kell találniuk a helyüket az új társadalomban. És ez nem a nők agressziója miatt van, mint sokan hangoztatják. Olyan ez, mint a bevándorlók: dolgoztatták őket, ettől ellepték a nyugati világot. A nőket elkezdték a világháború után kiengedni a munkaerőpiacra, és onnantól nincs megállás.  

Szaporodási szempontból sem állnak jól a férfiak: ahhoz, hogy 10 nő teherbe essen, bőven elég egy alfahím, de mi lesz a többivel?

A férfiak nagy része nem alfahím. Nyilván minden kigyúrt testű, egyetemi diplomás, évi 20 millió fölött kereső férfi azzal van, akivel akar, és váltogathatja őket.  De ez nagyon alacsony hányad. A többi meg úgy boldogul, ahogy tud, de azok, akik nem hajlandóak elfogadni bétahím és az alatti helyzetüket a táplálékláncban, agresszióval fognak erre reagálni: nekem ez meg ez jár, nem kapom meg, ezért a nők (főleg az idősebbek) a hibásak. Rájuk projektálja a saját nyomorát. Inkább dögöljenek meg, minthogy a látványukkal arra emlékeztetnek, hogy nem tudok ágyba vinni minden héten egy új huszonéves bombázót. 

Viszont sok bétahím elismeri, hogy ő esetleg szereti az idősebb nőt, vagy nem annyira, de megelégszik vele, sőt hálás, hogy bizonyos (főleg szexuális igényeit) kielégíti.

Mert meggyőződésem, hogy a férfiak egy része csak szexre haj, és azért megy bele hosszú kapcsolatokban, mert úgy biztosítottabbnak látja a megfelelő adagot, amit egyéjszakás ügyekkel egyszerűen nem tudnának összehozni. 

Ja, és nincs fiatalabb pasim, nem is vágyom rá, csak idegesít a hazugság, hogy ilyen ne létezne.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr766270280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zangara 2014.06.04. 13:42:00

Szia Dubarry, mar regota szeretnelek megismerni.. 40 feletti nagyon csinos 3 gyerekes anyuka vagyok es jelenleg Azsiaban elek immar 12 eve...gratula a cikkeidhez...a mostani ugy igaz ahogyan leritad.!!!!..tetszik vagy nem tetszik barkinek is...elnezest az ekezetet nem kapcsoltam be...legy jo:o)))

arisztotela 2014.06.04. 13:47:08

@Zangara: Köszi:).

Hol Ázsiában? Nagyon szeretem Ázsiát:).

Zangara 2014.06.04. 13:49:36

@DuBarry:
Hong Kong elotte Singapore 5 evig..mar egyszer adtam mail cimet mert annyira birom amiket irsz, hogy Bp-en szerettem volna Veled talizni...valahogy igy ismeretlenul is rettenetesen szimpi vagy...

arisztotela 2014.06.04. 13:51:45

@Zangara: igen emlékszem:). Mondjuk nem talizom:))).

mici˙ 2014.06.04. 13:58:28

WOW, megint bedobtál egy sziklát a pocsolyába! Mindjárt idesereglik mindenki alfától omegáig tajtékozni.

arisztotela 2014.06.04. 14:03:05

@mici˙: á, ha nem index címlap, nem látják, ha meg az lesz, leveszem, hiányzik a fenének:).

elcsé 2014.06.04. 14:09:41

Elgondolkodtató, amit írtál. Én nem tudnék hosszú távon elképzelni magam mellet egy sokkal fiatalabb srácot. (42 vagyok) Szerencsére nem is kell, van egy +4 éves társam. Szerintem sokat számít,hogy ugyanabban a korszakban nőttünk fel, ugyanazokat a zenéket hallgattuk, a családunk közt sincs óriási anyagi különbség, mert akkor ez nem volt jellemző, mindenki becsülettel dolgozott, nagyjából ugyanannyiért és abból ugyanazt az életszínvonalat tudta biztosítani. Ma már azért ez is nagyon megváltozott. Egymás családjába is egyszerű volt beilleszkedni. Az nagyon ciki vagy furcsa lenne, ha egy huszonéves újgazdag csávóka esküdözne égre-földre, hogy én vagyok a nagy Ő és neki más nem kell... érdekes lenne a szülei reakciója is...

Hosszú távon egy ilyen kapcsolat akkor lehet szerencsés, ha a látszat csal: a negyvenes nő 30-35-nek néz ki, a huszonéves srác meg idősebbnek a koránál. Mert persze ahhoz senkinek semmi köze, hogy ki kivel él vagy bújik ágyba, de a látszat... a magyarok amúgy is jobban szeretnek a más dolgával foglalkozni :D

Ha csak szexre kell valakinek egy fiatalabb fiú, az oké, ennyi jár. Én is szívesebben választanék szingliként egy aktív jó testű huszonévest, mint egy 50 körüli trottyot, aki esetleg 10 percig ha tud teljesíteni :D

arisztotela 2014.06.04. 14:14:06

@elcsé: nem azt mondtam, hogy csak ilyen kapcsolat van, vagy hogy ez az ideális:))). Hanem hogy létezik, és nem söpörjük a szőnyeg alá. Az nagyon jó, ha van egy egyidős társad, akivel boldog vagy, isten ments egy huszonévesre lecserélni:).
Egyébként a mínusz 20-as kapcsolat az valszeg már nem annyira gyakori, inkább mínusz tíz.
A látszat meg mindegy kéne legyen, ha elfogadnák az emberek, hogy ilyen létezik.
De azt látom, hogy most már a patriarchális modellt is kezdik elítélni (férfi 20 évvel idősebb, röhejes, csak a pénzére mennek), ami 30 éve tök normális volt. Pedig ez sem jó, mert ilyen is létezik.

mici˙ 2014.06.04. 14:32:30

A volt főnököm 49 évesen szült a 14 évvel fiatalabb új férjétől. Gondolhatjátok, hogy milyen pusmogás ment a háta mögött, de a nőt ez látszólag a legkevésbé sem érdekelte. Szerintem tényleg nem izgatta, amúgy. Én nem is a fiatal pasin csodálkoztam, hanem fura volt ennyi idősen egy újszülöttel elképzelni, de aztán itt helyre tettetek :)))
Szóval nem is mindig a fiatal nők gyerekvágya miatt választhat valaki idősebb nőt. Persze sokszor tuti ez is benne van, de egy idősebb nő nem nyavalyog annyit, nem olyan bizonytalan mint egy egyidős.

arisztotela 2014.06.04. 14:34:31

@mici˙: hogy a fenébe esett teherbe?????
A későn szülés szerintem egész más téma. Bár azon is lehetne rágcsálni:))).
Nekem is szült egy kolléganőm 44 évesen egy 25 évesnek:))). Mi nem pusmogtunk, mondtuk, hogy hülye vagy:). De egyelőre nem lett rossz vége.

elcsé 2014.06.04. 14:35:00

@DuBarry: Persze, hogy tudom, hogy nem ez az ideális, azt meg, hogy létezik, két kollégám közt is láttam. Kb. 25 volt a korkülönbség. Tőlem a srác csak 10 évvel volt fiatalabb, mégis soknak tűnt volna, nagy merészség volt bevállani a nőnek.

Nem is cserélném le senkire az embert :D Csak belegondoltam, hogy ha ő nem lenne, akkor is hasonló korút keresnék és nehezen fogadnám el egy sokkal fiatalabb közeledését. Igaz, hogy jobb alternatíva lenne, mint egy középkorú elvált, kiégett stresszes pasi. Ha meg nem is elvált, hanem családos, attól az ég óvjon. :D

Az idősebb pasis kapcsolatokat szerintem inkább irigységből ítélik el, mert ha valóban a pénz miatt jött össze vele a csaj, akkor mázlista, nem kell dolgozni, mégis jól él, míg más gürizhet orrvérzésig. Erre is volt példa nálunk (jó sokan dolgozunk itt), vezető beosztású elvált pasi közel az 50-hez és frissdiplomás tündérke jöttek össze. Tündérkének előtte már volt korabeli vőlegénye... akkor biztos szerelemből választotta a pasit :D (Látod, csúnya vagyok, én is megszólom őket. De aztán már rég nem dolgoznak itt, nem tudom, hogy a közös gyereken kívül összetartja-e őket még valami. Ha igen, akkor gratula.) A családban is van hasonló, de a rokonom egy jó kiállású fiatalos férfi, és már hosszú évek óta boldogok együtt. Persze akit szeretünk, azt könnyebb elfogadni.

arisztotela 2014.06.04. 14:35:53

@mici˙: szerintem alapvetően az egyszülős családok miatt sok az, aki az idősebbekhez vonzódik, a kisebb százalék, aki olyan, hogy menekül a család felelősége elől, de az nem fog egy öregebbet felcsinálni:))).

mici˙ 2014.06.04. 14:43:08

@DuBarry: hát ilyesmit nem beszélt meg velem :D
a pusmogásban gondolom az is szerepet játszott,h másik osztályról kaptuk

arisztotela 2014.06.04. 15:18:10

@elcsé: hát nem tudom, amikor mindenki Vajnát meg Timit fikázza, nem hiszem, hogy a nők pl. irigyelnék Timit. Férfiak meg ilyenekben nemigen nyilatkoznak meg (őket nyilván a fordított felállás irritálja)

sorskonyves 2014.06.04. 16:21:25

@DuBarry: épp a napokban néztem meg Vajna T. facebook adatlapját (volt valami cikk hogy eltűnt vagy ilyesmi) - több ismerősöm is lájkolta őt, 5 v 6 nő. Szerintem van, aki számára követendő példa és azok is sokan vannak, akik a rengeteg meló és a pénztelenség miatt eljutottak odáig, h ez a kis liba csinálja jól. De azt hiszem azért az öklendezők vannak többségben.

arisztotela 2014.06.04. 16:41:29

@sorskonyves: jó, ez extrém, mert vajna extrém pénzes. Voltaképpen Rupert Murdochoz én is hozzá mennék, de legalább tudnám, hogy nem a szexre hajtok:))).

És igen, sok szegény csajnak ez hatalmas lehetőség, van hogy nincs is más, de ők sem irigyek, talán inkább követni akarják kicsiben.

Lilienfeld 2014.06.04. 20:13:15

Két vonatkozó film:
Harold és Maude (1971)
Anya és a szerelem (2003)
Mindeközben a társadalmi megítélés alig moccan...

Holle anyó 2014.06.04. 20:39:09

@DuBarry: Soros Gyuri bácsit úgy megverte az excsaja a bíróságon, hogy kiesett a hallója szegénynek.

A társadalom postban említettreakciója ma már idejét múlt marhaság. Hétmilliárd ember él a Földön, nagyon belefér, ha néhány bölcső üresen marad.

Az én kis hamvas szeretőmnek meghalt az édesanyja, olyan pici volt még, hogy nem is emlékszik rá. De állítása szerint nem ezért szereti az idős nőket, hanem azért, mert: ápoltak, van stílusuk és izlésük, nem viselkednek közönségesen, puha a testük, de mégsem soványak és gyakorlottan, bevállalósan, lazán szeretkeznek.

Szerinte a fiatal csajok vagy soványak, vagy kövérek, vagy pacsuli, vagy hónaljszag, előnytelen ruhát hordanak, durván sminkelnek és nagyon közönségesen viselkednek, csúnyán beszélnek.

carbissian 2014.06.04. 22:01:30

Holle anyo hamvas szeretojenek igaza van. A baratnom 42 eves es a sok korombeli 28 30 eves nok utan igazan jo volt osszejonni egy igazi erett novel aki tudja mit akar,nem hisztizik,van velemenye a dolgokrol,es erdemes odafigyelni arra amit mond, nem csak pentek-szombat este apolt,es a szex nem csak egy nyar esti szello vele,hanem egy igazi tornado foldrengessel egybekotve.

Thor vagyok 2014.06.04. 23:36:03

OK DB, meggyőztél :) a végére nem kellett volna az a mentegetőzés, úgy tűnik belőle, mintha azért te is cikinek tartanád, ha lenne.

Az új rekordom basszus 21! A ház alsó szintjén lévő kávézóban feltűnt, hogy igen jó a customer service, de hát ketten csinálják és a lány is nagyon szívélyes. Ám a kis angyalarcú fiú még szívélyesebb, és amikor a szépséges, nálamnál 20 évvel fiatalabb húgommal voltam ott, vele is szívélyes volt, de nem épp annyira. A barátnőmmel sem, és ha mégis, rám ragyog beszéd közben. Velem el szeretne menni futni is, megemlíti, hogy az ő korosztálya olyan komolytalan és felületes, én nem találom úgy? A múltkor mentem volna valahova de nem jött be mobilon a menetrend, kikereste ő, ja tényleg, oda még mindig nem jár vonat, három éve sem, emlékszem, hogy már nyolcadikban is fel voltak szedve a sínek. Kérdem tőle, három éve voltál nyolcadikos? erre elmereng, majd emlékei mélységeiből előbogarássza, nem, már hét éve is annak :) Nem tudom, mi lehet, biztos belehempereghettem valami feromonszagúba, majd kimosom a kabátom vagy valami.

Thor vagyok 2014.06.04. 23:42:32

@carbissian: Érzékeljük ám, hogy ez itt egy érdembeni hozzászólás, csak nem akarjuk belédfojtani :) Folytasd csak folytasd.
Amúgy az egyik barátnőm 41 évesen ment hozzá a 26 éves pasijához és 42 évesen szült, ennek olyan 4-5 éve és még jól vannak. Mindenki így fogalmaz "_még_ jól vannak". De ó jaj mi lesz, ha ő már ötvenes lesz, a pasi meg még mindig csak egy pezsgő harmincas?
(az én megfejtésem: nehogy már a borítékolható - bár egyáltalán nem bizonyos - rossz vég miatt lemondjon az ember 10-15 boldog évről! bármi lesz, ez már az övé.)

arisztotela 2014.06.05. 00:55:03

@Thor vagyok: a faszér fikázol folyton:).
Most más a tervem tényleg:). Been there, done that:).
és nem éltetem ezeket a kapcsolatokat, nm akartalak meggyőzni, nem erről szól a poszt, csak az álszentség ellen:).

Dalevi04 2014.06.05. 02:57:33

Kedves Író!

Hát szerintem, meg alap esetben a természet oldaláról nézve, meg azért dugunk mert tovább akarjuk adni az életet. Aki későn szül az a születendő gyermeknek a hátára tesz nagy keresztet. A nagy korkülönbség meg szerintem, ha nincs ló, jó a szamár is dolog, és amikor az idősebbet otthagyják, akkor meg megy a sírás rívás az idősebb részéről! Ennyi, a többi meg a szememben hazugság!

Holle anyó 2014.06.05. 08:33:09

El vagyok én tévedve..... Egészen mostanáig azt hittem, hogy mi, európai kultúremberek, azért dugunk, mert kellemes, és sokezernyi dugásunk eredményeként szülünk - alapos megfontolás után - 2-3 gyereket.

Bár az is igaz, hogy én a magam részéről rendszertanilag homo sapiens sapiens vagyok.

Holle anyó 2014.06.05. 08:41:45

@Thor vagyok: Nem kell kimosni a kabátodat. Ma a férfiak két csoportra oszthatók. Van, amelyik az agyát és az érzékszerveit a farkában hordja, puszta baszógép és ehhez azért használ nőt, hogy ne szennyezze be a kezét.
A másik típus, amelyiknek van szexuális kultúrája és szépérzéke, no meg igénye egy művelt társra. (Ezeknek nem kurva kell, hanem gésa, hogy érzékeltessem a különbséget.)
Nekik valóban élmény a kapcsolat egy idősebb nővel. Ráadásul ezek a pasik meg is tudják szerezni maguknak az idősebb nőt. Mert egy idősebb nő nem baszógépre, hanem férfire vágyik. :))))

Thor vagyok 2014.06.05. 09:02:46

@DuBarry: Hol fikázlak már? :) állandóan értékelem az élet valós, nem-mainstream kérdéseiben végzett kutatásaidat. Tényleg. Komolyan. Te szoktál engem :) ill. néha úgy érzem, aztán lebeszélem magam. A "meggyőztél" meg a humor kategóriába esett, de olyan rossz vicceket megmagyarázni.

Thor vagyok 2014.06.05. 09:05:53

@Holle anyó: esetleg azért, mert az érzelmek elég komoly kifejező-megélő módozata. Amúgy annyira bírom, amikor állandóan a természetre, a genetikára meg arra hivatkoznak, hogy tulképp csak fejlett majomszabásúak vagyunk. Leginkább olyanok teszik ezt, akik azért emelkedett és kiművelt főknek tartják magukat. (Persze a többieket nem, mert belőlük csak egy van, de a többiek sokan vannak :))

carbissian 2014.06.05. 09:10:12

@Thor vagyok: Koszi! :) Igen mi is beszelgettunk errol. Amikor o lesz otven en leszek 38 es bizony elkepzelheto hogy kihul az egesz. Sokan ezert nem mennek bele az ilyen kapcsolatba,vagy eleve nem hosszu tavra terveznek.Nem hiszem hogy az ilyen kapcsolatok karosak a tarsadalomra vagy a gazdasagra vagy akarmire csak azert mert ures a bolcso,hiszen az egesz bolygo tulnepesedett. Egyszeruen egy idosebb es egy fiatalabb ember jol erzi magat egymas tarsasagaban, megtalaljak a kozos hangot , meg a kemia is mukodik!

Barbaarb 2014.06.05. 10:06:36

Valóban fölösleges a kor szerint megítélni kapcsolatokat, de az okokat szerintem nem teljesen jól látod.
A férfiak libidója nagyon gyorsan csúcsra ér és a kor növekedésével fokozatosan csökken, ellenben a nőknél 40-45 éves korig fokozatosan nő és után csökken. Ebből adódik, hogy a nők 35-45 között kívánják a legjobban a szexet, az ilyen korú férfiak meg bár elég aktívak még, nem mérhetőek már a guruló krumplit is meghágó huszonévesekhez. A huszonéves férfiaknak pedig sokkal nagyobb a szexuális igényük, mint amit korukbeliekkel ki tudnának elégíteni.
Ezzel én most persze csak a szexről beszélek, ha hosszútávú kapcsolatról van szó, ott mások a tényezők.

2014.06.05. 11:27:55

Az idősebb pasi-fiatal (pénzéhes) csaj felállás nem lehet tartós, mert a pénzről szól. Megszedi magát a kiscsaj, de családot akar, a pasi nem igazán akar gyereket, szóval amikor kiürül a kassza, a csaj lelép (vagy küldik). Az idősebb nő-fiatal (szexéhes) pasi felállás meglepően tartósabb, mert az emberre fókuszál. Szex, beszélgetés, közös programok: erről szól. Nem terveznek, nem akarnak családot, az esélytelenek nyugalmával mennek bele. És így jól is működik. Hogy mégis végetér? Manapság melyik kapcsolat nem ér véget? Az egykorúak kapcsolata sem garancia semmire. Tegye fel a kezét, aki tud olyan kapcsolatot/házasságot mutatni, ami évtizedek óta tart és jól működik (szeretik, kívánják egymást, nem dugnak félre, és van gyerek is). Mert a gyerek sok házasságot tönkrever.

arisztotela 2014.06.05. 11:30:26

@Thor vagyok: ezek nem kutatások:))). Csak nézek a szememmel:)

arisztotela 2014.06.05. 11:35:05

@Holle anyó: a társadalom reakciója mindenben érdekes. Sokat gondolkozom, mert ez ugye a liberalizmus és a konzervatív gondolkozás összecsapása. A liberalizmus veszélyes terep, mert eltűnnek a keretek, a szabályok, a konzervatív gondolkozásnak meg az az egyetlen apró hibája, hogy még az egyén, a saját életében sem tudja betartani a szabályokat, ez állandó frusztráltsághoz vezet (a házasság szentsége: ötven százalékos a válási arány, és a házasságok 70 százalékában van egy hűtlen fél, miről beszélünk?). Még nem találtam meg a megoldást. Engem például Conchita Wurst sem zavar picit sem, megsímogatnám a szép fényes szakállát, de mivel empatikus és liberális vagyok, elfogadom a rinyálásokat is, van, akinek nem fér bele a szakállas nő. Ez a liberalizmus borzalma: kénytelen elfogadtatni veled a veled ellentétes nézeteket is, mert hol a határ? És az életben nincs idő minden egyes helyzetet újraértékelni.

arisztotela 2014.06.05. 11:36:41

@Thor vagyok: ja, a rhesus majmok is poligámok (persze csak a hímek:). Én mindet felküldeném a fára napi 1 banánnal, élvezze a majoméletet:).

arisztotela 2014.06.05. 11:37:36

@Holle anyó: azért a fiatal nők sem ilyenek:)))).
csak intellektualizálja a társadalomtól eltérő vonzalmát:).

arisztotela 2014.06.05. 11:38:13

@Barbaarb: hát én ezt, amit most leírtál pont így leírtam a posztba, nem nagyon értem, mivel vitatkozol.

arisztotela 2014.06.05. 11:41:40

@Guadalupei Szűz: minden kapcsolat véget ér ez igaz:). Az idősebb pasis is működhet, sok példát látok, de csak ha a csaj gerontós, ilyen a vonzalma. Anyagi alapon nem, vagy lecserélik a nőt még fiatalabbra (trófea feleség), vagy az sokall be, félrelép vagy lelép.

Thor vagyok 2014.06.05. 11:43:07

@DuBarry: a banán kreatív módokon való felhasználására vonatkozó tippek nélkül :)

arisztotela 2014.06.05. 11:45:42

@Thor vagyok: már megint valahol fenn van az indexen, jajj, ebből baj lesz.

arisztotela 2014.06.05. 11:57:40

@Dalevi04: nem tudom, tudsz-e figyelmesen olvasni. Azt írtam, hogy a nagy korkülönbségű kapcsolatok jó része a nincs ló, jó a szamár is elven alapszik. Úgyhogy most nagyon bölcset mondtál, ezen kívül a gyerektelen kapcsolatokról szól a poszt. A negyven fölött szülés megint más téma, azt is lehet fikázni, bár az általad biztosan istenített múltban a nők menopauzáig szültek, tehát sokkal több volt a 40-47-ig szült gyerekek aránya mint most. Tény, hogy volt 10 testvérük, tehát valaki felnevelte. De nem igazán jellemző ma a későn szülés annyira, mint egykor, ugyanis a nők 2 gyereket szülnek, nem 20-at és azt a kettőt jobban előre tudják gondolni. Persze a hírekben vannak extremitások, de nem az a valóság.
és kérlek, sorold fel a hazgságokat, természetesen értelmes érvekkel alátámasztva, mert ez a vagdalkozó stílus nevetséges. Ha nem értek vele, akkor menj az anyádba megoldás csak nagyon alacsony vitakultúrájú emberekre jellemző.

LDIK 2014.06.05. 12:00:09

@Barbaarb: Köztünk 5 év van. Én 39 vagyok (FF). Én még naponta többször is kívánnám, ő már nem. 10 éve egészen másként volt. Még az esküvő torta elfogyasztása előtt. :D

arisztotela 2014.06.05. 12:14:04

@LDIK: az nem nagy korkülönbségű kapcsolat:)

LDIK 2014.06.05. 12:53:44

@DuBarry: Valóban. Leginkább erre reagáltam: "Ebből adódik, hogy a nők 35-45 között kívánják a legjobban a szexet, az ilyen korú férfiak meg bár elég aktívak még, nem mérhetőek már a guruló krumplit is meghágó huszonévesekhez."

Ami nem igaz. :)

nemszólokmégegyszer 2014.06.05. 14:28:57

@DuBarry: Összevissza írsz ökörségeket te önjelölt szexuálpszichológus. Ha meg hozzámennél ruppertbácsihoz, akkor tényleg csak egy ócska kurva vagy, aki a pénzre hajt. Persze, ha van sofőr, kertész, inas stb., akkor más a helyzet ugye. Te nagyokos. kár volt a billentyűzete koptatni. Persze, ha fizetnek, miért ne. Ld. fent.

arisztotela 2014.06.05. 14:35:34

@nemszólokmégegyszer: valami érved is van, vagy csak vagdalkozni tudsz?

arisztotela 2014.06.05. 14:59:11

amikor valakinek nincsenek érvei a következőket tudja mondani: buta vagy, kurva vagy, hazudsz, öreg vagy, senki sem kíváncsi rád. Csakhogy ha valaki nem szarik be szégyenében az ilyen hülyeségektől, akkor jön a visszavonulás, mert értelmes diskurzust fenntartani már fárasztó, veszélyes és felkészültség kellene hozzá.

veriocs 2014.06.05. 15:05:03

@DuBarry: Drága! Index címlap vagy és látom már sereglenek a Hufnágelek. De le ne vedd, mert nagyon jó a cikk és pont érintve is vagyok!!

arisztotela 2014.06.05. 15:06:53

@veriocs: nem veszem, annyira ne kommentelnek szerencsére:).
Na mi a helyzet?:)

veriocs 2014.06.05. 15:24:20

@DuBarry: 6 évvel fiatalabb, nekem ez tökéletes! :-))

arisztotela 2014.06.05. 15:25:41

@veriocs: mindig akarom nyomni a lájk gombot, de itt nincs:). Ez rob the cradle határeset:))).

veriocs 2014.06.05. 15:31:44

@DuBarry: Én már régóta ilyet akartam, fiatalabbat, sőt ez a 6 év szerintem ideális (pont ennyit akartam max. bevállalni, elegem van a koromhoz illő, kiégett, és puttonyukat cipelő pasikból, akik rajtam akarják leverni, amit az asszonynál nem mertek.

arisztotela 2014.06.05. 15:34:11

@veriocs: tök szuper, mondtuk, hogy megoldódik ez majd:)))).

veriocs 2014.06.05. 15:45:49

@DuBarry: Köszönöm, és tudod úgy vagyok vele tart amíg tart, bár ő hosszú távra tervez, de ez engem nem érdekel, annyira nem lehet ezt tervezni. A nálam 5 évvel idősebbel is együtt akartunk megöregedni (pláne az elején) aztán hol van az már. És különben is nem illenek hozzám az öregedő pasik és itt most nem a külsőt értem, hanem a gondolkozásmódot.

sorskonyves 2014.06.05. 16:41:02

A nagy korkülönbségről: két olyan leszbikus nőt ismerek, aki egy idősebb partner mellett érett gyereklányból nővé. Mindketten évekig voltak a barátnőjükkel. Figyelmet, empátiát, igényességet kaptak és olyan egetrengető szexet, hogy utána mindketten csak pislogtak, mint ponty a szatyorban. Rohadt irigy lettem, mikor hallottam őket erről beszélni. Nekem az igényes, okos, vagány negyvenesek bejönnek :) Tulajdonképpen tetszik is valaki, +12 :)

2014.06.05. 18:24:18

@DuBarry: Vagy a régiek más néven jönnek vissza. :)))

Thor vagyok 2014.06.05. 20:49:39

@veriocs: Ha nem bánod, becsatlakozom az örömködésbe, időről-időre eszembe szokott jutni, hogy "DB legjobb posztja" :) használt-e vajon neked? (Bár asszem, most ez a poszt erősen döntögeti az egykoron írott egyeduralmát :)

arisztotela 2014.06.05. 21:31:32

@Thor vagyok: jah, mert nincs aranyered:))).

Holle anyó 2014.06.05. 22:51:29

@carbissian: Korban tökéletesen passzoló párok között is ki szokott hülni. Ezen kár aggódni.
Rá kell pillantani erre:
valasinfo.hu/valas/valasok-szama-magyarorszagon-egy-kis-valas-statisztika
:))))

Holle anyó 2014.06.05. 23:19:47

@DuBarry: Háááááát....elnéztem itt az utóbbi években a lányaim barátnőit, osztálytársait....
Tényleg a kövér és a gebe között csak az én két lányom volt, meg még 2-3 lány a 25-ből.
A barátbő bejött, feszengve köszönt, kommunikálni nem lehetett vele. Semmiről. Aztán belefolyt a fotelba. Érted? Nem leül, hanem belfolyik a fotelba. Nincs ezzel semmi gondom, csak furcsa, hogy verbálisan feszélyezett, fizikailag pedig laza. A sminkje borzalmas, az alapozó olyan vastag a rücskös pattanásokon, mint a vakolat, de legalább az arc szélén határozott, egyenes vonalban ér véget.
A buliban viszont rendszeresen húsz perc alatt bebaszik, mint az atom, előfordul, hogy kimegy rókázni, eközben két, vagy talán három pasi bassza meg a Balaton partján a sötétben úgy, hogy azt sem tudja, kik voltak.
Ezt a színvonalat még érettségi előtt sikerül neki elérni jólszituált, belvárosi értlmiségi szülők gyerekeként.

Nem egyedi eset.

Másik barátnőtípus 94 kg, teljesen natúr, zsíros hajjal jár, meg benőtt szemöldökkel és szőrös lábbal. Először életében a szalagavatón volt kifestve, mint a mézeskalács. Minden nap 3-4 órát tanul otthon, kitűnő tanuló, hét végén két órát is internetezhet szülői engedéllyel. Sosem volt pasija, nem is érdekli, viszont a szülei világról alkotott véleményér úgy mondja fel, mint a verset. Vele sem lehet igazán beszélgetni, ami nem az iskoláról szól tantárgyi bontásban, az számára bizonytalan terület. Természetesen nem iszik, nem dohányzik és nem bulizik, sosem volt igazán gyerek és sosem lesz igazán felnőtt, de legalább tanár akar lenni.

Holle anyó 2014.06.05. 23:23:37

@Thor vagyok: Igen, ezt én is hiányoltam. Ti. a banánfelhasználási tippet. :))))

arisztotela 2014.06.05. 23:34:07

@Holle anyó: azért azt ne akard tudni, ők milyennek látnak téged:)))

Thor vagyok 2014.06.06. 08:19:14

@Holle anyó: ez a "kifestve mint a mezeskalacs" nagyon tetszett :) ha nem banod, megtartom :)
@DuBarry: asszem engem hihetetlenul nem erdekelne, hogy ket ilyen kiscsaj milyennek lat :) vagy minel rosszabbnak, annal jobb.

jana-ina 2014.06.06. 10:09:21

Ez engem is foglalkoztatott mindig, mert nem"értettem a dolgot". Az én saját bejáratú véleményem az, hogy ha valaki észrevehetően fiatalabb személlyel van, akkor még idősebbnek néz ki (vica versa). Én mint nő, ezt nem tolerálnán, tehát nekem itt meghalt a dolog egy fiatalabb pasival. Ellentétes nekem a saját női szerepemmel, amit az évek során a társadalom belémnevelt. A férfiak (persze rájuk is igaz a dolog: egy 55 éves egy 40-essel még egy férfi kinézetet adja, de ugyanaz az 55-ös egy 20akárhánnyal már nagypapa benyomását kelti)...szóval a férfiak azért vannak szerencsésebb helyzetben, mert őket nem nyomja a társadalmi kényszer szuperpicsának lenni, így ők ezt a dolgot, hogy időssebnek tünnek-e, leszarják.

A bétahímes dolog nagyon bejött. Egy alfának nem kell a "magyarázat" fiatal nő formájában a külvilág felé. Kérdés, hogy lesz-e alfából béta. Tul. képp ezért bírom a Clooney-t, habár eléggé nem jó színész, mert sohasem kis modellecskékkel tolja, hanem komolyabb nőkkel. Az Antoni Banderas is többet tett a nőkért, amikor elvette a Griffith-t, mint Clara Zetkin (de ezt már asszem írtam).

A di Caprio pedig nem tud kitörni a jóllakot napközis szerepéből (most mondjuk meg Robert Redford után a Gatsby-ben...hmm) és ezért szegénynek nagyon szar lehet magában, mert nem véletlenül nem elég neki a világ topmodel gárdája sem. Csóri Toni Garrn is utilaput kapott megint.

De aztán a fiatal nő öreg férfi combo-nál szerintem(!) előbb utóbb bejön az életforma különbség problematikája...és nem is igazán a pasi miatt, aki talán még megszokja a más izlést, de a csajszi nem szokja meg a lassúsodást, a nézzük a hiradót, stb.

Aztán van a hipet-szuper elégedetlen is, aki előbb utóbb kiköt a tranzoknál, gyerekeknél...akár Ázsiában is.

Tehát talán a férfiaknak sem könnyű, csak ők nem nagyon beszélnek róla, viszont a frusztrációt a nőkre vetítik ki, igy azok, azaz mi, szopjuk be. Mert őszintén....egy nőnek azért nem az a legfontosabb, hogy milyen segge van a pasinak.

jana-ina 2014.06.06. 10:25:03

Vagy itt van a Heidi Klum esete a Julian Schnabel-lel. Az egész "világ" (nyilván a hím szemlélet csapódik le) úgy tolmácsolja a dolgot, hogy a nő (itt már nem a szuper model, itt már visszaesett a "csak öreg nőre")...szóval Heidi, mint nő egy t o y b o y-jal tolja. Egyik napról a másikra a reklámok húzóerőjéből egy szánalomra méltó sugar mama lett. Meg milyen nevetséges, hogy jól akar kinézni ebben a korban....lefogyott mert fél, hogy kö-vé-ren(!!!) nem kell majd a "fiatal szeretőnek"....szóval a megítélés erről szól és nem arról, hogy biztos jókat beszélgetnek.

Még akkor is, ha a Schnabel férfiben sokkal rondább, mint Heidi nőben. Kezdődő pocak, Europäische Halbglatze, szar bőr.

Itt így a Schnabel is hülyén jön ki a dologból. Mint valami kis tacskó. Aki mellesleg szerintem megint csak egy beta hím, lóvé, kor, hírnév, stb. ellenére, mert ő is úgy válogatja a modellecskéket, mint az alsónemüt. Véletlenül sincs egy normal, hétköznapi csaj köztük.

veriocs 2014.06.06. 11:04:22

@Thor vagyok: Köszönöm! :-))

Egyébként van egy 70 éves ismerősöm (nagyon jól néz ki, sem tartásban, sem gondolkodásmódban nem látszik a kora, homokóra az alakja)a férje 6 évvel fiatalabb, 27 éve vannak együtt, nagyon jól működik a dolog még mindig. A korkülönbség egyáltalán nem tűnik fel, sőőt inkább a nő néz ki fiatalabbnak. A barátnőm szüleinél dettó ez a helyzet (6 év)bár ők fiatalon jöttek össze.

Thor vagyok 2014.06.06. 11:08:55

@veriocs: Bocs, de 6 év az nem korkülönbség. Főlegde nem 70 körül. 15-20-nál talán még igen :) még szép hogy nem látszik.

jana-ina 2014.06.06. 11:13:56

@DuBarry: jaaaj én imádom a Conchita-t. Annyira szép embernek tartom (nem szép férfinek és nem szép nőnek, hanem szép embernek). Nekem az egész nem a transz-ságról szólt (érdekes, hogy nem tett be mellbetétet, még lájtosan sem), hanem arról, hogy miért ne viselhetne női ruhát egy szakállas férfi. Milyen röghöz kötött dolg má' hogy mindenki meg van döbbenve. Az egész történelem során még mindig itt tartunk. A női ruhánál. És ez egy osztrák paraszt gyereknek kell a világnak bemutatnia. Mellesleg a piaci értéke már 30 millió euro és még Oprah is meghívta, aki eddig keverte Ausztriát Ausztráliával.

veriocs 2014.06.06. 11:15:36

@jana-ina: És mit szólsz Sandra Bullock-hoz ő most egy 17 évvel fiatalabbal tolja (állítólag).

@DuBarry: Sandráról jut eszembe már annyiszor meg akartam kérdezni, hogy szerinted mit csinálhat magával, mert rajta egyáltalán nem fog az idő és az erőlködés sem látszik rajta, mint Kidmann-on, Cox-on, Madonnán stb.

veriocs 2014.06.06. 11:20:57

@Thor vagyok: Ezt igazából magam példájához hoztam, ez (is)erősített meg, hogy be merjem vállalni. De tök igazad van 6 év az semmi, sőőt még 10 sem sok!

Thor vagyok 2014.06.06. 11:25:08

@veriocs: Be kellett vállalnod? :) Nekem annyit még nem. 6 év még így 40 körül sem jelent sem állag-, sem mentalitás sem kinézetbeli különbséget, a személyit meg oly ritkán kérik el. :) Tavaly volt egy ilyen esetem, több szarkalába volt a szeme körül mint nekem, és jóval több gondot jelentett (volna, ha megmarad) a neveltetésbeli különbség.

arisztotela 2014.06.06. 11:49:24

@jana-ina: mondom, nem tenném kötelezővé, de akkor is van ilyen, csak erről szól a dolog:).
Például azok a nők, akik nem szexre, hanem pozícióra hajtanak, jobban járnak idősebb faszival vagy egykorúval, de léteznek nők, akik szexualitás alapon választanak, és ezt a tényt a társadalom tabuként kezeli, ennyi:).

arisztotela 2014.06.06. 11:51:04

@jana-ina: ja, és Leo meleg, ezt megírták Usában többször, a sugar daddykben meg igazad van, Johnny Depp egy vén fasz lett Amber heard mellett, míg a béna Vanessa mellett volt benne valami. Most szánalmasan néz ki: festett haj és bajusz, szétbotoxolt fej, Jackós rucik. A csaj meg kurva jó mellette, és látszik rajta, hogy totál hülyére veszi.

arisztotela 2014.06.06. 11:52:50

@jana-ina: Heidi elég önjáró a párválasztásában, már a törzsi tetovált Seal is érdekes ötlet volt, na ez a csaj tuti jó szex alapján választ, mert anyagilag megteheti. leszarja, hogy a partnere pénzügyileg vagy imidzsben erősíti-e. Mondjuk német, ők természetesebben kezelik a szexualitást, mint az amerikaiak.

arisztotela 2014.06.06. 11:53:24

@veriocs: 6-7 év még semmi, tényleg:)

arisztotela 2014.06.06. 11:54:44

@jana-ina: persze, kurva jó a Conchita:)))

Én azt bírom, hogy körülöttem ilyeneket mondtak: én nem bánom, ha valaki transzvesztita, de szakálla ne legyen már! beszarok az emberek sötét hülyeségén, komolyan.

arisztotela 2014.06.06. 11:57:31

@veriocs: kurva jó sebésze van, kurva jó ízlése és rohadt nagy mázlija, hogy jól áll neki a plasztika. Pont ugyanúgy mindene meg van csináltatva a fején (orr, arcimplant, browlift, facelift, eyeliftek). Ő jó, J. Lo, Berry és Angelina, ennyi. A többi megszívta: nem bírja el az arcuk a plasztikát. Sokszor ezt előre nem lehet tudni. Lást Zellweger, akiből egy gyönyörű nőt csináltak, csak egy vicc, mert egy másik nő.

arisztotela 2014.06.06. 12:25:15

@veriocs: lecsekkoltam, tuti jó a pasi, de nyilván kacsa:))

Sztem Bullock az olyan állatokra gerjed, mint a jesse James volt, aztán szerepek miatt összehozzák ezekkel a kissrácokkal, de nem hiszem, hogy igaz.

mici˙ 2014.06.06. 12:42:45

@veriocs: Bullock állati jó nő lett, nagyon jól öregszik az a nő. nekem fiatalon nem tetszett, de újabban egyre jobban bírom.

arisztotela 2014.06.06. 12:52:12

@mici˙: ja, egy átlagos fiús kiscsaból biológiai csoda lett:).
életében nem nézett így ki:
www.redcarpet-fashionawards.com/2013/10/22/sandra-bullock-dsquared%C2%B2-2013-hollywood-film-awards/

ami azért inspiráló, hogy a személyes történetében 50 körül jobb, mint 25 évesen.

mici˙ 2014.06.06. 13:23:27

@DuBarry: az mindenképpen bíztató

mici˙ 2014.06.06. 13:26:27

@DuBarry: azért valahol végtelenül szánalmas, hogy az ő pozíciójában sem meri nyíltan vállalni.

@jana-ina: én is nagyon bírom a fickót, és rendkívül szórakoztató az a hiszti, amit otthon kiváltott :))

arisztotela 2014.06.06. 13:43:01

@mici˙: hát nem tudom, ő abból él, hogy szívtiprókat és macsókat alakít (jól), ha kijön, mint Rupert Everett (szintén szép, szintén jó színész) csak buzikat játszik, amióta kijött. keveset.

z3rk3 2014.06.06. 14:07:47

@DuBarry:
www.imdb.com/name/nm0057882/?ref_=ttfc_fc_cl_t14
ő is meleg, fel is vállalja (nem is túl visszafogottan :) , amúgy baromi jó fejnek tűnik)
mégis macsókat alakít...

jana-ina 2014.06.06. 14:21:39

@veriocs: na tényleg nagyon jól van megcsinálva. Nem lett szebb vagy fiatalabb de kortalan. Itt azért már látszanak a dolgok (szarkalábak, stb.) pedig make up is van rendesen. Szerintem az arc fiatalsága a tekintettől függ, meg attól, hogy a szem mennyire esik vissza az üregbe.

arisztotela 2014.06.06. 14:23:26

@jana-ina: ja, pont annyi szarkaláb van rajta, mint egy átlag 32 évesen:)

jana-ina 2014.06.06. 14:29:04

@DuBarry: na ezzel nem biztos, hogy egyetértek. Én nem szeretném a tanító nénit játszani. Had ne nekem kelljen egy fiatal gyereknek megmondani, hogy majd mit mondjon nekem, hogy szexinek érezzem magam. Madonna azt mondja, a fiatal skacok nem tudják, hogy mit csinálnak de azt sokáig. Szerintem a tapasztalat versus állóképességben az előbbi fontosabb. Fogadjunk, hogy egy Duracelles dildo leveri a legkitartóbb mini Tarzant.

veriocs 2014.06.06. 14:30:28

@DuBarry: Bullockra vissza, én azt hittem, hogy talán hormonokat kap, mert ugye van akinek eltalálják, mert a teste is szép, a karja, a dekoltázsa, a nyaka, a térde stb. Gondoltam, persze kap kezeléseket, de szikére pláne arcimplantra nem gondoltam.
És Lorenhez mit szólsz? Nekem tetszik így majd 80 évesen, bár olvastam a kedves kommentet itt is, hogy miért nem tud méltósággal megöregedni. Na ez a másik, amitől falnak megyek, mi az, hogy méltósággal megöregedni?!

arisztotela 2014.06.06. 14:33:34

@veriocs: tuti hormont szed. Nem a külseje miatt. Egy átlag klimaxos nő (tisztelet a kivételnek) olyan idegroncs, hogy nem tud ilyen nyugisan, higgadtan megfelelni a Hollywooddal járó őrüetes nyomásnak. Ezek mind szednek. De egy kis ösztrogéntől még nem néz így ki senki. Attól még az arcod ugyanúgy előre reccsen.

arisztotela 2014.06.06. 14:34:08

@veriocs: Loren nekem nem tetszik spec.
Fonda nagyon:)

jana-ina 2014.06.06. 14:35:40

@DuBarry: na neeee! Azért nehogy ugyanabban a kategóriában legyen mint a Gizi. Mármint a Bündchen. Azért van àm különbség. Sőt a Gizi már 34

veriocs 2014.06.06. 14:39:43

@jana-ina: Hát szerintem a közelin is nagyon jól néz ki, max 35. sőőt tetszik, hogy nem maszkszerű az arca, de valóban a legjobb szó rá, hogy kortalan lett!

veriocs 2014.06.06. 14:42:52

@jana-ina: Hát nekem meg Gizi nem tetszik , és ki tudja ő milyen lesz 50 évesen.

veriocs 2014.06.06. 14:46:39

@DuBarry: Jaj ez az arc előre reccsenés!! Kezdem magamon észrevenni, de amit a legjobban utálok a nyakon az inak! Pláne, mert lefogytam. Most tornáztatom a nyakam ezerrel, meg masszírozom remélem segíteni fog, mert plasztikára momentán nincs pénzem :-(

veriocs 2014.06.06. 14:47:51

@DuBarry: Fonda tényleg jobb, mint pár éve volt.

arisztotela 2014.06.06. 14:47:56

@jana-ina: én egy magyar 32-ről beszéltem, nem a legjobban fizetettről a világon,
az a Lima lány is jobban néz ki, mint Bullock:).

jana-ina 2014.06.06. 14:48:01

@veriocs: jó neked. Én kifejezetten le vagyok eresztve, hogy ilyen Überfrau létezhet, mint a Gizi. Legalább butuska, az vígasztal. 14 év alatt sem tudott angolul megtanulni. De a Bullock tényleg nem rossz. Na.

arisztotela 2014.06.06. 14:51:16

@veriocs: majd megszokod, és nem esel annyira kétségbe:). ha nem Bullock sebészével dolgoztatsz, ne menj plasztikushoz:))).

jana-ina 2014.06.06. 14:55:23

@DuBarry: plusz az ösztrogén a klimaxban dagít. Talán DHEA-t?

jana-ina 2014.06.06. 14:57:47

@DuBarry: na ez így van. Inspiráló az biztos. A gáz csak az, hogy a pasiknak nem jön be.

arisztotela 2014.06.06. 14:59:25

@jana-ina: én hallottam olyant, aki odavolt érte.

veriocs 2014.06.06. 15:02:15

@DuBarry: Hát most momentán nem akarom megszokni még pár évig nem! És te is visszafordítottál már pár dolgot magadon, de legalábbis lassítottál, ha jól követem a blogodat, úgyhogy most még nem akarom megszokni, majd 60 évesen! :-))

mici˙ 2014.06.06. 15:03:52

@DuBarry: én sem tudom, de pont az olyan intézmények, mint a Cloony vagy DiCaprio nem kellene, hogy ilyen gyávák legyenek. Nekik sem lehet nagy öröm az alibmacákat futtatni a nyilvánosságnak, a boyfriendet meg a poolhouse-ban rejtegetni. És azt sem tudhatják mikor kezd el rájuk mászni a bulvár, vagy ez irányított? Mert úgy aztán még kínosabb lesz egy hosszú hercehurca után behúzott farokkal bevallani.

arisztotela 2014.06.06. 15:04:49

@veriocs: fene tudja:). Elvagyok most a fejemmel:).

arisztotela 2014.06.06. 15:06:22

@mici˙: Leóról megírta a bulvár, travoltáról is, de amíg nem vallják be, a közönség bemegy a filmjeikre. Clooney nem biztos, hogy meleg sztem:))).

Nem tudják irányítani, de kint bizonyíték kell. Travolta csókolózós képe után jöttek ki ezzel, leo meg valami faszival él, amit szintén lefotóztak talán.

mici˙ 2014.06.06. 15:19:20

@DuBarry: szóval elég, ha az ujjuk mögé bújnak, csak bújjanak valahova. :))

Clooney-t én sem látom melegnek, csak mindenfelé ezt rebesgetik.

@jana-ina: ja, Bullock kb. annyira volt szexi, mint egy adóbevallás, de ezen a téren is kezd javulni. azért sauerkrautból sose lesz bővérű latina, de szerintem határozottan javult

jana-ina 2014.06.06. 15:44:17

@Holle anyó: ha meghámozod egész finom! :D

jana-ina 2014.06.06. 15:55:30

@DuBarry: ja akkor képzeld el a titkos nácikat, akik nem tudnak mit kezdeni a dologgal. Teljesen skiccoid helyzet. Még a köztársasági elnöknek is fogadnia kellett ÉS még jó pofát is vágni az egészhez. Végülis sok lóvèt mozgat meg a fazon a következő évi fesztiválon. Ez olyan mint Brüno a redneckek-nél. Tényleg Brüno is fake osztrák!

veriocs 2014.06.06. 17:00:29

@jana-ina: Még egyet aztán befejezem a szép nőkről való ömlengésem, de imádom őket! :-) Szóval nekem nem Gizitől vagyok ki, hogy létezik olyan szuper nő, Bullock melett, hanem tőle, pláne, hogy ő is elmúlt már 40. www.fansshare.com/gallery/photos/11011292/heather-graham/?displaying

A fiatal szép nők annyira számomra nem érdekesek, mert fiatalon könnyű, de 40 után...

jana-ina 2014.06.06. 19:43:45

@DuBarry: Lerent nagyon elkapta a gépszíj. Jó mit akarunk, majdnem 80 éves. De! Ha elképzeljük, hogy bekerül egy kórházba és le kell raknia a parókát, kivenni a protkót, letörölni a make up-ot akkor belőle sem marad semmi a divából, hanem ő is egy kis veréb lesz, aki egy nappal sem néz ki fiatalabbnak mint ami. Ami végülis nem baj. Tényleg mindent fikázunk....na nem csinál semmit á lá Bardot az a baj, ha csinál akkor az, ha meg meghal fiatalon, akkor azt mondjuk jaaa így könnyű idol-nak maradni. Az, hogy még mindig lehet téma a kor, az még mindig azt jelenti, hogy a női kor a társadalom számára betegség, ahogy azt a latin mondás Seneca-tól vagy Ovidiustól (mist nem emlékszem) tartja.

jana-ina 2014.06.06. 19:51:12

@DuBarry: basszus már szemüveggel sem tudok hiba nélkül leírni pàr sort és én pofàzok a korról. Ja, és most csinálok egy pole dance boot camp-et. Nagyon jó, már csak ez hiányzott a nőciskedéshez. Na ennyit meg a magam elfogadásáról.

P. S. Ezt még egyszer átolvasom, az elütések miatt...ha marad benne, felakasztom magam a fogselymemre.

Holle anyó 2014.06.06. 23:46:54

@veriocs: A férjem is 6 évvel fiatalabb volt nálam és mégis mindenki azt hitte, hogy legalább egy tizessel idősebb, mint én.

Holle anyó 2014.06.07. 00:00:17

@jana-ina: Nagyon egyetértek.
Szép ember. Androgün. :)
Gyönyörű. (A szakálla igazi volt?)
Énekelni mondjuk nem tud, de sebaj.
Mekkora baromság ez a "szakállas nő" kifejezés, amit ráragasztottak....
Meg ez a sok haszonleső politikus, egyházi főméltóság, amelyik parolázva nyalta a seggét, hogy megkaphassa a liberális minősítést, ami a mai "értékrend" (hahahaha) szerint biztosítja a segge alatt a székét.
Gusztustalanok voltak....

arisztotela 2014.06.07. 00:06:08

@jana-ina: biztos szerencsés vagy, de nagyon béna öregemberek is vannak, és azokat már hiába tanítod:).
Viccet félretéve, egy nálam15-tel kevesebb már pontosan tudja, hogy kell csinálni:))), ha nem, sose fogja. Bizonyos kor után a rob the cradle sajnos nem a 25 évesekről szól:))

jana-ina 2014.06.07. 09:47:40

@DuBarry: na most megint rátapintottal a jóra. Szerintem mondhatjuk, hogy egy szexre épülő kapcsolatban egy nő soha sem marad egy ágyban béna pasival - legyen az fiatal vagy öreg - míg egy férfi simán beválllalja a béna, lusta, idétlen, érdeklődés nélküli, stb. csajszit, csak legyen fiatal. Na ez az.

jana-ina 2014.06.07. 09:49:21

Ha nálad 15-tel kevesebb, akkor az még gimis :D

jana-ina 2014.06.07. 09:59:45

nosejobsurgerybeforeafter.com/best-plastic-surgery/

Egyik másik tényleg baromi ronda eredetileg. Ez nem ér....

jana-ina 2014.06.07. 10:25:27

Most megy valami mozis műsor a tv-ben és a Návai Anikó interjúvolja a Nicole Kidman-t. Ő miért nem beszél jól angolul 99 év Amerika után? (A kérdései is elég szarok de ez más tészta.)

arisztotela 2014.06.07. 10:30:59

@jana-ina: Blake Lively elég meglepő tényleg.
Szomorú, hogy 1920 óta egy szexidol sincs operálatlan orral:). Hepburn, Monroe, Kelly, stb. Jó, tudom, már megbeszéltük.

arisztotela 2014.06.07. 10:31:40

@jana-ina: azért ő már felnőtt volt, mire kiment. Ha nem tizenévesen kerülsz ki, sosem fogsz szépen beszélni.

jana-ina 2014.06.07. 10:39:39

@DuBarry: na jó de a vájvuggyudódhet-en azért lehetne csiszolni....meg neki aztán kéne egy nose job, de tényleg. Nem érdekes, ha egy könyvtárban dolgozik, de a híres emberek azt vehetik le, hogy de rondák ezek a magyarok. Én szeretem, ha gusztusos, ápolt emberek képviselik az országot.

jana-ina 2014.06.07. 10:40:56

@DuBarry: talán az orr komplixusuk miatt mennek sztárnak, hogy csak azért is megmutatom. Aztán van akinek bejön, van akinek nem. Jó, csak vicc volt

Holle anyó 2014.06.07. 19:28:04

@jana-ina: A legtöbbjüket nem is ismerem. Mindenkinek egyenorrot csináltak. Ráadásul a természet által alkotott eredeti orruk sokkal jobban illik a száj formájához és méretéhez.
Teljesen elvesztették az arcok a karakterüket.

Remélem, ez az őrület is elmúlik majd egyszer. Hamarosan a digitális technikával át lehet rajzolni a színész arcát. Akkor majd abbahagyják szegények.

jana-ina 2014.06.08. 11:56:09

Egyèbként szerintem Magyarországon a Zséda van nagyon jól megműtve. Jó lenne tudni ki csinálta.

2014.06.08. 14:16:33

@jana-ina: Aki itthon szépen műt az a Krasznai. Hargitai Bea mellét is ő csinálta.

jana-ina 2014.06.08. 20:26:31

@Lilienfeld: tényleg....nem is tudom mit szólnék ha fiam vagy a lányom beállítana egy nálam idősebb fazonnal..én valószínűleg nem sokat, de hogy a férjem agyonütné mind a kettőt....a férfiak nem olyan lazák, ha a saját gyerekről van szó. Nem? Ismerek egy fazont aki rá van kattanva a tinédzserekre de van egy lánya és annak még az osztálytársait is elhajtja. Micsoda képmutatás!

fleur_de_lys 2014.06.08. 21:27:17

Egyetlen olyan kapcsolatot láttam, ahol a nő _lényegesen_ idősebb volt a faszinál (a fickó a fia baráti társaságához tartozott), nagyon csúnya vége lett. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy a fickó egy ordenáré gennyláda legyen.

Most egy másik kapcsolatot van szerencsém a partvonalról szemlélni, kisebb korkülönbséggel, mint az előző. Érdekes módon, a fiú szülei tudták nagyon nehezen megemészteni, hogy a család kicsi szeme fénye egy olyan nőt választ, aki már nem fog neki gyereket szülni. Mondjuk a fickónak nem nagyon volt ilyen vágya, kutató, egy jól szituált, művelt, világlátott nő sokkal inkább megfelel a karrierje hátországának, mint egy lestrapált, karrierjét sirató, lehányt pólójú ifjú ara és x gyerek.

Lilienfeld 2014.06.09. 00:51:39

@DuBarry: www.dailymail.co.uk/femail/article-2649429/Some-guys-prefer-blondes-brunettes-I-like-old-ladies-Extreme-toyboy-31-takes-91-year-old-girlfriend-home-meet-mother.html
A csókának több barátnője vagy micsodája is van. Selyemfiú, aki reklámozza magát? Dailymail mennyire hiteles? Kb. mint a Bors meg a Blikk, vagy ezektől jobb azért?

sorskonyves 2014.06.09. 07:49:51

a heti Nők Lapjában is DB inspirálta cikk van Picassoról. Vedd bóknak :)

arisztotela 2014.06.09. 12:15:34

@sorskonyves: szerintem azért előfordul, hogy nem miattam jut eszébe embereknek néhány dolog:))). Bár kedvesek vagytok:))).

sorskonyves 2014.06.09. 12:52:23

@DuBarry: a szóhasználat és a következtetés volt - hogy is fogalmazzak - ismerős :)

arisztotela 2014.06.09. 12:58:27

@sorskonyves: nem olvastam holnap megnézem:).

Holle anyó 2014.06.09. 19:47:33

@Lilienfeld: Volt egyszer egy ügyem, több, mint 20 éve. Egy alig 30-as pasi albérletbe költözött egy özvegy nyanyához (62 éves volt akkor). De nem dolgozott, nem tudta fizetni az albérletet, viszont a jólszituált (berendezett kertes ház, tuti nyugdíj özvegyivel felturbózva) öreglány szeretője lett. Közben összeszűrte a levet ifjoncunk az öreglány néhány utcabeli, szintén jólszituált özvegy barátnőivel, akiknél alkalmi munkákat végzett némi pénzért.... meg mást is.
Mindenkinek házasságot ígért, szélhámoskodott, ha innen kirúgták, ment oda, már az egész utca a három öregasszonyon röhögött, akik szerelmesek voltak, tömték a pasit pénzzel, kajával, ruhával és persze mind szállást adtak neki.

Kb 5-6 évig ment ez, végül aztán a három öregasszony összeverekedett egy szép szombat délután az utca porában fetrengve és jól feljelentgették egymást. Az utcabeliek remekül szórakoztak.

Az egész büntetőeljárás során nem vették észre magukat, csak arról tudtak beszélni, valójában csak őket szereti a pasi, a másik kettővel csak azért nem szakít mert sajnálja őket.
Kivágott, virágos, combközépig érő ruhában jöttek
a tárgyalásra és az egyiknek pl. rózsíszín masni volt a hajában.
Nagyon sajnáltam őket. :(

Scala 2014.06.10. 01:09:41

@DuBarry: Na ugye, hogy meleg a DiCapro? Amikor szkálácska tolta nektek 3 éven át, csak hüppögtetek.
Johnny Deppről írtakkal annyira egyetértek! :-))) Nagyon tetszett.

Megdöbbentően fiatalok is hódolnak, egy éve, amióta visszatértem rekordok dőlnek. Azért nem kéne, mert öregítene! Hiú vagyok és ostoba, tudom. Sztem nincs megállás, aki vonzó, az 50-ig az marad, ha nem erőlködik és nem hízik el, még hatvanig is.

Scala 2014.06.10. 01:13:30

@DuBarry: Bullock közelről esik szét! Legalábbis a Disney filmben 4 éve látszott, amiben a beosztottjával kamu házasságra lép, a fickó neve nem jut eszembe, Scarlett Johansson levetett férje.
A többi leírt tök jól plasztikázott, egyetértek!

sorskonyves 2014.06.10. 14:02:28

@Scala: Igazad van, Bullock szemei közelről (pl. Gravity-ben igencsak) vakondszerűnek néznek ki.
Egyebként hello itt újra :)

arisztotela 2014.06.10. 15:37:09

@Scala: láttam, abban még elment, volt ez a két rendőrnős, abban vakond volt tényleg, de csak azért, mert a plasztikázott szemet erősen kell sminkelni sajnos, nézzétek meg madonnát smink nélkül, még a varratok is látszanak szinte. Jó sminkkel kurva jó még a Bullock, a már említett elbaszottak sminkkel sem.
Az baj, amikor naturálra próbálják venni (az fiatalos elvileg, persze)

jana-ina 2014.06.10. 21:22:20

@DuBarry: igen...az a gond, hogy akkor fiatalos az ember ha ilyen aqua e sapone féle kinézete van. Tehát a no make up make up. Viszont ez egy kor után nem megy tehát marad az erős smink ami öregít. Azt kell elérni, hoy azt gondolják, hogy "kár, hogy ilyen erős a sminkje" ami ugye blöff. Quid pro quo. Én ezt tolom. Általában bejön. Csak vigyázni kell a bőr felületével, konkrétan a mikro keresztráncokkal, mert azok árulkodnak.

Én nem szeretem a tömeg termékes cégeket mint pl. a L'Oreal (habár nekik van pénzük a kutatásokra, ennek ellenére elég gyengusok) de konkrétan nekik van egy alapozójuk, ami tényleg nem ül bele a pórusokba de mégis fed, asszem most úgy hívják Nutri Gold Foundation. Itthon nem lehet kapni, legalább is nem láttam.

Holle anyó 2014.06.10. 22:07:13

Borzasztó, hogy milyen csípős nyelvetek van. :)))))
Be sem merem írni, hogy elkezdtem szedni a kollagént napi 3X1000mg dózisban és vicc, de elmúltak a pofalemezemről a ráncok.
Mindenki mondja, hogy látszik, hogy a pünkösdi hosszú hétvégén jól kialudtam magam.

;)

Thor vagyok 2014.06.11. 10:42:21

@Holle anyó: van egy ilyen kollagén - MSM gél, a Herbaházban lehet kapni, kenni kell és az se rossz. Kár hogy nem lehet ide fotót feltenni, megmutatnám. Nekem a nazolabiálison kívül még mindig vigyorogni vagy grimaszolni kell ráncokhoz, de az is kevesebb lesz tőle. Néha meglep, de úgy látom, a nálam 20 évvel fiatalabb, ropogós, huszonéves húgomnak több van a szeme körül olyan ami ott van mozdulatlan arcnál is. Meggyőződésem, bárki bármit mond, hogy ez a sminkelésen is múlik. Én szinte soha életemben nem sminkeltem, max alkalomra, ill néha volt egy-egy fél-1 évem amikor rákaptam, ő meg vaskosan sminkel 16 éves kora óta. És ez a sok hálivúdi idősődő híresség - esküszöm egy átlagos nagymamának 90 körül se lesz olyan lepukkant arca, mint nekik 50 körül.

2014.06.11. 11:43:29

@jana-ina: Ezt mondtam mindig, vagy a segg, vagy az arc. Ingyen semmi sincs. Én a no makeupban hiszek egyébként. Azt a pasik is szeretik és nem öregít. Alkalomra spirál és rúzs. Az alapozó a legnagyobb baromság, amit ráncos nő tehet magával.

2014.06.11. 11:46:51

Én ezt ittam (két flakon) és szart se ért. Ráadásul tömény szirup íze volt, geil, utálom az édeset.

Thor vagyok 2014.06.11. 12:07:15

@Guadalupei Szűz: ohat pont ezt mondtam eggyel feljebb :)

Holle anyó 2014.06.11. 20:34:06

@Thor vagyok: Én mindig sminkelek, 16 éves korom óta. Anélkül úgy érzem magam, mintha nem lennék felöltözve.
Nem vagyok ráncos, apám 75 évesen sem volt az, rá ütöttem.
Szarkaláb sincs, inkább a szemem alatt vannak hajszálvékony ráncok, amik most kitöltődtek.
Ezen kívül van egy - az állam sajátos formájából eredő - vízszintesen fekvő "(" alakú ránc az állam és az alsóajkam között. Ez a ránc elég mély sajnos, de ez is majdnem kitelt a kollagéntől.

Holle anyó 2014.06.11. 22:21:25

Pharmekal Collagen 180 db 1000 mg-os kapszula van benne, 4500 ft volt az ára. A lányom rendelte a sport-webshopjából a saját cuccaival együtt, így nekem a szállítás ingyen volt.

Tény, hogy ügyesen kell nyelni, mert hatalmas a kapszula. Azt hittem folyósan nem tudnám letolni.

Vettem csukamájolajat is DB ajánlására kb. hat hete, azóta minden nap megnézem és elhatározom, hogy holnap megkóstolom.... De még nem jött össze. :)))

arisztotela 2014.06.13. 14:01:01

@Guadalupei Szűz: oké, elismerem, ebben van némi szerepe a blognak:)

fleur_de_lys 2014.06.15. 16:18:30

Úgy látszik, a Velvet szerkesztősége most már mindig ide jár ötletekért.... És nem csak a posztokat olvassák, de a kommenteket is átnyálazzák alaposan. :)

velvet.hu/celeb/2014/06/15/a_legjobban_sikerult_plasztikak/

Holle anyó 2014.06.17. 06:33:25

Én már kérnék valami részesedést a Velvettől.

sorskonyves 2014.06.17. 22:49:47

@Holle anyó: süllyedő hajó, kb. maguknak írnak mióta a díványt futtatja az index

mondjuk ha ilyen téma-szarkákat alkalmaznak, meg is érdemlik

Scala 2014.06.21. 11:38:23

@sorskonyves: de amilyen hülyék JLopezt és Jolie-t kihagyták.

Thor vagyok 2014.06.21. 16:06:45

Most talaltam ezt a blogot es kekre rohogom magam rajta, de olyan joool :) pl ez ide kapcsolodik: pinamkivan.blog.hu/2010/06/02/ferfiak_lapja_tarskereso_rovat

macskaszemu 2014.06.24. 17:02:35

most akkor a kollagén meg a sima étkezési zselé nem nagyjából ugyanaz? lelkesen nyeldeklem pár napja a zselét, azért kérdem. egyébként köszönöm a maca gyökér ötletet @DuBarry konkrétan és a szó legszorosabb értelmében megvátltoztatta az életemet, egy hét után cca +20% energia, imádom

Holle anyó 2014.06.24. 20:39:23

Elfogyott az édesgyökér kapszulám, lusta voltam venni.
Nem érzem jól magam nélküle, ezért rendeltem. Meg macát is, mert az is elfogyott.

Ezek nélkül puffadok (és puffogok/duzzogok).
:D

arisztotela 2014.06.24. 22:45:49

@macskaszemu: nem tudom, de szerintem nincs nagy különbség

2014.06.27. 14:07:06

@DuBarry: Érdekelne a véleményed a Demcsák-féle cirkuszról.

Holle anyó 2014.06.27. 21:35:13

@DuBarry: Az öncenzúrás internet kezd bejönni. :(

fleur_de_lys 2014.06.27. 23:53:43

@DuBarry:

Kár, mert szerintem mindenkit érdekelt volna. :(

2014.06.28. 11:49:21

@fleur_de_lys: Semmi olyat nem írt, amit a neten ne lehetne elolvasni.

Holle anyó 2014.06.28. 22:18:47

@Guadalupei Szűz: Még szerencse, hogy "nem járnak egy társaságba".

:)))))

Lilienfeld 2014.07.06. 17:43:29

Háy János: Kozmetikai költemény

A bőrnek már lőttek,
mondta a test
egykedvű őre.
Semmire nem megyünk
a méregdrága
francia kenőccsel.
Közelről szörnyű,
de nem néz ki jól
messziről se.
Hiába utazni
hosszú pihenőre,
nem reagálunk már
se vízre, se hőre.

Hát igen, a bőrnek,
már biztosan lőttek.
Mért hazudna a test
egykedvű őre.
Mi mégis a konyhában,
a hűtőnek dőlve
úgy teszünk, mint aki
először bukkant:
férfira és nőre.

Lehet, h stílusidegen és valszeg az első és utolsó versezet a blogon, de biztos megértitek, hogy _nem bírtam_ kihagyni :)

jana-ina 2014.09.16. 00:46:24

Húúú skacok! Most nézem a Fading Gigolo-t (kábé 1/3-nál vagyok, elég gyengus főleg a feka gyerekek miatt....fasznak kellett belerakni őket) na szóval a Sharon Stone köszönő viszonyban sincs a képeivel... ennyi pénzzel, ennyi lehetőséggel így kinézni! Nem gondoltam volna. Mi van eztel a nővel? Iszik? Vagy meth? Jó, tudom látszik, higy classy, meg ilyenek....de hogy lelakta magát!

jana-ina 2014.09.16. 01:51:43

Javítok....a film kezd jobb formátumot felvenni...Sharonunk még mindig nem hozza a formáját

arisztotela 2014.09.17. 16:13:05

@jana-ina: a no 55 eves. Kurva jol nez ki benne szerintem.
Maga a film remes, en is csak Stone miatt neztem meg. Bocs, Berlinben vok, nincs ekezetem. Torturo a gyasz, ilyen barom otletet, ki akar ilyen benakkal dugni penzert. Egy vicc

jana-ina 2014.09.17. 16:51:15

Szerintem nagyon lög az arcán minden....genetika. Classy mint mindíg nem kérdéses. Szerencsétlen Torturo-val mindig a balfaszokat játszatták, most csinált magának egy filmet, ahol sexy-nek kéne lennie. Szerintem a Vanessa viszont meseszép volt és annyira meggyőző. Én ís elvenném feleségül. Azonnal. Még nőként is jó lenne egy ilyen feleség esküszöm....

arisztotela 2014.09.20. 01:45:39

@jana-ina: na Vanessától pont irtózom, nőkön nem fogunk összeveszni, jana:)

2014.09.20. 15:30:14

@DuBarry: Nekem se jön be. Demcsák Zsuzsa "kalandja"?

arisztotela 2014.09.22. 12:33:16

@jana-ina: volt kaland, most faszi mással él, kivan, hogy feltúrták

2014.09.22. 13:15:55

@DuBarry: Azert eleg ketsegbeesettnek kell lenni, hogy Lukaccsal lefekudjon az ember.

mici˙ 2014.09.28. 18:43:58

@DuBarry: Szerinted Clooney miért parádézza végig egész Velencét az esküvőjével? Vajon a nőci vágyott királylányos nagy felhajtásra vagy hollywood most famous bachelorja akart nagyot villantani?

sorskonyves 2014.09.28. 18:58:45

@mici˙: politikai karrierhez egy kis limelight esetleg? Nagyon vékony a csaj.

arisztotela 2014.09.28. 20:39:51

Fogalmam sincs:))).
Szerintem inkább gyereket akar, ne haljon ki a neve (Hugh Grant is ötven fölött csinált gyereket), és ha már, akkor megadta a módját, de fura a pasi, meleg vagy aszex, nem tudom, de nem száz.

mici˙ 2014.09.28. 21:38:21

@DuBarry: nekem mindig is aszexuálisnak tűnt. szóval neked sincs teóriád, fura. :) teljesen érthetetlen nekem ez a világraszóló lakodalom.

@sorskonyves: nagyon vékony, nekem ez már inkább sovány. akár igazad is lehet, meglátjuk :)

2014.09.29. 00:38:29

@DuBarry: Eddig kemenyen ellenallt, most meg par honap utan elvesz egy bulvar szamara tok ismeretlen not. Es Brad Pittek sem voltak ott az eskuvon, Julia Roberts sem, pedig ezek mind nagy cimbik. Valami nem kerek ebben az egeszben.

2014.09.29. 00:39:02

@sorskonyves: En is a politikara szavazok.

sorskonyves 2014.09.30. 17:17:53

@Guadalupei Szűz: számomra a hölgy meggyőző, ha nem is celeb, van agya, papírja, melója, ez üdítő lehet a pincérnők után. A melegséget, az intimitást hiányolom, most láttam az esküvői képeiket a DM-en, nem érzékelem az átütő boldogságot, persze megtévesztő lehet ez így. De a nő hízzon, betegesen néz ki.

2014.09.30. 18:08:16

@sorskonyves: Ja, nem kell, hogy celeb legyen, csak Clooney reszerol furcsa, hiszen eddig nem igazan jelent meg ilyen kaliberu novel. Egyebkent nekem is nagyon hazugnak tunik az egesz kapcsolat. Bajvigyor, smuzolas, semmi erzelem.

mici˙ 2014.10.06. 16:44:09

@Guadalupei Szűz: de jól értesült ott minden kommentelő :))

www.origo.hu/kultura/20141004-a-diktatura-a-csaladban-kezdodik.html
ezt olvasta már valaki? a cikk alapján érdekes lehet

arisztotela 2014.10.06. 17:16:58

@mici˙: Nem, de a nőt ismerem kicsit:).
Nagyon nyomul

sorskonyves 2014.10.06. 18:34:36

@DuBarry: teljesen off. DB: passzív-agresszív, sajnáltatom magam-hazudozok-maipulálok-de link vagyok és a munka legkönnyebb végét fogom meg, azt sem végzem el-kolléga esetére van jótanácsod?

mici˙ 2014.10.06. 19:00:05

@DuBarry: hát végül is ez egy fonots téma, szóval nem árt a nyomulás. bennem csak az merült fel, hogy vajon a saját nyomorát írta ki, vagy a széles közönségnek fontos szocializációs problémákról ír

arisztotela 2014.10.06. 20:21:03

@sorskonyves: nincs, a manipuláció csak beszív, főleg, ha szembesíteni próbálod azzal, hogy átlátsz rajta. Bocs

mici˙ 2014.10.06. 21:07:59

@DuBarry: ja, rosszul fogalmaztam. az a cikkből is kiderült, hogy a saját életéről ír, csak ezt lehet túl személyesre venni, ahol az egyén tragédiáján szörnyülködik az olvasó. vagy lehet általánosabb jelenségekre rámutatni ezen keresztül.
node, akkor majd amikor otthon leszek bemegyek belenézek egy könyvesboltban

mici˙ 2014.10.06. 21:19:39

@sorskonyves: ez szinte mindenhol ilyen, vannak élősködők és vannak balekok. szerintem akkor csak tudsz kitörni, ha a balekséget ambiciózusságnak tudod eladni a főnököd felé.

azért talán próbáljátok meg egy excelben vezetni, hogy ki min dolgozik, milyen határidői vannak, egy-egy munkája kb. mennyi időt vesz igénybe. és ha áttolja rád a munkáját, akkor azt a táblázatban is jelöld sajátodként.

arisztotela 2014.10.06. 21:27:23

@mici˙: igazából ő egy nagy, erős, életes nő, nem tűnik reálisnak, hogy bántalmazták.

mici˙ 2014.10.06. 23:09:38

@DuBarry: az viszont nagyon ocsmány, ha egy kamusztroival meglovagolja, hogy végre kezd nem tabutéma lenni a családon belüli erőszak

2014.10.07. 09:04:08

@mici˙: A Péterfy klán tagja. Ahhoz képest, hogy kb. 45, kinéz vagy 60-nak.

sorskonyves 2014.10.07. 09:27:02

@mici˙: köszi, nem az én kollégám, hála az égnek. a csaláfon belüli erőszakról jutott eszembe, ugyanis előadta, hogy menekülnie kell otthonról a gyerekekkel. csak 1 nap múlva már az új lakásban üdvözölte az állítólagos bántalmazót. rengeteget hazudik az illető, kis és nagy dolgokban is. a melo vezetése nem megoldható, mert olyan munkaköre van, aminek nincs is leírása. a bántalmazással benyavalyogta magát, nem csinál semmit, és akik esdig megpróbálták a puhapöcs főnök figyelmét felhívni arra, hogy konkrétan nem csinál semmit, mind rosszul jártak. a főnök most nagyon férfinak érzi magát, hiszen megmentett egy szegény bántalmazott nőt, akit egyébiránt szívesen megdugna. a manipulátor hölgyemény meg már mindenki ellen beoltotta ezt a megmentőt, mindenki őt támadja, mindenki rá irigy, mindenki azert utalja,mjert gyerekei vannak. akiket a legmocskosabban hasznal, becipeli őket a munkahelyre, odaküldi őket a főnökbácsihoz, hogy játszanak vele, csapatepítésre magával rángatja őket és bár napi 1,5 doboz cigit szív és hetente vesz uj cipőt, azzal haknizik, hogy nincs mit ennie. közben kapja a fizetésemeléseket és ezzel párhuzamosan egyre kevesebbet dolgozik. a főnök meg ha lebukik, félrenéz. na ennyi, csak érdekes ez, mert a főnök nem egy buta valaki, most mégis az orránál meg a farkánál fogva vezeti egy no, aki semmilyen nyelven nem beszel, nincsen vegzettsege es relevans szakmai tapasztalata sem.

sorskonyves 2014.10.07. 10:21:09

@DuBarry: köszi, én is erre jutottam végül.

mici˙ 2014.10.11. 15:13:28

@DuBarry: tudsz valamit/van véleményed az Omorovicza kozmetikumokról? Tegnap hallottam először róla egy német nőcitől, azt mondja egy magyar arisztokrata család csinálja, és most ez a legmenőbb márka NEw Yorkban.

arisztotela 2014.10.16. 11:54:49

@mici˙: sosem próbáltam, de nagy a hype, tudom

mici˙ 2014.10.19. 19:13:25

@DuBarry: no, mindegy. valószínűleg én sem fogom kipróbálni. de érdekes, hogy a semmiből sikerült egy ekkora hype-ot keríteni köré. és nem a magyarországon világhíres kategóriában

arisztotela 2014.10.20. 14:00:02

@mici˙: nem új, pár éves sztori ez

mici˙ 2014.10.20. 23:09:27

@DuBarry: múlt pénteken hallottam róla először, de ez engem minősít :)
süti beállítások módosítása