Erborian CC krém vélemény

 2014.01.09. 16:08

Alapvetően az Erborian BB krémnél vagyok leragadva, annak is a Dore változatánál. Van a sápatagból is, és még ott rohad a polcomon a Misha és a Suiskin korábban megvásárolt hókaszínű két BB krémje, de leginkább az történik, hogyha elfogy a Doré, veszek újat, és nem használom el a többit. Pedig kéne, mert utálok kidobni bármit, de mindegy is, már nem bíroma  koreai sápadt mangakülsőt magamon. Bár roppant arisztokratikus.

Szereztem gyorsan CC-t is, nagyon kíváncsi voltam. Ez még előrehaladottabbnak mondott technology, meg drágább is. A CC nem annyira alapozó jellegű, de jobban ápol, és optikailag szépít, ez az ígéret. ja és egy ázsiai gyógynövénnyel (Asian centella) van felturbózva, ami kollagént serkent. Ezeket nem nagyon szoktam elhinni, de a koreaiak néha tényleg tesznek valamit a cuccaikba, nemcsak mondják (ez egy koreai-francia cég)

Ma először kentem.

Teljesen más, mint a BB, ez ugyanis szinte nem is fed. Olyan szilikonos érzete van, mint a sose használt Shiseido Primeremnek, de annál jóval lazább, kenhetőbb. A BB tényleg alapozóbb jellegű, bár nem palacsintatésztás, de az mégiscsak fed némileg.

Szóval a CC-t sznobizmusból fel fogom kenni, de kicsit meztelenség érzetet ád, Habár nagyon fénylik, ezért optikailag valóban dob a bőrön, sőt abszolút nem nézek ki szarul vele.

Ezt onnan tudom, hogy ruhát vásároltam 3 órán át, ezért kénytelen voltam több ízben magamat bámulni egy bolt különböző megvilágítású tükreiben, és egész tűrhetőnek látszott a szituáció.

Szóval nyilván pár nap múlva ülepedik le az érzet, de most azt mondom:

fiataloknak akkor jó, ha csak kis bőrszín kiegyenlítésre van szükségük, a pattanáshegeket ez tuti nem takarja le, idősebbeknek jó, mert nem ül bele a rándokba, igaz, a szem alatti karikák virítanak alatta is, de azokra úgyis jön korrektor, és korrektor alapnak jobb, mint a BB krém. Egész nap hidratál, és nem mozdul, tehát nem szívódik be a pirosítóval együtt, és nem szívja magába a korrektort sem, ez rendben van. Mint egy halvány fehéres film, viszont nem sápaszt, mint a túl fehér ázsiai BB krémek.

Ezt azért írtam, mert el akartam mesélni, nincs szándékomban sűrűn írni, de majd a facial cuppingról lesz még egy.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr385749030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zangara 2014.01.13. 06:49:18

Szia! Miert nem irsz surubben? Midig olyan szivesen olvastam a (szamomra) nagyon erdekes hozzaszolasaidat..

puszi
Monika
süti beállítások módosítása