Hűtlen nők

 2013.03.21. 14:29

Azt gondolom, még mindig jóval kevesebben vannak, mint a férfiak, de mint tudjuk, mindenki hazudik.

Egy nő sok minden miatt lesz hűtlen. A női lapos megközelítés: nem kap elég érzelmi támogatást otthon, aztán azért. Hát van, aki azért, de amit én láttam, ennél több féle.

1. Mert férfi. Nagyon kevés női ismerősöm olyan, mint egy férfi. Tehát meglátja, megkívánja, megszerzi. Mivel a nők nagyobb része kevésbé vizuális, inkább szituációs alapon gerjed be, ezek a csajok különlegesek. Nagyobb is a libidójuk az átlagnál, és ügyesebben is pasiznak. Nem jellemző rájuk a női önbizalomhiány. Szóval az ilyenek, ha kapcsolatban vannak, akkor is félrejárnak a fenti okok miatt.

2. A személyiségzavaros. Ne elemezzük őket külön. A drámafüggők egész egyszerűen hamar ráunnak arra a helyzetre, hogy van egy pasim (férjem), mi boldogok vagyunk, aztán együtt szépen megöregszünk. Jellemző rájuk a háromszögesítés (nemcsak szeretővel, de gyerekkel, kutyával, barátnővel) nem bírják a páros kapcsolat feszültségét, ezt egy harmadik fél bevonásával enyhítik. Ők ráadásul nem túl megfontoltak, tehát a következmények nem érintik őket meg túlságosan.

3. A szerelmes típus. Arra van rákattanva, amikor elkezdődik egy kapcsolat. Ennek a szakasznak az adrenalin emelő érzésére hajt folyamatosan. Ha már családja van, nem szakíthat mindig, ezért csal.

4. Ha tényleg gond van a kapcsolatban (szex, érzelemhiány, abúzus, megaláztatás), de valamiért nem képes szakítani. Anyagi, függőségi, neveltetési okokból.

5. Ez a leggyakoribb szerintem. A férfiak a házasságban hamar készpénznek veszik a feleséget, és ez számukra tulajdonképpen valami pozitív: ők így szeretnek. A nők viszont nagyon nehezen tűrik, ha láthatatlanná válnak. A házasságban élő nő élménye: itt a hapsim, aki nagyon szeret, de úgy, mint a hűtőszekrényt, én adom neki a biztonságot, hogy mindig van mit zabálni. és itt van a világ többi hapsija, aki rám sem néz, mert be vagyok zárva egy rendszerbe. anyuka, feleség. Ez a láthatatlanság érzés sokszor viszonyba tolja a nőket. 

6. Sima, normális, rendes nő, és puff, szerelmes lesz. Előfordul.

Nagy közhely, hogy egy nő akkor lép félre, amikor már magában lezárta a kapcsolatot. vagy igen, vagy nem.

Kieg: a legtöbb nő, aki akármilyen okból félredug, a 6-os pontra szokott hivatkozni, holott általában korántsem ez a helyzet, hanem 1-5.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr165159675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.22. 18:49:57

Nagyon jó!

A "sima,normális,rendes nő",ha szerelmes lesz,inkább szakít,de nem nem lép félre.Szerintem.

Arról volna kedved írni,hogy szerinted bizonyos típusú szingli nők mért jönnek össze orbitális barmokkal,pedig nincsenek rászorulva?

arisztotela 2013.03.22. 19:26:26

mert amíg van az embernek libidója, addig dugni akar, és a nők eggyel szeretnek, nem alkalmilag, és mivel a normális faszi ritka, sok baromba beleszalad az ember.
Mondjuk én tökéletesen kielégítő faszival nem is találkoztam:). Valami kattanás mindnek van.

arisztotela 2013.03.22. 19:27:27

@Mrs.Libusch: a feleség nem feltétlenül, és nem gyávaságból, de nem akarja a gyerekeit is lehúzni.

VaTi 2013.03.22. 20:20:52

Önkritikát gyakorolva én a hármas lennék, ha csalnék, a zsizsegésre vágyós.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.22. 20:42:51

@VaTi: Én inkább a "hűtőszekrény" vagyok,de a többiből is van bennem egy kicsi.Ez milyen már?!De én sem csalok,mert nincs kedvem.Régen azért beszaladt egy-kettő,mikor még fiatal voltam és bohó.
@DuBarry:Életem során a pasik 3 fő típusát ismertem meg:aki jó az ágyban,de másra nem kell(ebből volt a kevesebb),vagy fordítva,meg azok,akik semmiresejók. Hm...Nehéz az aranyásó élete,pláne lóháton...

VaTi 2013.03.22. 21:23:25

@Mrs.Libusch: jánykoromban volt, hogy csaltam én is, akkor is a leült kapcsolatból hiányzott az első idők pezsegése, azért.
És ha pasitípusok: volt egy pasim, aki szép volt, de olyan szép...nem is jóképű, hanem kifejezetten szép. Ezen kívül okos, humoros, tehetséges, zenész, társaság középpontja, ugyanakkor szerelmes, hűséges, figyelmes és jó az ágyban. Amit akarsz. Egy kva rossz szót nem tudok mondani róla. Ha csak azt nem, hogy engem tökéletesnek tartott. Annyira, de annyira tökéletesnek, amilyen nem vagyok. És évek múlva, mikor már sehogyan sem értettem, mi bajom van egy tökéletes pasi mellett, rájöttem, hogy ott vagyok egy szerepbe kényszerülve, mert önkéntelenül igazodtam ahhoz, amit ő látott bennem. A tökéletes, imádott, gyönyörű nő voltam. Neki. De én nem vagyok olyan. Én néha hisztis vagyok, néha önző, meg egyéb utálatosságok. És annyira nem volt már jó a tökéletes pasival lenni, hogy -iszonyú fájó szívvel bár, de- elhagytam...

cicómicó 2013.03.22. 22:46:56

@Mrs.Libusch: Mit értesz "bizonyos típusú szinglin"?

cicómicó 2013.03.23. 06:17:33

@Niurka: A 40. képen Zimány Linda felismerhetetlen, az orrához is nyúltak a szabászok? (Kapócs Zsóka effekt) És valami hihetetlen rosszul áll neki a botox.
D.Zita ahogy idősödik, szerintem kezd még inkább durvulni az arcvonása, a tekintete. (mint Cindy C., de Sarka Katánál is egy ilyen öregedést vizionálok a későbbiekre.
Szabó Zsófi, meg hiába fogyott, a francért kell egy mérettel kisebb ruhába gyömöszölnie magát, a hasán lévő hurka mindenáron bemutatásra kerüljön?? És akármit csinál, a feje nem fogy, és malacka képe lesz mindig.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 07:58:30

@VaTi: Micsoda szappanopera! :) Ilyen pasi nincs is!
De félre tréfát,biztos fárasztó lehetett ez a szerep,el tudom képzelni.De azt gondolnám,hogy sok dolgot kihozott belőled,ami nélküle nem ment volna tán.Hm?
Nem bántad meg később?

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 08:03:50

@cicómicó: Nem tudnám leírni,nem tudom kifejezni magam.De biztos ismeritek ezt a típust,aki szingli,de közben ilyen-olyan kapcsolatokba belemegy,amikről pedig tudja,hogy sok értelmük nincs,csak unatkozik,vagy mittudomén.Talán fél elköteleződni,direkt olyan pasikkal kavar,akik az önállóságára nem jelentenek veszélyt.DB biztos vágja,mit próbálok kinyökögni.

cicómicó 2013.03.23. 09:31:36

@Mrs.Libusch: Tolvai Reni azon a képen rettenetes, azzal a 6kg bizsunyakörvvel a nyakában....
A jobbos szerintem a főszerkesztő asszony.

A szingli kapcsolathoz: önismeret-önértékelés hiány. Unaloműzésnek semmiképp.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 09:42:21

@cicómicó: T.Reni mindig rettenetes.Brrr és boááá!

Szingli kapcs.:hm...lehet,hogy igazad van.Elgondolkodom rajta.

Scala 2013.03.23. 10:07:39

@cicómicó: A Szabó Zsófin még jócskán van plusz háj,rosszul fest estélyiben. Sportos szerkóban nem jön így ki. Neki folyton-folyvást kardióznia kéne.
Sarka Kata feje tényleg gáz lett, megereszkedett, és öregszik, megviselt vagy mi, lehet hogy a koplalás miatt, de szerintem a seggfej férj indukálta belső folyamatok eredményekén.
Debreczeni Zita nekem sosem tetszett, olyan, mint Eva Longoria, egy bizonyos szögből, bizonyos dizájnnal és képeken gyönyörű, amúgy meg inkább kis helyes. Azon a képen, ott a Glamour esten egyébként nem rossz.
Palvin Barbarát sajnálom, hogy azt a szar ruhát vette fel, és a haja is gyászos, nem is értem, százszor szebb tudott volna lenni.... Mindegy.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 12:01:14

@Niurka: T.R. ügyben nem értünk 1et.Borsózik tőle a hátam.Nem baj.

Én a másik nénire gondoltam,aki abban a fertelmetes pizsiben van,nem Csernus Ágnesre.

Aki Erdőhegyi B.-t meg bírja dugványozni,az meg is érdemli!Úgy énekel,mintha copna,má' bocs.Kicsit utánaolvastam és szomorú lettem,mert azt írták,a Depeche Mode már 2szer megnézte a műsorát. Ez fájt! :(

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 12:14:07

@Niurka: Sehogy se nézett ki sose,főleg,mióta "sztár".A küllemével próbál operálni,de nekem nem jön be sehogy se.Bár annál a kű(/ú)rruhánál,ami múltkor volt rajta és kitette a fonnyijait,minden jobb.(TR)

Na,igen,E.B. azért tényleg jól össze van fércelve,olyan típus,akinek a pasik szeretik "megfeküdni a gyomrát".A szája meg biztos tehetséges.

arisztotela 2013.03.23. 13:27:48

@Mrs.Libusch: ő a főszerkesztő, nem bántani, nagyon jó arc. Nem dolga, hogy sztárnak látsszon.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 13:29:11

Igenis,Madame!Mea culpa.
De azért az a ruci nem szép,na.

Scala 2013.03.23. 14:52:40

@Mrs.Libusch: Meg, ha egyre gondolunk azok a felkarok... :-(
A felkar mindent elmond az egész testről.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 14:57:18

Nem,én engedékeny vagyok felkar-ügyben.Nekem csak a ruha ronda,meg a haja nem tetszik.Már,ha ugyanarról beszélünk.A főszerkesztőről.

Scala 2013.03.23. 16:30:44

@Mrs.Libusch: Nem rá gondoltam, aki a színpadon áll és díjátad, egy fekete kisestélyiben, a ténsasszony.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 17:05:39

Na,elvesztettem a fonalat.Linkelnéd? (nem a fonalat)

jana-ina 2013.03.23. 19:32:18

@Niurka: oh f...ck! Ez betetetett valamit az orràba? Ilyen is van aki ormányt akar? Egyébként mindenki GYÖNYÖRŰ csak a gonosz fotósok fisheye lencsével vették fel a képeket és ezért néznek ki többen transzvesztitának vagy legalább is tesztoszteron túltengéses NDK-s sportolónőnek de csak "fejileg" ... a szuperbody nem jött össze

jana-ina 2013.03.23. 20:36:44

Vagy ezek x százalékos keveréke. A lényeg, hogy legyen ok megmagyarázni/magyarázkodni másoknak akár de leginkabb önmagunknak. Az "olyangyengejellemvagyok" meg ilyenek az melyik kategória lenne? Vagy a most már úgyis mindegy...

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 21:01:54

@jana-ina: Szerényen érdeklődöm,hogy mit is mondasz?

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 21:08:41

@jana-ina: Vagy ezek x százalékos keveréke. A lényeg, hogy legyen ok megmagyarázni/magyarázkodni másoknak akár de leginkabb önmagunknak. Az "olyangyengejellemvagyok" meg ilyenek az melyik kategória lenne? Vagy a most már úgyis mindegy...
Nem értem,mire írod ezt,de érdekel.Nem kötekszem.

jana-ina 2013.03.23. 21:20:56

Ja hát az alaptémára válaszoltam...a hűtlen nők...végülis ez volt a lényeg és valahogy ki kötöttünk a Glamour díjkiosztónál. A hűtlenség okainak megmagyarázására. Mert hogy az is lehet, hogy unjuk a dolgot és még fuckfacek is vagyunk a megahypersuper pasinkkal plusz még van egy kis személyiség zavar és amúgy is hiányzik a romantika és akkor - a legrosszabb/legjobb pillanatban - jön az ellenállhatatlan harmadik. Na most! A lényeg, hogy mi a megoldás? Ezt szeretném tudni. Ezt mondja meg nekem valaki...amikor az ember többet veszít a vámon mint a réven vagy fordítva.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 21:37:00

@jana-ina: Ha annyira ellenállhatatlan a harmadik,akkor le kell cserélni az uncsit,ha az már végképp menthetetlen kapcsolat.Ha mégsem volt jó csere,az sem a világ vége.De ha az ember marad a réginél,lehet,hogy folyton azon fog agyalni,mi lett volna.ha... Ez meg betesz a kapcsolatnak.
De ez csak az én véleményem.Nem az én műfajom a megcsalás.Ha az aktuálisból kifelé nézelődök,akkor ott már valami nagyon nem jó.El kell gondolkodni,lehet-e jobb,mi a bibi.Ha nincs már együtt előre,csak az egy helyben toporgás,akkor az ember talán kinőtte azt a kapcsolatot,váltani kell.

De DB tuti,jó dolgokat mond majd erre.

jana-ina 2013.03.23. 21:46:53

Nem olyan egyszerű a dolog ahogy azt a "kívülállók" gondolják...ha nekem kellene osztani azt észt ebben a témában, akkor én azt mondanám, hogy csak türelmesen tologassa az ember a lapokat, nem kell elkapkodni a dolgot...mert a végén még rájön, hogy mégiscsak az A terv a tuti, és milyen jó, hogy nem vágtunk bele egy ismeretlenbe, de mégis azt tudjuk mondani, hogy megpróbáltuk. Szóval a Mission Happyness is megvolt és a káposzta is megmaradt. De ehhez kitartás kell meg hideg fej meg egy jóóó adag manipulatív készség...János meg pofa.

jana-ina 2013.03.23. 21:50:23

@Mrs.Libusch: ja az iPod javítgat itt nekem...naná nem János hanem ja...mint töltelékszó...

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 21:55:39

A dolgok egyszerűek,csak mi bonyolítjuk túl.Persze,semmit nem kell elkapkodni,de van az a pont,ahonnan már csak egy felé lehet menni.Amit te mondasz,az nekem túl Richelieu-s.Nekem ilyesmihez nincs idegrendszerem,manipulálni,meg alakoskodni.A hideg fej ilyen esetekben nincs nagyon a topon szerintem.

A János meg ki lehet,azt nem vágom.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 21:57:02

@jana-ina: Aha,így mindjárt van értelme. :) Kezdtem megijedni,hogy kezdesz bekattanni.Nehogy megbántódj! :)

Mujza 2013.03.23. 21:58:52

@Mrs.Libusch: és rólad milyen ksh adatot lehet tudni? :-)

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 22:01:14

@DuBarry: Na,mondtam én,hogy DB megmondja a tutit!Tényleg ez a titok.

@Mujza: Szinte bármilyet.

Mujza 2013.03.23. 22:20:08

@Mrs.Libusch: nem a darabszámos kérdés érdekelt nyugi, csak ált. dolgok. Én már írtam, hogy 33 és nyilas, férj és 2 pici gyerek. És kettlebell :-D ha már valahol felmerült a konyhásnéni felkar :-) na olyanom nincs :-D

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 22:24:21

@Mujza: A darabszámost megválaszoltam a hűtlen nőknél. 43,Oroszlán,1 felnőtt gyerek,+ 1 pasi által hozott tinilány gyerek,kéthetente hétvégeken másik 2 ikerlány gyerek,konyhásnéni felkar(de már múlóban),na,kettlebell,az nem játszik.

Mujza 2013.03.23. 22:26:23

@Mrs.Libusch: Jáááájjj, tegyük tisztába, a 33 a korom :-D Pasit egy kezemen meg tudom számolni :-DD

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 22:27:59

@Mujza: Értem én.Nálam a korom annyi,mint a pasik száma,de ez idén majd elmúlik. :)

Mujza 2013.03.23. 22:28:39

@Mujza: korrigálnék, pasikat, azért a többesszám indokolt...

Mujza 2013.03.23. 22:32:11

@Mrs.Libusch: :-D hát nem kell az összes :-) de nem kell sajnálni, nem a lehetőség hiányzott, okom nem volt cserélgetni.

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 22:35:05

Jó neked! :) Szerencsés vagy. Nem sajnállak,csak épp meg akartam kérdezni,mit tudsz felhozni mentségedre,de meg is írtad gyorsan,úgyhogy sok bódogságot! :)

Mrs.Libusch (törölt) 2013.03.23. 22:43:28

Elköszönök,reggel meló.Jó éjt!

Mujza 2013.03.24. 08:41:11

@Niurka: :-D pirongva de egyet kell értenem :-)

Thor vagyok 2013.03.24. 10:58:35

@Niurka: Hehe :) dehogynem, és ha a Nyilas bálnásodik, azt homloktól bokáig teszi, nem ám körteforma :)

Scala 2013.03.24. 13:28:50

@jana-ina: +1. Szintén ezt vallom, kösz hogy leírtad. :-)

Scala 2013.03.24. 13:31:31

@Mujza: Hello, akartam kérdezni, hogy miért tolódik a futás-prodzsekted egy-két évet? Netán újabb gyermekáldás?
Nekem megérkezett a 40 rugós cipőm, a talpában van egy számláló, amit összeköthetek a mobilommal, vagy valami ilyesmi. :-D

Mujza 2013.03.24. 13:44:28

@Scala: Neeem, neem, köszönöm, 2 gyerek elég, ennél többel jelenleg nem kívánok hozzájárulni a nemzetgazdasághoz. Persze fenntartom, hogy később talán, meg ha úgy sikerül, akkor megtartom, de most elég. (a kicsim pár napja mindenen sikítozik, ez minden erőmet kiszívja. Nő a foga, minden sikítás alatt azt nézem a szájában, áttört-e már az a kurva fog, de még nem.)
A futóprojekt meg azért csúszik, mert nem tudok beruházni egy rendes sportcipőbe. :-( Ha nagyon akarnék, akkor persze szorítanék rá, de az a baj, hogy sosem futottam, és nem vagyok biztos abban, hogy futnék-e annyit, hogy megengedhessem magamnak. Marad a bellezés, ami hihetetlen alakot csinált, simán rámjön minden szülés előtti cuccom, 2 gyerekkel a karomon guggolásból felállok simán (30 kg) és 20 éves korom óta most először látom, hogy oszlik a cellulitis a combomról. És sosem voltam még ilyen formásan izmos, pedig mindig szarakodtam valami sporttal.

Mujza 2013.03.24. 13:46:31

@Scala: az a cipő állati jó lehet! Küldenél egy linket róla?
(ja és bavallom, irobotra spórolok :-D)

Mujza 2013.03.24. 13:52:19

@Mujza: tényleg, van irobotja valakinek? Hosszú távú tapasztalatokra nagyon kíváncsi lennék ám!

jana-ina 2013.03.24. 14:21:02

@DuBarry: valahogy eltűnt a Non, je ne regrette rien-es bejegyzès...de nagggyon nagggyon találò ès kàbè ez a kulcs. Nem kène neked pro bono motivàciòs fogadò òràkat tartanod valahol? Ez most nem seggnyalàs...

jana-ina 2013.03.24. 14:21:35

@DuBarry: valahogy eltűnt a Non, je ne regrette rien-es bejegyzès...de nagggyon nagggyon találò ès kàbè ez a kulcs. Nem kène neked pro bono motivàciòs fogadò òràkat tartanod valahol? Ez most nem seggnyalàs...

Mujza 2013.03.24. 14:30:42

@Niurka: sajnos ami hatékony, az ennél drágább. A 100 eFt alattiak csak lejáratják a témát szerintem. Mert az is azért drága, de ANNYIRA nem jó. Nálam volt kipróbáláson egy majdnem csúcsmodell, és hát a szerelem az kialakult közöttünk. Én egyébként a felmosóért is rajonganék. (az egyik boltban 1 napra ingyen odaadják)

Scala 2013.03.24. 14:51:57

@jana-ina: A János nagyon nagy abban a kommentben, tök sokat röhögtem. Elvagyok, na. :-D

jana-ina 2013.03.24. 15:02:42

@Scala: hem Ross mi? Na erre janitor as iPad ....az eredeti szöveg pedig az lenne, hogy: nem rossz, mi? Na erre javította ki az iPad. A János nekem is bejött nagyon. Most már direkte nem kapcsolom ki az automata javítást. Legalább szóra közünk (ez lett a szórakozunkból)...

Thor vagyok 2013.03.24. 15:14:52

@jana-ina: Jánost magyarázza el valaki, bevallom néha nem értem megfejtés nélkül az automata javítást használó ismerőseim smseit sem.

Scala 2013.03.24. 15:17:50

@Niurka: Ez a láb dolog tényleg így van, hogy rohadnátok meg! :-)

Scala 2013.03.24. 15:25:55

@Mujza: store.nike.com/us/en_us/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-1/pid-509965/pgid-461935

Más színt akartam, de persze nem volt.
Az előző cipőmre is nagyon büszke voltam, de ez valami rohadt jó. Két napig le se vettem napközben, mintha nem lenne rajtad csuka.
Most a lábboltozatom miatt másban vagyok, de betonfutásra felsőközép kategóriában ez tök jó. Efeletti csak a sportolóknak hozzáférhető sztem.

Thor vagyok 2013.03.24. 18:01:02

@Niurka: A l'Oréal Hydrafresh-eivel hogy vagy? Azok olyan zselévé rázott vizek minden zsír nélkül.

Scala 2013.03.24. 18:58:10

@Mujza: Hetek óta szeretném, írni, hogy pont úgy volt, ahogy mondtad, amint elkezdtem hat-hét órát egyben aludni (tudni), megjelent a mensesem. Még nem volt a gyermek 16 hetes.
Azóta másodszor is, két hetet késve, jól rá is paráztam egy újabb terhességre, az összes PMS tünetet első trimeszteres rosszullétnek fogva fel, készítettem tesztet is, minden. Viszont kevésbé fáj, gondolom a méhszáj öt hónappal ezelőtti széles megnyílása miatt. Ez így is marad? Mi a tapasztalat?

Mujza 2013.03.24. 19:12:03

@Scala: nekem nincs ilyen tapasztalatom, mert császáros voltam, először sürgősségi, másodiknak meg nem akartam sürgősségit, de programozottat se, így megműtött, amikor megindult a szülés. Szóval nekem fájt és fáj most is :-( De páran azzal áltattak, hogy a fájás el fog múlni, szóval lehet, hogy neked szerencséd van ezzel.

mrs.dalloway 2013.03.24. 19:12:28

@Scala: egy szülés nagyon sok mindent megváltoztat, fizikai és hormonális, pszichés okok miatt. Valószínűleg nem lesznek már fájdalmas menseseid, ha eddig azok voltak.
Sokaknak a bőre, haja állaga, libidója stb. változik ellenkező irányban.

Mujza 2013.03.24. 19:26:40

@Scala: a késésből azért látszik, hogy a szervezeted még "szedi össze magát".

@mrs.dalloway: a hajam és a bőröm is visszaállt a terhesség előtti állapotba (ahhoz kell hasonlítani, nem a terhesség alatti szépséghez!) A libidó meg érdekes volt a 2 terhesség alatt, más volt a női és a férfi hormonokkal a testemben, de az is teljesen visszaállt a normálra. Pszichésen nem sínylettem meg, készültem lelkileg is, hogy a férjem szeretője maradjak, ne csak a gyerekei anyja/takarítónője.

Scala 2013.03.24. 19:33:03

@Mujza: Óh, tényleg! Már emlékszem, hogy írtál erről.
@mrs.dalloway: Köszi! Akkor ez tartós. :-) Mondjuk azt mondták, ha pl. több, mint 3 év telik el két szülés közt, ugyanolyan hosszú ideig tágul a méhszáj, mint az első szülésnél, mert visszarendeződtek a dolgok. Persze azt is mondják, azért a második baba járt úton halad kifelé... jelentsen ez bármit. A lényeg, hogy a mensesnél is lehet ilyen visszarendeződés, talán...
A hajam a baba 13 hetes kora körül elkezdett hullani, sűrítettem a szoptatós vitamint, és rendeltem a gyógyszertárból vas-szirupot, mert Niurka arra esküszik, jelentem kva jó a helyzet. Azért is paráztam rá a terhességre, mert majdnem annyira jól néz ki a hajam, mint 2. trimeszteres várandósan. Magamhoz képesti dúsulás persze, Dubarrynak gondolom az én copfom egyetlen nagyobb tincs. :-)

mrs.dalloway 2013.03.24. 19:33:35

@Mujza: A terhesség előtti állapothoz képest- erre gondoltam, mint ahogy a menses kérdése is a terhesség előttire vonatkozott. (csak.)

Mujza 2013.03.24. 19:34:54

@Scala: ez nem igaz, ismerősök sokkal gyorsabb 2. szülésről meséltek 3 év eltelte után is.

Mujza 2013.03.24. 19:35:39

@Mujza: finomítok: nem feltétlenül igaz

mrs.dalloway 2013.03.24. 19:40:33

@Scala: a második, harmadik szülés szinte kivétel nélkül jóval rövidebb az elsőnél. Ez statisztikailag igaz, ahogy az is, hogy a 2.,3. gyermek mindig nagyobb súlyú.

mrs.dalloway 2013.03.24. 19:46:30

@mrs.dalloway: ja, és a szervezet 18-20 évig emlékszik a szülésre, viszont ha ennyi a kihagyás, már nem. Ilyenkor elsőszülőként kezelik az anyát.

Scala 2013.03.24. 19:52:27

@Mujza: Ez érdekes, amikor a lány babát vártad milyen volt a libidó? És a fiúval?

Mujza 2013.03.24. 20:44:24

@Scala: :-D Lánnyal az első 3 hónap nehéz volt, amíg az intenzívebb rosszullétek voltak, de aztán fúúú :-))). Fiúval viszont nem volt annyira nehéz az eleje, de végig a 9 hónap alatt kb. annyira kívántam, mint egy foghúzást, és szülés után örömmel vettem, hogy ürül belőlem a "férfi". Emiatt gondosan kellett tanulmányoznom, minek is van az a 6 hét tilalom, érdemes-e betartani :-D

Scala 2013.03.24. 21:31:08

@Mujza: Mindenki mondja, hogy lánnyal a rosszullétek "rosszabbak". Én még a 24. héten is hánytam, de az már váratlan volt. Rendszeres ez a téma a 21. hétig volt.
Libidó: sejtettem. ;-)

Niurka (törölt) 2013.03.25. 01:17:25

@Thor vagyok: Ha olajmentes, akkor kipróbálom. thx

Scala 2013.03.25. 07:38:28

@Niurka: Hát nem véd, ez egy tévhit, igen. Védekezz! ;-)

ummabris 2013.03.25. 13:52:01

@Scala: Két lány van, kb. 20 hétig hánytam mindkettővel. Nekem vmi libidós dolog állt át a 2. szülés után, reggel vagyok nagyon rákattanva, aztán estére fokozatosan csökken.

Ha csalnék, csalok valaha, akkor valszeg az ötös lenne.

Scala 2013.03.25. 15:55:28

@ummabris: Jaja. Ez ismerős! :-)

Én asszem a 3. pont vagyok amúgy.
És a legfontosabb, amit én is tapasztaltam, mindennapi élethazugságok téma, ugye:
"Kieg: a legtöbb nő, aki akármilyen okból félredug, a 6-os pontra szokott hivatkozni (mármint, hogy ő egy rendes nő, csak szerelmes lett - a lónak a fa*át, csak kényelmetlen bevallani, hogy milyen érdek/hiány/személyiségjegyem vezérelt), holott általában korántsem ez a helyzet, hanem 1-5." Pontosan!

arisztotela 2013.03.25. 16:13:19

@Scala: két fiam van, sosem volt egy fia hányingerem sem, csak híztam mint a disznó.

Scala 2013.03.25. 18:21:15

@DuBarry: :-)
És szoptatás közben vagy után adtad le?

jana-ina 2013.03.25. 19:18:20

@Scala: gyerekek ez hogy van, hogy most a szülés relytelmeinél tartunk a futócipőkon és Glamour gálán keresztül?

jana-ina 2013.03.25. 19:20:40

@Mujza: szabad kérdeznem mi az a bellezés

ummabris 2013.03.25. 19:34:42

@DuBarry: Első 4 hónapot hánytam, következő hármat híztam, mint a malac, aztán mindkettővel terhességi diabéteszem lett és onnantól meg vissza, folyamatosan fogytam a végéig.
És most kezdtem leadni a rajtam maradt kilókat, amióta nem szoptatok. Pedig nem eszem másként és nem mozgok többet.

Mujza 2013.03.25. 19:37:35

@jana-ina: persze :-) kettlebell a hivatalos neve, füles vasgolyó tulajdonképpen, amivel a gyakorlatokat kell végezni. (Ha videót szeretnél róla, ne valami amcsi edzőcskéét nézd, mert röhejes amit művelnek. Pavel Tsatsouline az igazi "főedző" :-)

ummabris 2013.03.25. 19:46:31

@jana-ina: maradhatunk a futásnál is :) nekem nagyon hiányzik, de ilyen időben még a szuper nikemmal se vagyok hajlandó. kva tél.

arisztotela 2013.03.25. 20:28:58

@Scala: szoptatás alatt én csoffadtam le szerencsére. Első gyerekkel 3 hónap alatt lemetn minden (20 kiló plusz, persze gyerekestül), kicsivel több volt, de az is lement.

Scala 2013.03.25. 20:41:05

@ummabris: Ne is mondd! Kétszer tudtam hordani a cipőmet, 20 napja nem. Volt azóta egy-egy nap, akkor azt hittem megint terhes vagyok, de javarészt hóborította a tájat. Kéééééész!

Ugyanez lesz velem is, amíg szoptatok vagy a tej sínyli meg, vagy a karom szalonnás (a felkarom, igen, jaaaj). A gyermek alsó határon hízott az elmúlt két hónapban, úgyhogy utasításokat kaptam, bedurrantani a ciciket. Péntek óta annyit eszem, amennyit nem is kívánok, kacsasült, utóvacsora, éjjel is evés. Így nincs gigszer. Hetek óta sajnos a du-este evések nem voltak kielégítőek, nyűgösség, ujjszopizás. Most pedig nagy a boldogság, és a hátamtól kezdve a combomon át, fenekem minden széles.
A tápszer mellett tényleg csak ez szól, nem kell zabálni és annyit inni, mint egy nyárban vágtázó ló.

@DuBarry: Utálatos, hogy ez sokatoknak így megy. Laza. Majd mentálisan tréningelek erre, hiszen még sokáig megy az anyatejezés, max. előtte kóstol valamit a szépséges kincs. (Imádnivaló gyerek, nagyon odavagyok érte, egyébként.)

Mujza 2013.03.25. 21:19:20

@ummabris: ritkán, inkább terembe járok. Jobb ha más mondja az adagot, mert hamar megsajnálom magam.

Mujza 2013.03.25. 22:00:03

@Niurka: ezzel vitatkoznék. Nagyon fiatalon a nagy feszesség miatt hamarabb elszakad a bőr. Nekem anno a növés okozott is pár csíkot, de 30 körül a terhesség egyet sem :-), pedig 16-18 kiló rám is felszaladt. Ezt az egy előnyét láttam eddig az öregedésnek :-)

ummabris 2013.03.26. 20:20:40

@Niurka: Egyiket 30 előtt, másikat 30 után szültem. A második után rendeződtem hamarabb, egyszerűen felkészültebb, tudatosabb voltam, kevesebbet is híztam, többet mozogtam a terhesség alatt. Ami plusz súly maradt (elsővel volt több) nehezen, a szoptatás után tudtam/tudom rendesen leadni. A bőröm nem repedt egyik terhességgel se, szerintem ez sima genetika, nem kenegettem semmivel, igaz nem híztam sokat 12 és 9 kilót.

Mujza 2013.04.01. 14:36:22

@Scala: a férjem egy angyal :-) Meséltem neki a futócipős "beszélgetést", és felvetette, hogy miért nem próbálom ki "akármiben" a futást, mert akkor meglátom, hogy tényleg akarom-e, 1-2 bűnözéstől pedig semmi bajom nem lesz. És akkor vehetek igazit.
(Bevallom, ez nem jutott eszembe.) Szóval alig várom a jó időt :-D

Szürkéskék 2013.04.21. 20:35:02

A személyiségzavaros nővel kapcsolatban kieg:

Nagyon sok biszexuális van olyan aki,ezt tök normálisnak tartja,(van ahol a palijuk is),hogy mellette neki nő is kell.Ha tényleg biszex,akkor komoly gondjai vannak a kötődéssel. De emögött szerintem sokszor az van hogy valójában a csaj látens leszbikus,tehát később jött ki neki,mert elfojtotta magában.A férfi ilyenkor csak "külsőség"miatt szükséges a családnak.Aki így él annak részvétem.

A valódi biszexuális az vagy fiút,vagy lányt választ de sose a kettőt egyszerre.Van aki ezen belül az egyik vagy másik nemet preferálja.Általában a férfit.Ez viszont normális, ha nem is átlagos.

a negyedik típus is gyakori szerintem,ha a családi erőszakok számát nézzük Mo-n, bántalmazó apa/ anya(fizikai,lelki módon),és egy korai sérülés lehet sokszor az oka,hogy valaki nem tud kilépni az ilyen kapcsolatból.Nem lesz "véletlenül" senkiből sem áldozat.
süti beállítások módosítása