Figyelem!

 2012.06.29. 14:26

 

Mindketten nárcisztikusok, mindketten be is vallják, nem csinálnak titkot a diagnózisból. Az ilyen típus nem viseli el, ha nincs a figyelem középpontjában. Vagy felvesz egy átlátszó pulcsit vagy 53 évesen, vagy teherbeesik 44 évesen. Bruni babát vár! Mindegy, csak beszéljenek róla, különben halottnak érzi magát.
Sarkozy and Bruni after she gave birth to a baby girl on October 19, 2011, the first baby born to a French presidential couple in office
Sheer disaster: After spending a wholesome day out with son Quinn, Sharon Stone hit the Paris streets and flashed some serious under-boob

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr644619238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicómicó 2012.06.29. 23:00:58

Sharonról ez mostani kép?. JÓ nő!

katarocks 2012.06.29. 23:39:40

Sharon nagyon jól néz ki, valóban.
Carla B. feje viszont még mindig megdöbbentően rossz.
Hallottátok a mai nap 2 nagy hírét? :) Adele terhes, Cruise és Katie Holmes meg válik. (Grace Coddington a Vogue szerkesztője azt írta a facebookon, hogy congratulations to Adele and Katie :P)

arisztotela 2012.06.30. 00:01:19

@katarocks: Na ezt nem, eltelt tíz év? Mert azelőtt szokott válni, hogy a fele pénz járni kezd a feleségnek.

arisztotela 2012.06.30. 00:02:10

@cicómicó: ja, csak látszik, ahogy az implantátum alatt lóg a bőr, brr.

Scala 2012.06.30. 09:06:11

Shakira és Bruni rosszul teszi, ha a hatodik hét környékén bejelentgeti a várandósságot. Mert egy vetéléssel kapcsolatos ömlengés inkább Kardashian-szint.
Azért is érdekes, mert az első közös babáról Guilia Nicolas Sarkozyvel nem is volt hivatalos bejelentés... értem én, hogy most már civilek, de ebből úgy tűnik, a hír a fontos, nem a baba.

Védőnél még nem voltam, júl. 9-re kaptunk időpontot, mert megduplázódott a kismamák száma a kerületben. Az én kicsim egy bummba érkezik, egy évfolyamba a Piqué-Sarkozy-Adele csemetékkel? :-)))

Scala 2012.06.30. 12:23:01

@Niurka: A szüleim idősebbek, messze nem Ratkó.
Az én generációm meg mért nem osztotta el jobban? :-D
Egyébként igazad van!

katarocks 2012.06.30. 13:06:08

@Scala: tesóm is ilyen bummal szült már, minden barátnője/ismerőse terhes. Már mondtam neki, hogy azt mondja inkább, hogy ki nem az :-)

Scala 2012.06.30. 18:32:36

@Niurka: Az osztálytársaimnak nem hippi, hanem vérgeci karrierista szüleik voltak, néhány vált csak el. :-D Na jó, azok között (elváltak) volt hippi, de az orvosnő volt. Szerencsére laborban dolgozott. ;-)
Katarocks nővére szerintem nyolcvanas évekbeli... @katarocks: Ugye?

Nem tudom, hogy korábban fognak-e szülni a fiatalabbak, a te fiad szült már? :-)
Szerintem ez inkább attól függ, hogy az adott lány anyukája mikor szült, amikor az az elsőt szülte, akkor beindul a lányban (még ha ő nem is az első gyerek) a ketyegés. Aztán lehet, hogy később realizálódik, mert a mai pasik nem szeretnek nősülni, sőt extrém mód gyerekesek még egyetem végén is, de a lényeg, hogy onnantól a lányt foglalkoztatja a dolog. Isten áldja Nagyit, ez nálunk 35-re lett beállítva. :-DDD

Mujza 2012.06.30. 22:12:52

@Scala: Érdekes, nagy átlagban igazad lehet. Mondjuk én a saját babavárós terveimet már tizenévesen is későbbre tettem, mint anyukám, nagyiról nem is beszélve. Kórházi szobatársaknál láttam legjobban, hogy a gyerekvállalást fiatal korban az iskolázottság, 40 felett az új kapcsolat/termékenységi problémák befolyásolják.

katarocks 2012.06.30. 22:50:03

@Scala: @Niurka: tesóm 80-ban született, szóval nem volt korai a gyerek. Anyukám őt 21 évesen szülte, tehát nem öröklődött a minta :)
De a Ratkó-unokáknak most jönnek a gyereki az utóbbi pár évben, én ezért nem is dramatizálnám túl a születéscsökkenést, úgy gondolom, hogy később érik be az akkori hatás. Plusz nekem is úgy tűnik, hogy van megint egy réteg, és nem a 8 általánost végzettek, akik korán szülnek. Pl. 2 évfolyamtársam, egyik a jogra jár, másik az orvosira, és már férjnél vannak + gyerek. 23 évesek vagyunk. Lehet, hogy nem tervezték, de olyat is tudok, aki akarta 23 évesen. Ok, lehet nem a legreprezentatívabb egyházi gimiből meríteni, de akkor is :)

Scala 2012.07.01. 10:44:23

@Mujza: Így igaz! A gyerekvállalást egyébként nagyon sok tényező befolyásolja/hatja, és a leírtak is része ennek. :-)

Egy cikkben volt egy magyar, de ritka madárfaj költési szokásairól valami olyan mondat, hogy olyan évben, amikor sok a fészekrakó hely és a táplálék négy-öt fiókát nevel a pár, amikor valami miatt csak szűkösen van fészeknek hely, és élelem, egy, vagy leginkább egy utódot sem költ ki a nőstény.
Szebben volt megfogalmazva, de a lényeg benne van.

@katarocks:
A 23 év tényleg korai. :-) Nálunk ilyen nem volt, férjhez menés igen, de azok már talán idősebbek voltak. Nappalin nem szültek a csajok. Lehet más karon igen.
Ez nagyon egyéni vágy és lehetőség kérdése.
Ha hozzámvágtak volna egy kastélyt szolgákkal, és nincsenek kretén testvéreim se, akikkel osztozni kell, lehet én is másképp gondolom. Bár mondjuk ott van a svéd trónörökös csaj, az is épphogy férjhez tudott menni a vesebeteg fitneszedzőhöz 32 évesen, ami messze nem 25 alatt. Baba is van már, cuki képet láttam...

Scala 2012.07.01. 13:34:01

@Niurka: Igen. Az már rég rossz, ha presszionálni kell bárkit (mert van, amikor a nő nem akar (még) gyereket), hogy mi legyen a kapcsolat jövője.
Én annak sem vagyok híve, hogy valakik sokat járnak, aztán összeházasodnak. Az itt kommentelők kivételek!!! ;-)
süti beállítások módosítása