Essence glitter lakk

 2012.05.16. 15:05

Ne aggódjatok, nem fogom betenni a lakkozott körmeimet (ez sem az enyém, hanem egy külföldi blogger a most vett lakkommal). Egy dolog miatt írok erről a körömlakkról. Hátha más is hasonló cipőben jár. Az a helyzet, hogy egyáltalán nem tudom megcsinálni a körmömet. Ezért két hetente manikűröztetek, plusz hetente lakkoztatok (Mom, 1000 ft.). Sok lakkot kapok, ha kinyitom, vagy cipelem a manihoz, vagy kidobom őket. Most mégis vettem két lakkot. Mivel a drágábbik 700 volt, a másik 350 (te jó ég), gondoltam, egy próbát megér. És tök jó ötlet volt. Ez a nude csillámos lakk ugyan elég furán néz ki, és messze nem olyan szép, mint egy frissen lakkozott profi Opi, viszont annyira zavaros a külleme, hogy nem látszik, mennyire béna, aki felrakta. Így ez megoldás lehet azokra a napokra, amikor egyszerűen nem jutok el szakemberhez, ilyen ronda testszínű glitteres körmökkel fogok járni, de legalább nem lepattogzott pirossal. És komolyan mondom, ezzel egy alapvető problémám látszik megoldódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr594518099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2012.05.16. 22:02:04

Én is szeretem ezeket, és talán pont essence.
Még úgy is bevált, amikor önmagában elviselhetetlen színekre kentem: kék.
Szerintem tök jó, bár én az ezüst, rózsaszín-szivárvány csillámos vonalon nyomultam.

Tényleg megyek, fő a leves! :-)

katarocks 2012.05.16. 22:10:00

uh, nekem annyi körömlakkom van, hogy nyithatnék lassan egy szalont. a csillogósokat mondjuk pont nem szeretem :) max. olyat szoktam, hogy az egyik körömre, a színes lakkra ráteszek valami durva csillámost.
a különleges színeket szeretem lakkban, az meg a catrice-nél van olcsón. régen az essence-nek is voltak, de nem tudom miért szüntették meg azt a vonalat, most már csak ezek ma pici üvegesek maradtak, ezekből nem találok ízlésemre valót.
az essence better than gel nails fedőlakkal minden fenn marad egy hétig a kezemen, úgyhogy nem is vészes a manikűrözés.
egyébként ti is szoktatok úgy lenni körömlakkal, hogy máson nagyon tetszik, de magatokon egyszerűen szörnyűnek találjátok? :) (pl. ez rajtad tetszik, de magamon tudom, hogy nem lenne jó)
ja, és szép formájúak a körmeid!

arisztotela 2012.05.16. 22:14:36

@katarocks: én is utálom a glittert, csak azért jó, amit leírtam, és ez nem az én körmöm:).
Amúgy nekem is szép van. De a kezem már nem az igazi, azért nem teszem be.

katarocks 2012.05.16. 22:16:52

@DuBarry: jaj, tényleg, pedig elolvastam, amit írtál :DD elég fáradt már az agyam ezek szerint, abba is hagyom a tanulást :)
süti beállítások módosítása