Ez egy szempillapirimer, meg egy nő, aki megmutatja, hogy mennyire más a szempillája, ha van rajta két réteg szempillaprimer, és ha nincs. Elég jó ötlet, mert egymás mellett van a két szem, és nagy a különbség. Nem látom, hogy itthon lehetne kapni ilyent, legalábbis Shiseidót nem. Estée Lauder talán van. Esetleg használja valaki? Látszik, hogy a primer ápol is, de főleg tömeget ad, és nem úgy, hogy azt a lerakódott pókszempillát csinálja, amit akkor érünk el, ha több rétegben spirálozunk. Tehát olaj nem teszi meg helyette. A L'Orealos  (Double Extension) nagyon nem jött be. Kifejezetten utáltam mindkét oldalát: a primer nekem semmit nem csinált, a spirál meg rossz volt..

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr144500645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2012.05.10. 19:23:40

Megnézem a videót is, de ez a cucc alap.Mondom ezt úgy, hogy most nincs. L'oréalból volt egy 1998-ban, de az nem ez a kiszerelés volt.
Tuti, hogy van itthon a piacon, de meg kell találni a márkát.
És igen, a pókszempilla:nem szép!

Tök jó, hogy találtál ilyet! :-)))

Apropó pénzköltés: mit hallottam két napja a közgázon? Kapaszkodjatok, hallgató mesélte, olvasta, megbízható az infó: Görögországban nem az volt a módi, hogy előírás kezdés 8h, hanem azon a napon, amikor ez sikerült premizálták a munkavállalót 20, azaz munkanaponként (!) 20 EUR-ral! Látjuk hova vezetett.
(a tizennegyedik havi fizuk és nyugdíjak köztudottak, de ezt én most hallottam először) :-D. Nagyon nagy!

Scala 2012.05.10. 19:34:49

Aranyos ez a nő, kanadai háziasszony. Jól elvan. :-)

Én a helyében kis fülpiszkálóval még végigmentem volna a pillákon, amin volt a bázis, mert az úgy tökéletes, ezt leszámítva nagy a különbség, igen!

katarocks 2012.05.10. 20:37:24

@Scala: ezt én is hallottam már, csak azt nem tudtam, hogy mennyit adnak nekik. Megdöbbentő.

arisztotela 2012.05.10. 21:36:38

@Scala: azt írtam, hogy loreálos nekem is volt, eskü, hogy nem csinált semmit. Viszont ezer forintért ma vettem egy Catrice szempillabázist, haha. Vicces lenne, ha beválna.

arisztotela 2012.05.10. 21:44:19

@katarocks: Nem tudom, gyerekek. Nem hiszek a munka országgazdagító hatásásban. A magyar például tud melózni, azt mégis hol tartunk.
A németek kurva sokat bent vannak melóban, de iszonyat hatékonytalanok. A precizitás sokszor akadályoz a munkában azt láttam náluk. A görögök iszonyat jó kereskedők ráadásul, a homokot is eladják neked üvegben. A politika és a társadalmi szisztémák elmaradottsága miatt vannak a gebaszok.

Mujza 2012.05.10. 21:53:23

Nekem Oriflame-s volt régebben. Nem szerettem, mert a fehér alapot alig akarta befogni a fekete szín, csak szenvedés volt, hogy ne nézzen ki sz@rul. Azóta félek, bár a csajon tényleg ütős.

cicómicó 2012.05.10. 22:18:25

Nekem van még az Estée Lauderes pillaalapozó. Mióta 3D-zek okafogyottá vált a használata, de emlékeim szerint, mikor használtam jó hatást értem el.

Scala 2012.05.10. 23:24:11

@DuBarry: Volt gagyi spirálbázisom, és szerettem! :-)

Scala 2012.05.10. 23:27:29

@DuBarry: A leírtakkal egyetértek, de sztem a németek hatékonyak.
A magyar nem az, önpusztít, folyton önigazolást akar, hogy az élet nehéz, szeret szenvedni, a munkától is szenved. Az összes nő csak panaszkodni tud 50 felett, hogy neki dolgoznia kell, és már mennyit kellett. Tisztelet a kivételnek.

Scala 2012.05.10. 23:36:16

A görögökről tapasztalataim pedig az alábbiak:
- IQ light, lusta, és nemtörődöm emberek, pl. utazási iroda vezetője aki a busztúrán arról panaszkodik, hogy milyen megszállások voltak az országban (legutóbb a nácik, és most a turista invázió)??? Mintha nem ebből élne, bolond!
- parti őrség is tojik rád, egy ismerősünk meg is halt szegény Krétán, nekünk is volt gondunk a férjemmel, de szerencsére észnél voltam
-megbeszélt, nem általam szervezett találkozó miatt Athénban felhívom, erre nem ugrik be neki, nekem kell magyarázkodnom, neki áll feljebb, én nem erőltetem, amikor hazaérek egy éven keresztül elnézést kér, végképp az agyamra megy
- teljesen váratlanul igen kulturált, művelt és jófej emberekkel találkozni, akik szerintem ugyanannyira szenvednek az átlagtól és a helyzettől, mint itthon a normálisabbja, akibe szorul ízlés és józan ész, van ilyen,de a kivétel, és mint nálunk, nincs szem előtt
- az utcánkban lakik a nagykövet vagy konzul, jó az a ház, 2005-ben lett kész, család kisgyerekkel, nagyon prosztók, a nő alacsony és legalább nyolcvan kiló, hangja primitív. Rohadtul elvannak, grilleztek is, amikor a választásokat tartották, mindenbe tojnak, parkolás stb. Még a macskával is bunkók, szegény cica folyton kint ül és néz maga elé mereven, unatkozik. :-(

arisztotela 2012.05.10. 23:40:08

@Scala: ja, a macskákkal iszonyat gecik a görögök és olaszok is

arisztotela 2012.05.10. 23:44:27

És nem szeretem a görög pasikat sem, meg akarnak csinálni, miközben lenéznek

Scala 2012.05.10. 23:48:52

@DuBarry: azzal a szürkeállománnyal alapjuk nem nagyon lehet rá! :-D Egyébként igen, Balkán, ott lenézik a nőket. Mondjuk az utcában a faszi jó, a nő dimenziókkal van alatta.

brokeness 2012.05.11. 18:29:18

@Scala: hehe, heg ha nem késett el a munkahelyéről azt is premizálták, ha fénymásolót használt plusz pénzt kapott.Ide vezetett igen, de van egy olyan érzésem, hogy még így is jobban fognak kijönni a buliból mint mi. Sz..rtak az Unióra, sorra nem tartották be annak előírásait,lazán vették a dolgokat.Mondjuk ahhoz képest jó pozíciókat szereztek meg maguknak Frankfurttól Brüsszelig.
Meg igazából az volt velük a gáz, hogy ott is az ment mint nálunk, volt 2 párt, amelyik a kampányban egymásra licitált.A különbség, hogy ők meg is adták, nem csak ígérgettek.

brokeness 2012.05.11. 18:33:31

@cicómicó: Nem félsz, hogy a 3D-től kihullik a sajátod? Én is láttam ismerősön, nagyon sokat dobott rajta, irigyeltem is, gondolkoztam is azon, hogy tetetek fel, de a lánynak egyszer csak aztán eltűnt a szempillája. Kihullott a 3d miatt.

brokeness 2012.05.11. 18:42:47

@Scala: Szegény cica.(( ha már a macska is depis lesz náluk. Ez tetszett.-)))
Mikor először volta kint Görögországban, 80-asévek vége, elég igénytelennek láttam őket.A pasik cipője koszos, persze zakó rajta, meg belőtt haj.
A nők? A fiam szerint a borotvagyártó meggazdagodna ,annyi szőrös nő van ott.Szóval csúnyák.Nem véletlen a sok homo pasi sem a rossznyelvek szerint. A családközpontúságuk tetszik,és a mindennapi emberek nagyon becsületesek. Teli pénztárcát visszaadnak, még egyszer sem csaptak be görögök. Talán mert vallásosak.

brokeness 2012.05.11. 18:43:56

@DuBarry: Az olaszok kikérik maguknak, hogy a macskát csak a háború alatt ették.
süti beállítások módosítása