Ötvenesek

 2012.04.28. 17:48

 A héten három jó küllemű ötvenesi is fotóztak.

Sharon Stone jobban néz ki, mint az utóbbi időben. Michelle Pfeiffer nagyon szép (az ő génjeivel nem csoda), de semmi szexis nincs benne. Christie Brinkley-n meg az az érdekes, hogy jól áll neki ez a rengeteg smink. Stone ruháját próbálom még emészteni a frézia cipővel. Pfeifferé nagyis, Brinkley kabátja majdnem nagyon jó.


Sharon Stone
Michelle Pfeiffer

 

What a doll: Christie Brinkley emerges from the stage door at a theatre in New York, where she appearing in Chicago on Broadway

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr534478260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2012.05.02. 11:21:28

A márciusi Madame Figaroban van Stone, és az elején is, nagyon szép az arca ott. Van orca-implantja, a smink és az alakja tökély, ehhez a képhez képest egyértelmű a photoshop. Ettől függetlenül nekem bejön, a ruhája viszont irtó szar a képen.

Michelle Pfeiffer: eszméletlen a csaj, van aki nem bírja, merthogy bálna szemei vannak, sztem rohadt jó nő, mindig is az volt, egyre kell vigyáznia, hogy ne lógjon a haja.

arisztotela 2012.05.02. 12:12:30

@Scala: Nekem Pfeiffer öregen szomorú jelenség. Olyan szép nő sosem született még, mint ő volt a Scarface-ben, na talán Nastassia Kinski a Tessben, de Pfeiifer önmaga kimerevített változata lett. Stone sokkal élőbb, pedig ő sem az Elemi ösztön szépség már, de akkor is. Néha jó.

Scala 2012.05.02. 19:20:33

@DuBarry: :-)))
Nem követem ennyire zsenge korától, a Veszedelmes viszonyokhoz képest nem romlott annyit. ;-)

katarocks 2012.05.02. 19:46:08

@Scala: pont láttam a hétvégén egy '99-es filmjét, Bruce Willisszel valami bénaság. Egyetértek, nagyon jó nő. A szeme tényleg fura kicsit, de eltekintek tőle :)
süti beállítások módosítása