Tickled pink! January Jones debuted new daring pink streaks in her blonde hair at the PaleyFest 2012 in Beverly Hills last night

 

Charlotte Free futott be először a pink hajjal két évvel ezelőtt, és persze, hogy Vivien Westwood vitte be a nagy nevek közé, mivel a punk nagyasszonya ráismert a punk kisasszonyára. Charlotte-nak nagyon jó feje van, olyasmi, mint a fiatal Debby Harry volt (na jó, annyira nem karizmatikus), de rendben van.

Most azzal, hogy January Jones pár napja szintén rózsaszín tincsekkel ment a Mad Men 5. évad premierjére, a pink fej hivatalosan is mainstream lett. Katy Perry és mások is éltek már ezzel, de egy popsztár más, mint egy tévésztár.

Végül is nem olyan eget rengető ötlet a haj rózsaszínre festése, de mostantól elkönyvelhetjük, hogy a trend marad egy ideig. 

 

katy perry retro pink hairstyle

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr124345939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása