Még egy csodaszerkentyű

 2010.04.11. 23:34
http://www.light-therapy-led.com/products/Fproduct-11.jpg

A legújabb bőrápoló őrület az infralámpa. Na nem ám a filléres, amit minden boltban kapni, hanem a LED fényterápiás. Árulják nálunk is, egy rendes darab 300 dolcsi felett van az ebayen is. A cucc napi kétszer 9 perces alkalmazásával eltűnnek a ráncok, a tág pórus, a petyhüdtség. Valamiért a legjobb hatásfokot azok érik el, akik húsz percre egy zöld teával átitatott rongyot tesznek a fejükre, utána kilenc percig lámpáznak. Az olcsó infrához képest az a különbség, hogy ez nem melegít, és egy kicsit más fényt bocsát ki. A kék lámpa meg eltünteti a pattanásokat. de tényleg.

Címkék: led light

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr721913261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.07.11. 09:22:11

Errőlis olvastam a Michelle Copeland könyvben, ez tényleg jó, de több alkalom kell vele, mint a lézerrel! :-)

Scala 2010.07.11. 09:22:47

Ja, és azt írja, ez lesz a bőrápolás jövője, mert ezt kezdték gőzerővel fejleszteni, hogy minél több mindenre jó legyen! :-)
süti beállítások módosítása