Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 

Sarah Jessica Parker

Carrie és Big házassága kihül, Big Penelope Cruzzal flörtöl, carrie meg elmegy a csajokkal Abu Dhabiba, ahol újra találkozik Aidannel. A Daily Mailen megtekinthető a trailer, amit még mindig nem tudom, hogy kellene belinkelni.

Úgy tűnik belőle, hogy Abu Dhabi egy nagyon izgi hely, hát nem az, de filmhelyszínnek elmegy. Aidannek meg örülök, mindig jobban bírtam, mint Biget.

 i
 
Sex and the City 2

 

 
Sarah Jessica Parker

Sex and the City 2

Címkék: sex the and city

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr671908040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katarocks 2010.04.09. 20:32:20

jaj, gyorsan meg kell néznem a trailert.
Pen Cruz nagyon fura ezen a képen. puffad fel az arca meg a szája is. sose bírtam..
Aident én is jobban kedvelem, mint Biget (mondjuk őt is eléggé bírom), DE Carriehez nem való, valamint az idióta, idegesítő viselkedése miatt nem is érdemli meg. Big pont hozzá való. Carrie micsoda cuccban megy az arab piacra :)

cicómicó 2010.04.09. 23:16:32

Az Aidan pasi a sorozatban nem nézett ki olyan jól, mint ezen a képen...Samantha lábán látszik az öregedés, Charlottnak a ruhája nyanyás, Carrienek meg ropi lábai vannak.
Penelope meg szerintem sokat hízott.

Scala 2010.04.10. 23:44:27

Kár, hogy nem vágom, ki az az Aiden.
Majd metekintem a filmet, Cruz, mintha nem is ő volna...

katarocks 2010.04.11. 12:03:16

@Scala: Aiden Carrie pasija volt kb. 2 évig, megszakításokkal, mert megcsalta Biggel. aztán a 2. járás idején meg is kérte Carrie kezét, majd összeköltöztek, de aztám lakásfelújítás, stb. közepette szakítottak. Carrie nem tudta feladni a függetlenségét, Aiden arra panaszkodott, hogy soha nem engedi be az életébe. de persze a nőnek mindig is Big kellett, tudat alatt. Aiden egyébként bútorkészítő volt, a boltjában ismerkedtek meg. túl normális volt Carrie-hez, mert ő olyan volt, mint egy normális ember, nem egy NY-i nagymenő :)

Niurka_törölt 2010.04.11. 13:38:42

Aidanben az a lényeges, hogy ilyen pasi csak filmen létezik. Jól néz ki, kedves, csendes, hűséges, figyelmes, romantikus, asztalos, de azért értelmes, szerelmes. "Teljesen életszerű és logikus", hogy NEM őt választja Carrie, hanem a lóorrú, bunkó, hűtlen Big-et.

Scala 2010.04.11. 21:41:48

@katarocks: @Niurka: Köszönöm hölgyek. Értem. .-)
Egyik kolléganőm mondta egyszer, hogy az asztalos a legintellektuálisabb kétkezi szakma. Már-már művészet, ha jól csinálják. :-)

katarocks 2010.04.11. 22:43:41

@Scala: Aiden jól csinálta, Carrie vett tőle egy bőrfotelt. szép rusztikus volt :)
süti beállítások módosítása