Heidi Klum

 Vendégszereplést vállalt két kiöregedett szupermodell a Született feleségekben. Egyikük, Heidi Klum még a csúcson van, de mivel 36 éves, már nem sokáig. A másik, a nyolcvanas évek legszebb modellje, a cseh származású Paulina Porizkova már 44 éves, és a nyolcvanas években az Estée Lauder ismert arca volt, hihetetlen szerződéssel. Szerepelt néhány filmben nem nagy visszhanggal, és tévés fellépései is vannak, de nem akkorák, mint ez a sorozat lesz. Nem tudni, milyen szerepet kapnak, titkolózik a produkció, de pár hét múlva már képernyőn lesznek Amerikában.

 

PAULINA PORIZKOVA.

http://storage.people.com/jpgs/19920504/19920504-750-140.jpg

Címkék: heidi klum porizkova

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr441756504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.02.18. 11:24:28

Paulina szép volt, igen. De asszem nekem egy lengyel nő jobban tetszett, a nevét nem tudom.

Úgy hallottam, Klum önmagát alakítja. Biztosan készítettek próbafelvételeket más irányba, hátha, aztán rájöttek, reménytelen. :-DDD
süti beállítások módosítása